Persondatapolitik

 

IMAGO SONAS A/S 

Om IMAGO SONAS A/S persondatapolitik
Sikkerheden omkring dine persondata er vigtig for os.
Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilket formål?
Vi handler kun med virksomheder, men for at indgå en kontrakt indsamles også navn på kontaktpersonen, og dennes firmas email og telefonnummer. Dette gøres for at kunne levere de bestilte varer og kommunikere omkring købet hos os. Disse oplysninger er givet af dig i kontakten med en af vores konsulenter og omfatter udover firmadata også : dit navn, din firma e mail og telefonnummer.

Hvad er grundlaget for vores behandling?
Vores behandling af dine generelle kundedata foretages, fordi behandlingen er nødvendig for at opfylde aftalen om køb af vores produkter.

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?
Vi opbevarer oplysningerne til du aktivt beder om at få dem slettet. Vi sørger løbende at opdatere dine personoplysninger, så de vedbliver at være relevante. Vi beholder også dine personoplysninger som de fremgår af fakturaen udskrevet til dit firma af hensyn til offentlige myndigheder, garantisager m.v.

Hvilke rettigheder har du som registreret?
Du har ret til at få indsigt i  hvilke personoplysninger, vi har om dig og få rettet eller slettet disse informationer. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed retter du til administrator hos IMAGO SONAS A/S enten på telefon: 31780303 eller e-mail info@imagosonas.dk

Videregiver vi dine personoplysninger til andre?
Oplysningerne afgivet til IMAGO SONAS A/S videregives ikke til andre. Vi har databehandleraftaler med dem, der levere de interne systemer, vi bruger til at samle vores kunde data. Disse databehandlingsaftale garanterer, at vi kan håndterer dine persondata på forsvarlig vis i henhold til lovgivningen.Har du ikke mulighed for at deltage på selve dagen, så tilmeld dig alligevel, da du ofte får et link tilsendt med webinaret efterfølgende. 

keyboard_arrow_up