VSSL

Montørens/teknikerens foretrukne brand indenfor beslag og carts med fleksible justeringsmuligheder for både skærme og projektorer.
Montagevenlige og tidsbesparende løsninger til væg, lofter og gulv.


Enkel og nem musikstreaming

VSSL baserer sig på, at du blot streamer fra din musiktjeneste til din VSSL enheder.

VSSL har tre produkter:Har du brug for flere zoner?

Du kan sætte flere sammen, hvis du skal lave mange zoner/rum med god lyd. Alle VSSL enheder har indbygget forstærker, så du kan tilslutte højttalere direkte til VSSL og så er du i gang. Det er virkelig smart.

Hvis du ønsker at bruge kraftigere eller bedre forstærkere, kan du slå den indbyggede forstærker fra, og så fungerer VSSL som en streamer.Den store fordel ved VSSL er hvor nemt, det er at sætte op. Du bruger deres app til opsætningen, og kan, hvis du ønsker det, styre enhederne med stemmen via Amazon Alexa eller Google Home. Men efter opsætningen, behøver du ikke bruge deres app længere.

Hvis du har andre producenters produkter i huset, som understøtter Airplay 2 eller Google Chromecast, så kan de indgå sammen med dine nye VSSL enheder, og dermed er der ingen produkter, som udlukkes i din installation.

Lydkvalitet og stabilitet er i top, og VSSL er meget populære i USA, men ret nye i Europa. Men der er ingen tvivl om, at du vil komme til at se meget mere til VSSL fremover.Video - Se hvordan og hvor nemt VSSL virkerVSSL Support


Udvalgte VSSL produkter til dig


Vil du vide mere om VSSL?

Brian er vores ekspert i VSSL. Derfor har han en god indsigt i de muligheder som VSSL tilbyder, og derved også de behov VSSL går ind og løser. 

Tag derfor endelig fat i ham, hvis I har spørgsmål til produkterne, har lyst til en demo, eller vil have ham med ud til et kundemøde.

Du kan også gå direkte til vores webshop HER

 

Brian Thorngaard

CTO & Ekspert i VSSL

2261 7077

[email protected]