Simply45

Værktøj og stik til den sikre AV- og netværksinstallation via kobber.. Se alle Simply45 produkter HERPræsentation af Simply45s produkter

Se her hvordan produkterne fungerer og hør om alle fordelene.

 

Gå direkte til produkterne i shoppen


Stik der forbedrer dine installationer

Simply45 er det førende mærke for RJ45 modulære stik- og ydeevneløsninger. RJ45-løsningerne finder du kun hos Simply45, da de har patent på dem.

Simply45 forstår vigtigheden af, at både LAN-kabler og RJ45 modulære stik skal arbejde sammen på højeste niveau for at understøtte ydeevnekravene til nutidens applikationer.

Prisvindende teknologi

Simply45 har vundet flere priser for deres innovative løsninger og stik. 

10Gig Simply45 ProSeries er det eneste kommercielle klassificerede (LSZH) stiksystem, der er farvetonet for nem stikidentifikation og anbefales til PoE- og PoH-applikationer. 

Simply45 var de første til at bruge 3-benede 24 karat guldbelagte stifter, der sænker modstanden og forbedrer signalledningsevnen.

Godkendt til HDBaseT

Simply45 kan som den første producent af netværksstik, af typen Cable Through, modtage godkendelse fra HDBaseT.

Produktlinjer fra Simply45

Simply45 ProSeries RJ45Pass-Through Product Line

Simply45 ProSeries Pass-Through RJ45 modulære stik er specielt designet til at give større ledningsevne, forbedret cross talk ydeevne og den bedste PoE/PoH ydeevne af enhver pass-through RJ45. Alt sammen afgørende for at understøtte nutidens LAN-kabler. ProSeries Pass-Through RJ45 er tilgængelig til både uskærmede og skærmede LAN-kabeltermineringer

Simply45 RJ45Pass-Through Product Line

Disse er de højest vurderede Pass-Through RJ45 modulære stik. Simply45 pass-through RJ45 modulære stik er den anbefalede løsning til alle kommercielle installationer og boliginstallationer og til enhver certificeret systeminstallation. Ideel til CM til CMP kabler og LSZH op til B2ca (EN50575:2014).


How to videos

Simply45 har et stort udvalg af lærerige videoer til dig der gerne vil lære deres produkter at kende. Er du ny eller godt bekendt med produkterne, så er der ny og nyttig viden at hente. Tips og tricks, bedste praksis og fundamental funktionel viden. 


Instruktions guides

Udførlige guides med tekst og billeder af hvordan produkterne bedst anvendes. 
Vil du vide mere om Simply45?

Så tag endelig fat på Camilla, som er vores ekspert i Simply45

 

Du kan også gå direkte til vores webshop HER


Camilla Bøckmann
Brand Manager & Ekspert Simply45

+45 3131 9594

[email protected]


Fordele & features ved GSM4250 serien

Hurtig & nem konfiguration

En strømlinet grænseflade gør det muligt at tildele fabriksstandard AV-indstillinger eller brugerspecificerede AV-profiler til individuelle porte med blot et par klik.

Fokus på begivenheden - ikke ventilator støj

De fleste modeller har støjsvag tilstand, som i høj grad reducerer blæserstøj, og nogle modeller er endda blæserløse.

Designet til AV over IP

Med indbygget NETGEAR IGMP Plus™ kræves der kun lidt til ingen opsætning til fejlfri levering af video over IP. Aktiver multicasting lige fra enheden.Styrken ved NETGEAR

NETGEAR er en af de førende producenter af udstyr til AVoIP, AES67, Dante, IP Kontrol, IP kamera, Zigbee produkter, NDI streaming og andre netværks krævende teknologier.

Vi ønsker at hjælpe AV branchen med at blive digitaliserede i deres installationer, og det kan NETGEAR hjælpe med.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERENem installation

Se her hvordan Orbi sættes op. Det er simpelt, enkelt og nemt. Trådløst netværk og WIFI

NETGEAR er en af de førende producenter af udstyr til AVoIP, AES67, Dante, IP Kontrol, IP kamera, Zigbee produkter, NDI streaming og andre netværks krævende teknologier.

Vi ønsker at hjælpe AV branchen med at blive digitaliserede i deres installationer, og det kan NETGEAR hjælpe med.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

WiFi Mesh System

NETGEAR har også en spændende trådløs netværksserie af produkter som kaldes Orbi.

Tanken er, at Orbi er som det der kendes som Mesh netværk.

Men NETGEAR griber det lidt anderledes an, end andre. Orbi består af en router Router som du tilslutte et antal satelitter, alt efter hvor stor en bygning som netværket skal dække, og hvor meget glas, beton og andet blokering, der er i bygningen.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

Trådløs tilslutning

Tilslutningen imellem alle Orbi enheder er trådløse.

Det smarte ved Orbi produkterne, i forhold til andre Mesh produkterne er, at Orbi bruger en fast kanal imellem alle Orbi enheder.

Alt andet udstyr som kobles på, kan dermed benytte alle andre kanaler. Dette betyder at de enheder du kobler på kan trække den datamængde, som de er udviklet til.

Hos andre Mesh systemer, deler de trådløse netværksenheder, kanaler med det udstyr du ønsker at tilslutte netværket. Dermed vil datamængden som de enkelte produkter trækker med, være den samme for alle enheder, og med højeste fællesnævner.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

Hjemme arbejdsplads i FULD KONTROL

En anden spændende feature med Orbi, kunne være til virksomheder. Hvor der måske bruges top modellen fra Orbi serien, til at lave virksomhedens netværk.

Hvis så medarbejdere skal arbejde hjemme, kan de udover computer, kamera, mikrofon og andet udstyr, få eksempelvis Orbi SXR30 routeren med hjem, som forud konfigureres til at være virksomhedens netværk.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

Trådløs tilslutning

Så vil medarbejderen, kunne være på samme netværk, som når de er fysisk i virksomheden. Og løsningen er fuldstændig sikker og uden VPN opsætning. Det er virkelig en genial feature.

Adskil derfor dine arbejdsredskaber, på sit eget netværk, for maksimal sikkerhed og uden at forstyrre eller blive forstyrret af, dine private enheder til streaming, online spil. Sidste feature - dine videokald med arbejdet kan fungere gnidningsfrit.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE