SCP

Kabler af absolut højeste kvalitet til professionel brug indenfor USB, HDMI og netværk. Høj kobberværdi gør at kablerne er med til at sikre en stabil signalvej og nul fejl. Sikkerhedsgodkendte kabler til erhverv og privat byggeri. Se alle SCP produkter her.


SCP er markedsledende inden for AV-kabler

Kablerne er udviklet af nogle af branchens dygtigste folk i USA, og i øjenhøjde med installatøren. Kablerne bliver løbende forbedret, og altid testet af inden afsendelse.

SCP arbejder tæt sammen med HDBaseT Alliance Group, HDMI License Agency og andre organisationer for hele tiden, at være på forkant med udviklingen indenfor signaldistribution

SCP har et stærkt program i HDMI kabler, Creston kompatible kabler, højttalerkabler og CAT kabler godkendt og udviklet i samarbejde HDBaseT Alliance Group.

Se alle Audio kabler fra SCP


Netværksstik på den rigtige måde

Se med i videoen her ved siden af, og bliv klogere på hvordan du laver gode netværks termineringer, hver eneste gang. HDMI kabler fra SCP

SCP's HDMI-kabler er designet til at understøtte høje opløsning og konstrueret til at levere optimal ydeevne og pålidelighed, hvilket gør dem ideelle til AV-industrien.

SCP HDMI-kabler omfatter forskellige typer, såsom:

  • Installations kabler, der er godkendt til at blive trukket i vægge
  • Dropkabler, som er ideelle til brug ved mødebordet
  • Fiber kabler, til brug i stedet for forlænger set
  • 8K kabler til high-end installationer

SCP's kvalitet sikrer, at HDMI-kablerne kan håndtere de høje datahastigheder, der kræves af moderne audiovisuelle udstyr, samtidig med at de bevarer signalintegriteten over længere afstande. Dette gør dem til et populært valg for både professionelle installatører og custom installatører der søger høj ydeevne og pålidelighed fra deres AV-installation.

Se alle HDMI kabler her


Få 6 VIGTIGE tips om HDMI

Vi har valgt at lave denne guide, da HDMI er en af
kilderne til problemer i mange installationer. HDMI er som udgangspunkt et konsument produkt, der er udviklet til at tilslutte en kilde til en skærm, med et kort kabel. Et hurtig blik på din seneste installation, vil sikkert vise at din HDMI installation er noget mere kompleks.

Download guiden her


Til broadcast

I broadcast verdenen benyttes teknologien NDI til, at distribuere signaler fra kameraer over et netværk. GSM4250 serien af switche er det helt rette valg, for denne type installationer.

POE, POE+ eller POE++ er alle supporteret af switche i GSM4250 serien, så du kan let finde frem til en switch med det rette antal porte og strømbehov.

1GB eller 10GB switche er også at finde imellem GSM4250 serien af switche, så du kan sikre at den rette mængde båndbredde er tilstede, så alle teknologier kan fungere optimalt.Camilla Bøckmann
Brand Manager & Ekspert SCP

+45 3131 9594

[email protected]
Vil du vide mere om SCP ?

Så tag endelig fat på Camilla l, som er vores ekspert i SCP. 

Du kan også gå direkte til vores webshop

Fordele & features ved GSM4250 serien

Hurtig & nem konfiguration

En strømlinet grænseflade gør det muligt at tildele fabriksstandard AV-indstillinger eller brugerspecificerede AV-profiler til individuelle porte med blot et par klik.

Fokus på begivenheden - ikke ventilator støj

De fleste modeller har støjsvag tilstand, som i høj grad reducerer blæserstøj, og nogle modeller er endda blæserløse.

Designet til AV over IP

Med indbygget NETGEAR IGMP Plus™ kræves der kun lidt til ingen opsætning til fejlfri levering af video over IP. Aktiver multicasting lige fra enheden.Styrken ved NETGEAR

NETGEAR er en af de førende producenter af udstyr til AVoIP, AES67, Dante, IP Kontrol, IP kamera, Zigbee produkter, NDI streaming og andre netværks krævende teknologier.

Vi ønsker at hjælpe AV branchen med at blive digitaliserede i deres installationer, og det kan NETGEAR hjælpe med.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERENem installation

Se her hvordan Orbi sættes op. Det er simpelt, enkelt og nemt. Trådløst netværk og WIFI

NETGEAR er en af de førende producenter af udstyr til AVoIP, AES67, Dante, IP Kontrol, IP kamera, Zigbee produkter, NDI streaming og andre netværks krævende teknologier.

Vi ønsker at hjælpe AV branchen med at blive digitaliserede i deres installationer, og det kan NETGEAR hjælpe med.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

WiFi Mesh System

NETGEAR har også en spændende trådløs netværksserie af produkter som kaldes Orbi.

Tanken er, at Orbi er som det der kendes som Mesh netværk.

Men NETGEAR griber det lidt anderledes an, end andre. Orbi består af en router Router som du tilslutte et antal satelitter, alt efter hvor stor en bygning som netværket skal dække, og hvor meget glas, beton og andet blokering, der er i bygningen.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

Trådløs tilslutning

Tilslutningen imellem alle Orbi enheder er trådløse.

Det smarte ved Orbi produkterne, i forhold til andre Mesh produkterne er, at Orbi bruger en fast kanal imellem alle Orbi enheder.

Alt andet udstyr som kobles på, kan dermed benytte alle andre kanaler. Dette betyder at de enheder du kobler på kan trække den datamængde, som de er udviklet til.

Hos andre Mesh systemer, deler de trådløse netværksenheder, kanaler med det udstyr du ønsker at tilslutte netværket. Dermed vil datamængden som de enkelte produkter trækker med, være den samme for alle enheder, og med højeste fællesnævner.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

Hjemme arbejdsplads i FULD KONTROL

En anden spændende feature med Orbi, kunne være til virksomheder. Hvor der måske bruges top modellen fra Orbi serien, til at lave virksomhedens netværk.

Hvis så medarbejdere skal arbejde hjemme, kan de udover computer, kamera, mikrofon og andet udstyr, få eksempelvis Orbi SXR30 routeren med hjem, som forud konfigureres til at være virksomhedens netværk.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

Trådløs tilslutning

Så vil medarbejderen, kunne være på samme netværk, som når de er fysisk i virksomheden. Og løsningen er fuldstændig sikker og uden VPN opsætning. Det er virkelig en genial feature.

Adskil derfor dine arbejdsredskaber, på sit eget netværk, for maksimal sikkerhed og uden at forstyrre eller blive forstyrret af, dine private enheder til streaming, online spil. Sidste feature - dine videokald med arbejdet kan fungere gnidningsfrit.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE