Projecta

Lærreder til enhver installation hvor billedkvalitet kommer først, og æstetikken er i højsædet. Sikrer bedste udnyttelse af projektorens lysniveau i ethvert miljø – fra biograf, auditorium og kantine m.m.

Det svævende lærred

Projecta SightLine lærred har et kabelsystem, der får det til praktisk talt at svæve i rummet, når det er i brug, og forsvinde helt når den ikke er i brug.

Dette gør SightLine ideel til hybrid applikationer, hvor kontorrumsmiljøer bruges til flere ting som f.eks. præsentation, mødelokale eller videokonference.

Lær mere om Projecta SightLine her

Det store billede

Når en konferencesal eller et auditorium skal udstyres med et stort billede, kommer lærredet til sin ret.

Projecta producerer lærreder i alle størrelser, så skal du f.eks. bruge lærreder over 3 meters bredde, så kan Projecta nemt klare denne opgave. Dog er de speciel kendt for deres store motor og ramme lærreder. 

Lærrederne produceres på Projectas egen fabrik i Weert i Holland.

Vores mest solgte

Se videopræsentation af vores mest solgte motorlærred

HD eller SD?


Når du installerer en projektor med høj opløsning, bør kvaliteten på lærredet følge med. Så du opnår det fulde udbytte af projektorern.

Et HD motorlærred har samtidig den fordel at det altid laves som Tab-tension lærred. Det sikrer at lærredsdugen altid er spændt ud, og du får et flot billede. 

Produkt manual 

Lær alle features ved Projection Screen.

Download guiden her

Vil du vide mere om Projecta?

Mads er vores ekspert i lærreder. Med mere end 20 års erfaring i salg af lærreder, er du i trygge hænder når du lader Mads hjælpe dig med at finde det rigtige lærred.

Du kan også gå direkte til vores webshop

Mads Nørskov

CEO & Ekspert i lærreder

3178 0303

mads@imagosonas.dk

Mads Nørskov

Projecta Support

Se e-mail formular her.

Du kan chatte med Support her.

E-mail  
av.emea.projecta.support@legrand.com

Telefon
Hovednummer                 
+31 495-580-840

Projecta Tech Support
+31 495-726-001

Moesgaard Museum

Museer i Danmark træder ind i AV verdenen

Hos IMAGO SONAS leverer vi spændende produkter til AV branchen. AV er meget mere end mødelokaler og klasselokaler. En række danske museer har fået øjnene op for at AV udstyr kan bidrage med historiefortællingen på et museum.

Læs hele casen

Nordsøen - ren energi

Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum viser hvordan man udvinder energi

På Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum skulle der laves en udstilling om offshore energi med fokus på, hvordan man udvinder energi fra Nordsøen ved hjælp af havvindmøller og boreplatforme. Du kommer midt ud i Nordsøen.

Læs hele casen
keyboard_arrow_up