SOWA

Danske trådløse højttalere på batteri til dit event med mikrofonindgang, Blu-Tooth og Line In. Ubegrænset antal højttalere kan kobles sammen, og er nemme at flytte rundt. Trådløs rækkevidde på op til 17 fodboldbaner.

SOWA Pro vinder Danish Design Award 2022

I Juni 2022 vandt SOWA Pro en Danish Design Award i kategorien “Føl godt produkt”.

Team SOWA har gentænkt hvordan et professionelt lydsystem ser ud. Kombineret med en brugerflade som alle kan bruge er SOWA det eneste 100% trådløse PA system i verden der kan forbinde et ubegrænset antal højtalere med en rækkevidde på over 200 meter.

SOWA er designet, så det er nemt at sætte lyd op til et arrangement uden at gå på kompromis med æstetikken. SOWA producerer både højttalere til hjemmet og til events, men IMAGO SONAS har valgt at have fokus på SOWA Pro, som er højttalere særligt skabt til events.

Lille størrelse. Stor lydoplevelse.

Med SOWA er det slut med tunge løft og besværlig opsætning. En højtaler kan let bæres i én hånd, og vejer blot 6 kg. 

Lad dig ikke narre af den kompakte størrelse. SOWA er en effektiv højtaler med et imponerende lydniveau for sin størrelse.

Bliv forhandler af SOWA

Kvalitets lyd til udendørs events

Trådløs lyd, uden bøvl. SOWA leverer professionelle højtalere, som du ikke behøver være professionel for at sætte op.

Se produkterne i shoppen

Dansk vellyd med top lyd performance

SOWA højttalere har et indbygget to-vejs system bestående af en 6″ woofer (sensitivitet: 89.5 dB ved 2.83 V/1 m) og en large surround 30W dome tweeter (sensitivitet: 88.5 dB ved 2.83 V/1 m) fra SB Acoustics.

Desuden benyttes der dansk-udviklede og ultra effektive Merus forstærkere. Både drivere og forstærkere er velkendte for top lyd performance; høj dynamic range og lav distortion.

Højttalerne er kalibreret til perfektion ved B&O og SoundHubs testfaciliteter.

En uovertruffen trådløs transmission

Teknologien bag SOWA er udviklet helt fra bunden, for at sikre en uovertruffen trådløs transmission. Der benyttes en helt ny modulationsform på 2.4 GHz, som sikrer at lyden sendes lynhurtigt og stabilt. Alle SOWA højtalere spiller i perfekt sync, og helt uden hørbar forsinkelse.

  • Max 15 ms forsinkelse
  • +200 meter rækkevidde (line-of-sight)
  • Intelligent afvigelse af interferens

Historien bag SOWA

SOWA kom til verden efter at have oplevet hvor utrolig besværligt det var at sætte midlertidige højtalere op til live events. De ville derfor gøre lyden trådløs.

Det var dog ikke nok at bruge Bluetooth. De blev nødt til at lave deres egen trådløse teknologi, fordi Bluetooth ikke sender hurtigt nok. Den lille forsinkelse vil føles som om, at du taler i munden på dig selv, og det går ikke til events.

Virksomheden blev startet i 2017, men det er først i 2019 at SOWA gik i gang med “hardcore udvikling”. Stabilitet samt den hurtige forbindelse var hovedfokus.

Covid-19 var ved at umuliggøre SOWAs investeringsrunde, men med hjælp fra deres udviklere, fik de to co-founders den nødvendige investering og fik produktet på markedet. 

SOWA Sound gør op med de rå, store, tunge og sorte koncerthøjtalere og de har udviklet en lille, æstetisk og let højtaler.

Vil du vide mere om SOWA?

Brian er ekspert i SOWA, og har stor erfaring med netværk. Kontakt ham meget gerne, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere. 

Du kan også gå direkte til vores webshop

Brian Thorngaard

Brand Manager & Ekspert i SOWA

22 61 70 77

bt@imagosonas.dk

Brian Thorngaard

The Container Barber

Origin Acoustics sætter lyd til container

Alle der kommer i kontakt med vores koncept, er ved første indtryk ret imponeret over selve setuppet, derefter kommenterer disse jævnligt vores "lydanlæg" som imponerende, ikke mindst efter vi har fået monteret SUB på systemet.

Læs hele casen

Nordsøen - ren energi

Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum viser hvordan man udvinder energi

På Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum skulle der laves en udstilling om offshore energi med fokus på, hvordan man udvinder energi fra Nordsøen ved hjælp af havvindmøller og boreplatforme. Du kommer midt ud i Nordsøen.

Læs hele casen

Biamp Denmark

Biamp er en førende udbyder af innovative AV produkter.

I forbindelse med Biamps nye kontor i Danmark, skulle de have fundet en god løsning til deres skærme i bygningen. Valget faldt på Chief beslag. Læs med her og bliv klogere på Biamps valg.

Læs hele casen
keyboard_arrow_up