VSSL

Multi room audio system til private installationer med streaming fra AirPlay, ChromeCast og Blu-Tooth.Ingen begrænsning i antal zoner. Alle modeller med indbygget forstærker.

Enkel og nem musikstreaming

VSSL baserer sig på, at du blot streamer fra din musiktjeneste til din VSSL enheder.

VSSL har tre produkter:

Vil du vide mere om VSSL

Brian er ekspert og du er altid velkommen til, at kontakte ham for at få meget mere info samt rådgivning omkring VSSL.

Du kan også gå direkte til vores webshop

Brian Thorngaard

CTO & Ekspert i VSSL

+45 2261 7077

bt@imagosonas.dk

Brian Thorngaard

Har du brug for flere zoner?

Du kan sætte flere sammen, hvis du skal lave mange zoner/rum med god lyd. Alle VSSL enheder har indbygget forstærker, så du kan tilslutte højttalere direkte til VSSL og så er du i gang. Det er virkelig smart.

Hvis du ønsker at bruge kraftigere eller bedre forstærkere, kan du slå den indbyggede forstærker fra, og så fungerer VSSL som en streamer.

Den store fordel ved VSSL er hvor nemt, det er at sætte op. Du bruger deres app til opsætningen, og kan, hvis du ønsker det, styre enhederne med stemmen via Amazon Alexa eller Google Home. Men efter opsætningen, behøver du ikke bruge deres app længere.

Hvis du har andre producenters produkter i huset, som understøtter Airplay 2 eller Google Chromecast, så kan de indgå sammen med dine nye VSSL enheder, og dermed er der ingen produkter, som udlukkes i din installation.

Lydkvalitet og stabilitet er i top, og VSSL er meget populære i USA, men ret nye i Europa. Men der er ingen tvivl om, at du vil komme til at se meget mere til VSSL fremover.

BESØG VORES WEBSHOP

Video - Se hvordan og hvor nemt VSSL virker

 

VSSL Support

Chat
https://www.vssl.com/pages/contact-us 

 

The Container Barber

Origin Acoustics sætter lyd til container

Alle der kommer i kontakt med vores koncept, er ved første indtryk ret imponeret over selve setuppet, derefter kommenterer disse jævnligt vores "lydanlæg" som imponerende, ikke mindst efter vi har fået monteret SUB på systemet.

Læs hele casen

Moesgaard Museum

Museer i Danmark træder ind i AV verdenen

Hos IMAGO SONAS leverer vi spændende produkter til AV branchen. AV er meget mere end mødelokaler og klasselokaler. En række danske museer har fået øjnene op for at AV udstyr kan bidrage med historiefortællingen på et museum.

Læs hele casen

Nordsøen - ren energi

Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum viser hvordan man udvinder energi

På Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum skulle der laves en udstilling om offshore energi med fokus på, hvordan man udvinder energi fra Nordsøen ved hjælp af havvindmøller og boreplatforme. Du kommer midt ud i Nordsøen.

Læs hele casen

Københavns Universitet Panum

Atlona garanterer en fremtidssikret AV-løsning.

Atlona CLSO Series switcher-teknologi spillede en nøglerolle i AV-installationen i Mærsk Tower (Panum). Et 15-etagers center for forskning i verdensklasse i sundhed- og lægevidenskab.

Læs hele casen

Biamp Denmark

Biamp er en førende udbyder af innovative AV produkter.

I forbindelse med Biamps nye kontor i Danmark, skulle de have fundet en god løsning til deres skærme i bygningen. Valget faldt på Chief beslag. Læs med her og bliv klogere på Biamps valg.

Læs hele casen

FÆNGSLET Horsens

FÆNGSLET i Horsens er en national og international anderkendt scene for kultur som danner ramme for adskillige events.

Disse rammer stiller særlige krav til AV-løsningerne. FÆNGSLET Horsens har i deres løsning fået installeret Atlona OmniStream. 

Læs hele casen
keyboard_arrow_up