Zero-Ohm

Lydprodukt som udfordrer Ohms Lov, men leverer optimal lydkvalitet. Gør det let at lave store lydinstallationer med lav Ohms højttalere.

Når du ikke vil gå på kompromis med lyden

Zero-Ohm har udviklet en passiv enhed, der kan forbinde enhver forstærker med flere højttalere uden du skal bekymre dig om højttalerbelastningen, impedans og ekstremt lange kabeltræk.

Systemet eliminerer behovet for 70V og 100V transformere og kan derfor reducere dine omkostninger betydeligt. Enheden giver dig mulighed for at tilslutte 20, 30, 40 eller flere højttalere parallelt til en forstærker. 

Prisvindende teknologi

Multispeaker systemet har vundet flere priser for den unikke teknologi der fjerner begrænsninger i forhold til højtttalerbelastning og impedans. 

Det ekseptionelle ved dette system er, at du kan tilslutte så mange højttalere til systemet som du ønsker og stadig have fuld-range lyd. De passive enheder har en maksimal kapacitet pr. kanal på 4K eller 2K watt.

Dette gør systemet ideel til store installationer såsom forlystelsesparker, hoteller, stadioner, hospitaler, biografer m.m.

Videopræsentation af 8-ohm Multi Speaker System

Se her hvordan produktet fungerer og hør om alle fordelene.

Passiv enhed

Ingen behov for en ekstern strømkilde.

Renere lyd

Forbind 20-40 højttalere parallelt uden transformere.  

Reducer antallet af forstærkere

Reducer antallet af forstærkere og dermed også omkostninger.

 

Tilslut enhver forstærker uden problemer

Tilslut til enhver forstærker uden at bekymre dig om højttaler belastninger, impedans og lange kabeltræk! 

 

Brian Thorngaard

CTO & Ekspert i Zero-Ohm

+45 2261 7077

bt@imagosonas.dk

Brian Thorngaard

Vil du vide mere om Zero-Ohm?

Brian er vores ekspert i Zero-Ohm. Derfor har han en god indsigt i de muligheder som Zero-Ohm tilbyder, og derved også de behov Zero-Ohm går ind og løser. 

Tag derfor endelig fat i ham, hvis I har spørgsmål til produkterne, har lyst til en demo, eller vil have ham med ud til et kundemøde.

The Container Barber

Origin Acoustics sætter lyd til container

Alle der kommer i kontakt med vores koncept, er ved første indtryk ret imponeret over selve setuppet, derefter kommenterer disse jævnligt vores "lydanlæg" som imponerende, ikke mindst efter vi har fået monteret SUB på systemet.

Læs hele casen

Nordsøen - ren energi

Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum viser hvordan man udvinder energi

På Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum skulle der laves en udstilling om offshore energi med fokus på, hvordan man udvinder energi fra Nordsøen ved hjælp af havvindmøller og boreplatforme. Du kommer midt ud i Nordsøen.

Læs hele casen

Biamp Denmark

Biamp er en førende udbyder af innovative AV produkter.

I forbindelse med Biamps nye kontor i Danmark, skulle de have fundet en god løsning til deres skærme i bygningen. Valget faldt på Chief beslag. Læs med her og bliv klogere på Biamps valg.

Læs hele casen
keyboard_arrow_up