SCP 

Kabler af absolut højeste kvalitet til professionel brug indenfor USB, HDMI og netværk. Høj kobberværdi gør at kablerne er med til at sikre en stabil signalvej og nul fejl. Sikkerhedsgodkendte kabler til erhverv og privat byggeri.

SCP er markedsledende inden for AV-kabler

Kablerne er udviklet af nogle af branchens dygtigste folk i USA, og i øjenhøjde med installatøren. Kablerne bliver løbende forbedret, og altid testet af inden afsendelse.

SCP arbejder tæt sammen med HDBaseT Alliance Group, HDMI License Agency og andre organisationer for hele tiden, at være på forkant med udviklingen indenfor signaldistribution

SCP har et stærkt program i HDMI kabler, Creston kompatible kabler, højttalerkabler og CAT kabler godkendt og udviklet i samarbejde HDBaseT Alliance Group.

 

Få 6 VIGTIGE tips om HDMI

Vi har valgt at lave denne guide, da HDMI er en af
kilderne til problemer i mange installationer. HDMI er som udgangspunkt et konsument produkt, der er udviklet til at tilslutte en kilde til en skærm, med et kort kabel. Et hurtig blik på din seneste installation, vil sikkert vise at din HDMI installation er noget mere kompleks.

 

DOWNLOAD DE 6 TIPS

 

 

 

Netværksstik på den rigtige måde

Se med i videoen her ved siden af, og bliv klogere på hvordan du laver gode netværks termineringer, hver eneste gang.

Vil du vide mere om SCP?

Så tag endelig fat på Michael, som er vores ekspert i SCP. 

Du kan også gå direkte til vores webshop

Michael Hedegaard

Brand Manager & Ekspert i SCP

+45 3131 5801

michael@imagosonas.dk

Michael Hedegaard

The Container Barber

Origin Acoustics sætter lyd til container

Alle der kommer i kontakt med vores koncept, er ved første indtryk ret imponeret over selve setuppet, derefter kommenterer disse jævnligt vores "lydanlæg" som imponerende, ikke mindst efter vi har fået monteret SUB på systemet.

Læs hele casen

Moesgaard Museum

Museer i Danmark træder ind i AV verdenen

Hos IMAGO SONAS leverer vi spændende produkter til AV branchen. AV er meget mere end mødelokaler og klasselokaler. En række danske museer har fået øjnene op for at AV udstyr kan bidrage med historiefortællingen på et museum.

Læs hele casen

Nordsøen - ren energi

Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum viser hvordan man udvinder energi

På Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum skulle der laves en udstilling om offshore energi med fokus på, hvordan man udvinder energi fra Nordsøen ved hjælp af havvindmøller og boreplatforme. Du kommer midt ud i Nordsøen.

Læs hele casen

Københavns Universitet Panum

Atlona garanterer en fremtidssikret AV-løsning.

Atlona CLSO Series switcher-teknologi spillede en nøglerolle i AV-installationen i Mærsk Tower (Panum). Et 15-etagers center for forskning i verdensklasse i sundhed- og lægevidenskab.

Læs hele casen

Biamp Denmark

Biamp er en førende udbyder af innovative AV produkter.

I forbindelse med Biamps nye kontor i Danmark, skulle de have fundet en god løsning til deres skærme i bygningen. Valget faldt på Chief beslag. Læs med her og bliv klogere på Biamps valg.

Læs hele casen

FÆNGSLET Horsens

FÆNGSLET i Horsens er en national og international anderkendt scene for kultur som danner ramme for adskillige events.

Disse rammer stiller særlige krav til AV-løsningerne. FÆNGSLET Horsens har i deres løsning fået installeret Atlona OmniStream. 

Læs hele casen
keyboard_arrow_up