Ubiqisense

Dansk udviklet IOT sensorer med indbygget AI-teknologi til Smart Building installation. Hjælper med at energioptimere (el, varme, ventilation) erhvervsbygninger og kan mappe brug af arealer.

Se en præsentation af Ubiqisense her

Det unikke ved Ubiqisense

Omkring 40% af alle arbejdspladser er underudnøttet.

Rigtig mange tænker over hvornår, hvor længe og hvordan - mødelokaler, auditorier, Huddle Rooms, sofa grupper, restauranter bliver benyttet og udnyttet. Med denne sensor fra Ubiqisense, kan du måle den præcise aktivitet i et lokale, og på den måde optimere pladsen. 

En rigtig stor udgift for alle virksomheder er husleje og kvadratmeter. De større virksomheder har en Facility afdeling, som håndterer alt omkring bygningerne og lokalerne. De har brug for at kunne levere evidens for hvordan lokaler bliver brugt, og hvordan de optimeres.

Et andet vigtig aspekt er rengøring. For hvordan kan der optimeres på rengøring i en virksomhed, så der bliver gjort rent de rigtige steder altid?

I en tid med COVID-19, hvor mange virksomheder vælger at lade medarbejdere i bestemte funktioner arbejde hjemmefra nogle dage, kan Ubiqisense optimere pladsen på kontoret, så man kan se hvordan kontorerne er besat. 

Masser af værdifuld data, lige ved hånden

Ubiqisense enheden leverer data til dit Ubiqisense Dashboard, som du kan se via din computer. Det er her du kan udlæse alle informationer om alle sensorer. Og det er også her du konfigurerer alle sensorer.

Ubiqisense enheden, kan levere et såkaldt Heatmap, hvis du ønsker det af et lokale eller et område. Eller den kan tage et snapshot.

Snapshottet ligner det er tegnet, og ingen eller intet kan genkendes på illustrationen. Løsningen er GDPR sikker.

Kæmpe potentiale - tænk med hver gang

Jeg ser et stort potentiale i Ubiqisense til at levere informationer om lokaler, på en meget mere detaljeret måde, end det hidtil er set.

Det med Ubiqisense kan tælle det nøjagtige antal mennesker i et lokale, og hvilke stole har de siddet på, giver en masse fleksibilitet og vigtige informationer.

Herved kan rengøringen eksempelvis blive mere effektiv, hvis nødvendigt. Og lokalerne kan tilpasses så de passer til brugsmønstret i huset.

Ubiqisense

En intelligent løsning - lille investering

Ubiqisense er dansk udviklet, og hardwaren produceres i Kina. Men enheden er intet værd uden Ubiqisense softwaren, som rulles på ved aktivering.

Ubiqisense enheden er utrolig enkel, men lynende intelligent. Selve enheden kan strømfødes via USB kabel 5 Volt, eller POE+ fra en Switch, som den altid skal tilsluttes, medmindre du vælger en WiFi model.

Der findes derudover en sensor ,der kigger 84 grader og 7 meter dybt, eller en model med 60 grader og 10 meters dybde.

Flere sensorer i et lokale eller område, kan sættes sammen som en sensor i et lokale.

Integration uden grænser

Med Ubiqisense kan du integrere med de mest brugte bygningssystemer som BACnet for BMS og MQTT. Men Ubiqisense har også en åben API, så der kan konfigureres løsninger helt ned til at et lokales AV udstyr, lys og måske gardiner, aktiveres når nogle går ind i lokaler eller ud af et lokale.

Eksempelvis kan Ubiqisense integreres med Reserva fra Tripleplay, som er mødebooking skærme. Så hvis nu et lokale alligevel ikke tages i brug, kan Ubiqisense sende en kommando om at lokalet kan frigives igen. Det er rigtig smart.

Vil du vide mere om Ubiqisense?

Brian er ekspert i Ubiqisense. Så du er i sikre hænder når Brian hjælper dig med vejlede dig omkring denne sensor. 

Brian Thorngaard

Brand Manager & Ekspert i Ubiqisense

3178 0303

bt@imagosonas.dk

Brian Thorngaard

The Container Barber

Origin Acoustics sætter lyd til container

Alle der kommer i kontakt med vores koncept, er ved første indtryk ret imponeret over selve setuppet, derefter kommenterer disse jævnligt vores "lydanlæg" som imponerende, ikke mindst efter vi har fået monteret SUB på systemet.

Læs hele casen

Moesgaard Museum

Museer i Danmark træder ind i AV verdenen

Hos IMAGO SONAS leverer vi spændende produkter til AV branchen. AV er meget mere end mødelokaler og klasselokaler. En række danske museer har fået øjnene op for at AV udstyr kan bidrage med historiefortællingen på et museum.

Læs hele casen

Nordsøen - ren energi

Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum viser hvordan man udvinder energi

På Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum skulle der laves en udstilling om offshore energi med fokus på, hvordan man udvinder energi fra Nordsøen ved hjælp af havvindmøller og boreplatforme. Du kommer midt ud i Nordsøen.

Læs hele casen

Københavns Universitet Panum

Atlona garanterer en fremtidssikret AV-løsning.

Atlona CLSO Series switcher-teknologi spillede en nøglerolle i AV-installationen i Mærsk Tower (Panum). Et 15-etagers center for forskning i verdensklasse i sundhed- og lægevidenskab.

Læs hele casen

Biamp Denmark

Biamp er en førende udbyder af innovative AV produkter.

I forbindelse med Biamps nye kontor i Danmark, skulle de have fundet en god løsning til deres skærme i bygningen. Valget faldt på Chief beslag. Læs med her og bliv klogere på Biamps valg.

Læs hele casen

FÆNGSLET Horsens

FÆNGSLET i Horsens er en national og international anderkendt scene for kultur som danner ramme for adskillige events.

Disse rammer stiller særlige krav til AV-løsningerne. FÆNGSLET Horsens har i deres løsning fået installeret Atlona OmniStream. 

Læs hele casen
keyboard_arrow_up