Super Rod


Super Rod er et essentielt værktøj for professionelle.

Super Rod er et uundværligt el-værktøj designet til at møde de højeste krav til effektivitet Dette værktøj er skabt til nøjagtigt at navigere de mest udfordrende kabelføringer og installationer, hvilket gør det til en uvurderlig ressource for teknikere, der værdsætter præcision og holdbarhed. Se alle Super Rod produkter her.


Super Rod stangsæt

Super Rod står bag en serie af søgestænger, som er uundværlige i forbindelse kabeltræk. Stængerne kommer med forskellige grader af fleksibilitet, fra helt stiv til at være fleksibel nok til at nå rundt om hjørner.

Stængerne har gevind i begge ender, hvilket gør det muligt for dig at sætte dem sammen, og foretage kabeltræk på længere afstande. Desuden findes der tilbehør til stængerne, så du kan udføre forskellige opgaver hurtigt, effektivt og sikkert.

Gå til hele vores sortiment


Lavet af installatører til installatører


Super Rod Gekko

Super Rod Gekko er genial, når du skal trække ledninger i en allerede etableret væg.

Ved hjælp af magneter, sikrer Super Rod Gekko, at du kan trække kablet uden at skulle fjerne gipsplader og lignende.

Se Gekko i shoppen


Se Gekko gripperen i funktionTilbehør til Super Rod

Der findes et stort udvalg af tilbehør til dit Super Rod kit.

  • Super Rod Glider
  • Kæde og magnet
  • Lygte
  • Børste
  • 3-krog
  • Kabelsok
Se Super Rod tilbehør i vores shop


Til broadcast

I broadcast verdenen benyttes teknologien NDI til, at distribuere signaler fra kameraer over et netværk. GSM4250 serien af switche er det helt rette valg, for denne type installationer.

POE, POE+ eller POE++ er alle supporteret af switche i GSM4250 serien, så du kan let finde frem til en switch med det rette antal porte og strømbehov.

1GB eller 10GB switche er også at finde imellem GSM4250 serien af switche, så du kan sikre at den rette mængde båndbredde er tilstede, så alle teknologier kan fungere optimalt.Camilla Bøckmann
Brand Manager & Ekspert Super Rod

+45 3131 9594

[email protected]
Vil du vide mere om Super Rod?

Camilla er vores ekspert i Super Rod og har indsigt i de muligheder som Super Rod tilbyder, og derved også de behov Super Rod går ind og løser. 
Tag derfor endelig fat i hende, hvis I har spørgsmål til produkterne, har lyst til en demo, eller vil have hende med ud til et kundemøde. 


Du kan også gå direkte til vores webshop

Fordele & features ved GSM4250 serien

Hurtig & nem konfiguration

En strømlinet grænseflade gør det muligt at tildele fabriksstandard AV-indstillinger eller brugerspecificerede AV-profiler til individuelle porte med blot et par klik.

Fokus på begivenheden - ikke ventilator støj

De fleste modeller har støjsvag tilstand, som i høj grad reducerer blæserstøj, og nogle modeller er endda blæserløse.

Designet til AV over IP

Med indbygget NETGEAR IGMP Plus™ kræves der kun lidt til ingen opsætning til fejlfri levering af video over IP. Aktiver multicasting lige fra enheden.Styrken ved NETGEAR

NETGEAR er en af de førende producenter af udstyr til AVoIP, AES67, Dante, IP Kontrol, IP kamera, Zigbee produkter, NDI streaming og andre netværks krævende teknologier.

Vi ønsker at hjælpe AV branchen med at blive digitaliserede i deres installationer, og det kan NETGEAR hjælpe med.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERENem installation

Se her hvordan Orbi sættes op. Det er simpelt, enkelt og nemt. Trådløst netværk og WIFI

NETGEAR er en af de førende producenter af udstyr til AVoIP, AES67, Dante, IP Kontrol, IP kamera, Zigbee produkter, NDI streaming og andre netværks krævende teknologier.

Vi ønsker at hjælpe AV branchen med at blive digitaliserede i deres installationer, og det kan NETGEAR hjælpe med.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

WiFi Mesh System

NETGEAR har også en spændende trådløs netværksserie af produkter som kaldes Orbi.

Tanken er, at Orbi er som det der kendes som Mesh netværk.

Men NETGEAR griber det lidt anderledes an, end andre. Orbi består af en router Router som du tilslutte et antal satelitter, alt efter hvor stor en bygning som netværket skal dække, og hvor meget glas, beton og andet blokering, der er i bygningen.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

Trådløs tilslutning

Tilslutningen imellem alle Orbi enheder er trådløse.

Det smarte ved Orbi produkterne, i forhold til andre Mesh produkterne er, at Orbi bruger en fast kanal imellem alle Orbi enheder.

Alt andet udstyr som kobles på, kan dermed benytte alle andre kanaler. Dette betyder at de enheder du kobler på kan trække den datamængde, som de er udviklet til.

Hos andre Mesh systemer, deler de trådløse netværksenheder, kanaler med det udstyr du ønsker at tilslutte netværket. Dermed vil datamængden som de enkelte produkter trækker med, være den samme for alle enheder, og med højeste fællesnævner.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

Hjemme arbejdsplads i FULD KONTROL

En anden spændende feature med Orbi, kunne være til virksomheder. Hvor der måske bruges top modellen fra Orbi serien, til at lave virksomhedens netværk.

Hvis så medarbejdere skal arbejde hjemme, kan de udover computer, kamera, mikrofon og andet udstyr, få eksempelvis Orbi SXR30 routeren med hjem, som forud konfigureres til at være virksomhedens netværk.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

Trådløs tilslutning

Så vil medarbejderen, kunne være på samme netværk, som når de er fysisk i virksomheden. Og løsningen er fuldstændig sikker og uden VPN opsætning. Det er virkelig en genial feature.

Adskil derfor dine arbejdsredskaber, på sit eget netværk, for maksimal sikkerhed og uden at forstyrre eller blive forstyrret af, dine private enheder til streaming, online spil. Sidste feature - dine videokald med arbejdet kan fungere gnidningsfrit.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE