Tripleplay by Uniguest

Digital skiltning fra små til store løsninger med eller uden live tv og streams. Mødebooking skærme med integreret digital skiltning, og høj sikkerhed.


Digital information skiltning, IPTV & møderumsbooking

Tripleplay er en producent af software til:

  • Digital skiltning (ONELAN)
  • Møderum booking skærme (RESERVA)
  • IPTV og videostreaming (Tripleplay) 

Alt sammen samlet under navnet Tripleplay. 

Tripleplay har skabt en enkelt platformsløsning, der opfylder branchens krævende sikkerhedsstandarder og giver håndgribelige fordele for organisationer, når det kommer til video- og indholdslevering.

Ring til os på telefon: 3178 0303


Introduktion af Tripleplay

Få et hurtigt overblik over hvad du kan med Tripleplay fra Uniguest. 


Kommunikation til flere miljøer og formål

Uanset om behovet er at engagere fans på et stadion, kommunikere 
virksomhedsbeskeder på et kontor, levere beskeder til studerende på et universitet eller tilbyde en førsteklasses tv-service til hotellets gæster, kan Tripleplay være værktøjet til at levere video og kommunikation i flere miljøer.konstrueret til at levere optimal ydeevne og pålidelighed, og de kan understøtte forskellige HDMI-standarder, såsom 4K, 3D, og HDMI 2.0.

Se alle Tripleplays løsninger her

En AV IT løsning

Tingene smelter sammen.
AV – IT – Broadcast.


Tripleplay forbinder tingene, og gør det muligt at få budskaber frem der, hvor der er et publikum til at se det.

Fortæl om dine ønsker, og vi kan skabe den platform, som passer til din forretning. 

Ring til os for mere info: 3178 0303

Mads Nørskov
CEO & Ekspert i Tripleplay

+45 3153 0352

[email protected]


Vil du vide mere om Tripleplay?

Mads er din ekspert i Tripleplay, og kan designe dine løsninger
efter dit digitale signage og IPTV behov.Udvalgte TriplePlay produkter til dig
Til broadcast

I broadcast verdenen benyttes teknologien NDI til, at distribuere signaler fra kameraer over et netværk. GSM4250 serien af switche er det helt rette valg, for denne type installationer.

POE, POE+ eller POE++ er alle supporteret af switche i GSM4250 serien, så du kan let finde frem til en switch med det rette antal porte og strømbehov.

1GB eller 10GB switche er også at finde imellem GSM4250 serien af switche, så du kan sikre at den rette mængde båndbredde er tilstede, så alle teknologier kan fungere optimalt.


Fordele & features ved GSM4250 serien

Hurtig & nem konfiguration

En strømlinet grænseflade gør det muligt at tildele fabriksstandard AV-indstillinger eller brugerspecificerede AV-profiler til individuelle porte med blot et par klik.

Fokus på begivenheden - ikke ventilator støj

De fleste modeller har støjsvag tilstand, som i høj grad reducerer blæserstøj, og nogle modeller er endda blæserløse.

Designet til AV over IP

Med indbygget NETGEAR IGMP Plus™ kræves der kun lidt til ingen opsætning til fejlfri levering af video over IP. Aktiver multicasting lige fra enheden.Styrken ved NETGEAR

NETGEAR er en af de førende producenter af udstyr til AVoIP, AES67, Dante, IP Kontrol, IP kamera, Zigbee produkter, NDI streaming og andre netværks krævende teknologier.

Vi ønsker at hjælpe AV branchen med at blive digitaliserede i deres installationer, og det kan NETGEAR hjælpe med.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERENem installation

Se her hvordan Orbi sættes op. Det er simpelt, enkelt og nemt. Trådløst netværk og WIFI

NETGEAR er en af de førende producenter af udstyr til AVoIP, AES67, Dante, IP Kontrol, IP kamera, Zigbee produkter, NDI streaming og andre netværks krævende teknologier.

Vi ønsker at hjælpe AV branchen med at blive digitaliserede i deres installationer, og det kan NETGEAR hjælpe med.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

WiFi Mesh System

NETGEAR har også en spændende trådløs netværksserie af produkter som kaldes Orbi.

Tanken er, at Orbi er som det der kendes som Mesh netværk.

Men NETGEAR griber det lidt anderledes an, end andre. Orbi består af en router Router som du tilslutte et antal satelitter, alt efter hvor stor en bygning som netværket skal dække, og hvor meget glas, beton og andet blokering, der er i bygningen.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

Trådløs tilslutning

Tilslutningen imellem alle Orbi enheder er trådløse.

Det smarte ved Orbi produkterne, i forhold til andre Mesh produkterne er, at Orbi bruger en fast kanal imellem alle Orbi enheder.

Alt andet udstyr som kobles på, kan dermed benytte alle andre kanaler. Dette betyder at de enheder du kobler på kan trække den datamængde, som de er udviklet til.

Hos andre Mesh systemer, deler de trådløse netværksenheder, kanaler med det udstyr du ønsker at tilslutte netværket. Dermed vil datamængden som de enkelte produkter trækker med, være den samme for alle enheder, og med højeste fællesnævner.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

Hjemme arbejdsplads i FULD KONTROL

En anden spændende feature med Orbi, kunne være til virksomheder. Hvor der måske bruges top modellen fra Orbi serien, til at lave virksomhedens netværk.

Hvis så medarbejdere skal arbejde hjemme, kan de udover computer, kamera, mikrofon og andet udstyr, få eksempelvis Orbi SXR30 routeren med hjem, som forud konfigureres til at være virksomhedens netværk.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

Trådløs tilslutning

Så vil medarbejderen, kunne være på samme netværk, som når de er fysisk i virksomheden. Og løsningen er fuldstændig sikker og uden VPN opsætning. Det er virkelig en genial feature.

Adskil derfor dine arbejdsredskaber, på sit eget netværk, for maksimal sikkerhed og uden at forstyrre eller blive forstyrret af, dine private enheder til streaming, online spil. Sidste feature - dine videokald med arbejdet kan fungere gnidningsfrit.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE