Vaddio

Kamera - og mikrofonløsninger

Kompromisløse kamera- og mikrofonløsninger til konference, mødelokaler, undervisning, event og live video.


Historien bag Vaddio

 

I 2016, blev Vaddio en del af LegrandAV, som er firmaet bag CHIEF, Projecta, Da-Lite, Luxul, C2G og mange flere.

I Legrands europæiske hovedkontor er der lager, support og træningsfaciliteter.

Med LegrandAV i ryggen får du med Vaddio, den bedste support, service og leveringstid. Det meste leveres fra deres hovedkontor i Holland.

Hos IMAGO SONAS vil du kunne finde demo udgaver af de mest populære modeller.Kameraet som fanger alle i lokalet.

Her får du en lynhurtig præsentation af brandet. EasyIP

Vaddios EasyIP er et AV-over-IP system til PTZ kamera, som giver dig en nem mulighed til at kunne styre op til fire kameraer i et online møde, eller i en streaming til Youtube, FB eller andet.

Systemet er nemt at sætte op, da alle kameraer og tilslutningsbokse kun skal have et kabel, som tilsluttes en Netværks switch med PoE+. Det ideale set-up til online møder, kirker eller hvis du vil lave et Showroom til online præsentationer.

Det styres nemt med Vaddio’s Device Controller en touchskærm med en enkel brugerflade, som ikke kræver, at du ved noget om programmering.Kameraet som fanger alle i lokalet.

Præsentation af Intellishot ePTZ kamera

VADDIO har lanceret deres første kamera med intelligent tracking til mødelokaler, auditorier eller klasselokaler.Konference

Vaddio har et stort udvalg af produkter til konferencer.

Kamera med USB og mulighed for tilslutning af mikrofon
Soundbar med kamera og mikrofon
Derudover findes diverse tilslutningsbokse med HDMI/HDBaseT kamera til USB og IP streaming samt forskellige mikrofoner til enten loft eller bord. Til broadcast

I broadcast verdenen benyttes teknologien NDI til, at distribuere signaler fra kameraer over et netværk. GSM4250 serien af switche er det helt rette valg, for denne type installationer.

POE, POE+ eller POE++ er alle supporteret af switche i GSM4250 serien, så du kan let finde frem til en switch med det rette antal porte og strømbehov.

1GB eller 10GB switche er også at finde imellem GSM4250 serien af switche, så du kan sikre at den rette mængde båndbredde er tilstede, så alle teknologier kan fungere optimalt.


Udvalgte Vaddio produkter
Mads Nørskov
CEO & Ekspert i Vaddio

+45 3153 0352

[email protected]


Vil du vide mere om Vaddio?

Vil du vide mere om Vaddio?
Mads er nemlig ekspert, og sidder klar til at rådgive dig, alt efter dine behov. 

Du kan også gå direkte til vores webshop HER

Fordele & features ved GSM4250 serien

Hurtig & nem konfiguration

En strømlinet grænseflade gør det muligt at tildele fabriksstandard AV-indstillinger eller brugerspecificerede AV-profiler til individuelle porte med blot et par klik.

Fokus på begivenheden - ikke ventilator støj

De fleste modeller har støjsvag tilstand, som i høj grad reducerer blæserstøj, og nogle modeller er endda blæserløse.

Designet til AV over IP

Med indbygget NETGEAR IGMP Plus™ kræves der kun lidt til ingen opsætning til fejlfri levering af video over IP. Aktiver multicasting lige fra enheden.Styrken ved NETGEAR

NETGEAR er en af de førende producenter af udstyr til AVoIP, AES67, Dante, IP Kontrol, IP kamera, Zigbee produkter, NDI streaming og andre netværks krævende teknologier.

Vi ønsker at hjælpe AV branchen med at blive digitaliserede i deres installationer, og det kan NETGEAR hjælpe med.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERENem installation

Se her hvordan Orbi sættes op. Det er simpelt, enkelt og nemt. 
Trådløst netværk og WIFI

NETGEAR er en af de førende producenter af udstyr til AVoIP, AES67, Dante, IP Kontrol, IP kamera, Zigbee produkter, NDI streaming og andre netværks krævende teknologier.

Vi ønsker at hjælpe AV branchen med at blive digitaliserede i deres installationer, og det kan NETGEAR hjælpe med.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

WiFi Mesh System

NETGEAR har også en spændende trådløs netværksserie af produkter som kaldes Orbi.

Tanken er, at Orbi er som det der kendes som Mesh netværk.

Men NETGEAR griber det lidt anderledes an, end andre. Orbi består af en router Router som du tilslutte et antal satelitter, alt efter hvor stor en bygning som netværket skal dække, og hvor meget glas, beton og andet blokering, der er i bygningen.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

Trådløs tilslutning

Tilslutningen imellem alle Orbi enheder er trådløse.

Det smarte ved Orbi produkterne, i forhold til andre Mesh produkterne er, at Orbi bruger en fast kanal imellem alle Orbi enheder.

Alt andet udstyr som kobles på, kan dermed benytte alle andre kanaler. Dette betyder at de enheder du kobler på kan trække den datamængde, som de er udviklet til.

Hos andre Mesh systemer, deler de trådløse netværksenheder, kanaler med det udstyr du ønsker at tilslutte netværket. Dermed vil datamængden som de enkelte produkter trækker med, være den samme for alle enheder, og med højeste fællesnævner.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

Hjemme arbejdsplads i FULD KONTROL

En anden spændende feature med Orbi, kunne være til virksomheder. Hvor der måske bruges top modellen fra Orbi serien, til at lave virksomhedens netværk.

Hvis så medarbejdere skal arbejde hjemme, kan de udover computer, kamera, mikrofon og andet udstyr, få eksempelvis Orbi SXR30 routeren med hjem, som forud konfigureres til at være virksomhedens netværk.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

Trådløs tilslutning

Så vil medarbejderen, kunne være på samme netværk, som når de er fysisk i virksomheden. Og løsningen er fuldstændig sikker og uden VPN opsætning. Det er virkelig en genial feature.

Adskil derfor dine arbejdsredskaber, på sit eget netværk, for maksimal sikkerhed og uden at forstyrre eller blive forstyrret af, dine private enheder til streaming, online spil. Sidste feature - dine videokald med arbejdet kan fungere gnidningsfrit.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE