Med Luxul fåes komplette netværksløsninger fra switche til trådløst netværk.

 Brugervenligt med ensartet opsætningsmenu og APP styring af alle produkter. Find alle produkter HER


Netværkskvalitet fra LUXUL

Netværksudstyr er meget lidt sexet at vise på fotos. Det er nogle sorte kasser og måske lige nogle hvide access points. Men kors hvor er vi afhængige af deres oppetid og kvalitet.

Vi kan være i de lækreste omgivelser, men for at det lækre lys kan virke, elektroniske gardiner kan styres, og vi kan høre den musik, som vi streamer, imens andre i husstanden streamer Netflix eller måske gamer, så er netværket rygraden i de fleste hjem og virksomheder.

 

 


 

Hvordan er din dækning?

Vi anbefaler dig at kigge på Active Roaming, fremfor Fast Roaming. 

Fast Roaming er hvor Access points kommunikerer med dine enheder, som telefon eller computer, men det er disse enheder, som bestemmer, hvornår forbindelse skifter AP.

Ved Active Roaming er det Controller sammen med AP'ere, og alt efter hvor dine enheder opholder sig, som styrer skift mellem AP'ere. Dette sikrer dig en rigtig meget netværksdækning, hastighed og stabilitet.


En stærk switch

Gå efter Switching Capacity, når du leder efter netværksswitch. LUXUL

Switche leverer den dobbelte mængde kraft i forhold til antal af porte. Normalt bør du ikke fylde din Switchs porte fuldt ud, da det kan skabe ustabilitet. En switch fra LUXUL leverer den dobbelte mængde kraft i forhold til antal af porte, så du sagtens kan udnytte alle porte i en LUXUL Switch.Fordelene

Hør om alle de fordele som er ved LUXUL.
10, 20 eller 40 Gbps Uplink

Idag, hvor der laves mere og mere AVoIP, er det nødvendigt med en 10 Gbps Uplink forbindelse mellem Switche, der skal leverer sådanne båndbredde tunge signaler som f.eks. videosignaler.

LUXUL kommer med nye switche, hvor du kan lægge SFP (Fiber) portenes kapacitet sammen. Så eksempelvis 4 x 10 Gbps, bliver til 40 Gbps, eller mellem tre switche, udnytte maksimal værdi, ved at linke 2 SFP porte mellem hver, så du opnår 20 Gbps Uplink. Det er rigelig kraft til enhver AVoIP installation.


Udvalgte produkter til digVil du vide mere om Luxul netværk? 

Brian er vores ekspert i Luxul, og vil meget gerne hjælpe dig. 

Du kan også gå direkte til webshop HER

Brian Thorngaard

CTO & Ekspert i Luxul

3178 0303

[email protected]

Fordele & features ved GSM4250 serien

Hurtig & nem konfiguration

En strømlinet grænseflade gør det muligt at tildele fabriksstandard AV-indstillinger eller brugerspecificerede AV-profiler til individuelle porte med blot et par klik.

Fokus på begivenheden - ikke ventilator støj

De fleste modeller har støjsvag tilstand, som i høj grad reducerer blæserstøj, og nogle modeller er endda blæserløse.

Designet til AV over IP

Med indbygget NETGEAR IGMP Plus™ kræves der kun lidt til ingen opsætning til fejlfri levering af video over IP. Aktiver multicasting lige fra enheden.Styrken ved NETGEAR

NETGEAR er en af de førende producenter af udstyr til AVoIP, AES67, Dante, IP Kontrol, IP kamera, Zigbee produkter, NDI streaming og andre netværks krævende teknologier.

Vi ønsker at hjælpe AV branchen med at blive digitaliserede i deres installationer, og det kan NETGEAR hjælpe med.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERENem installation

Se her hvordan Orbi sættes op. Det er simpelt, enkelt og nemt. 
Trådløst netværk og WIFI

NETGEAR er en af de førende producenter af udstyr til AVoIP, AES67, Dante, IP Kontrol, IP kamera, Zigbee produkter, NDI streaming og andre netværks krævende teknologier.

Vi ønsker at hjælpe AV branchen med at blive digitaliserede i deres installationer, og det kan NETGEAR hjælpe med.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

WiFi Mesh System

NETGEAR har også en spændende trådløs netværksserie af produkter som kaldes Orbi.

Tanken er, at Orbi er som det der kendes som Mesh netværk.

Men NETGEAR griber det lidt anderledes an, end andre. Orbi består af en router Router som du tilslutte et antal satelitter, alt efter hvor stor en bygning som netværket skal dække, og hvor meget glas, beton og andet blokering, der er i bygningen.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

Trådløs tilslutning

Tilslutningen imellem alle Orbi enheder er trådløse.

Det smarte ved Orbi produkterne, i forhold til andre Mesh produkterne er, at Orbi bruger en fast kanal imellem alle Orbi enheder.

Alt andet udstyr som kobles på, kan dermed benytte alle andre kanaler. Dette betyder at de enheder du kobler på kan trække den datamængde, som de er udviklet til.

Hos andre Mesh systemer, deler de trådløse netværksenheder, kanaler med det udstyr du ønsker at tilslutte netværket. Dermed vil datamængden som de enkelte produkter trækker med, være den samme for alle enheder, og med højeste fællesnævner.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

Hjemme arbejdsplads i FULD KONTROL

En anden spændende feature med Orbi, kunne være til virksomheder. Hvor der måske bruges top modellen fra Orbi serien, til at lave virksomhedens netværk.

Hvis så medarbejdere skal arbejde hjemme, kan de udover computer, kamera, mikrofon og andet udstyr, få eksempelvis Orbi SXR30 routeren med hjem, som forud konfigureres til at være virksomhedens netværk.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

Trådløs tilslutning

Så vil medarbejderen, kunne være på samme netværk, som når de er fysisk i virksomheden. Og løsningen er fuldstændig sikker og uden VPN opsætning. Det er virkelig en genial feature.

Adskil derfor dine arbejdsredskaber, på sit eget netværk, for maksimal sikkerhed og uden at forstyrre eller blive forstyrret af, dine private enheder til streaming, online spil. Sidste feature - dine videokald med arbejdet kan fungere gnidningsfrit.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE