Netgear

Professionelle netværksløsninger indenfor trådløst netværk og switche. Unikke AV netværksprofiler på switche såsom AVoIP, Dante, AES67, lys og kontrol. Kraftige switche som kan håndterer Multi Gig data op til 100G.

Netgear's switche kan nemt konfigureres og monitoreres via Engage Controller og forenkle opsætning, og styrke datastrømme på tværs af hele netværket.

Kraftfuld AV Switch - nem & hurtig opsætning

En helt ny serie af switches udviklet og konstrueret til det voksende AV over IP marked. Disse AV Line-switche kombinerer mange års netværksekspertise med bedste praksis fra førende eksperter på det professionelle AV-marked.

Flere AV installationer bliver lavet med AVoIP som betyder, at de traditionelle HDMI, USB og DisplayPort signaler sendes over dit netværk. Dette kræver en switche, som kan konfigureres til dette, og det er lige præcis det, som du GSM4250 serien gør for dig. 

De samme switche kan anvendes til AES67 og Dante lydprotokoller. Switchen fungerer også perfekt til kameraovervågning med IP kameraer.

Disse systemer kan switchen prekonfigureres til

Med AV Switche serien - GSM4250, modtager du enhver switche prekonfigureret til det system du anvender. Det betyder at du hurtigt og nemt får dit system op at køre og ikke skal bruge tid på at få switchen konfigureret til dit system. 

Disse systemer kan switchen prekonfigureres til:
Atlona - QSC - Birddog - Crestron - BlackMagic - Shure - Sennheiser - AnalogWay - Skaarhøj - Panasonic

Se den komplette liste af producenter som understøttes her.

Finder du ikke din producent på listen, så kontakt os her.

Introduktion af GSM4250 serien

Introduktion af den nye AV-linje af M4250-switche, udviklet og konstrueret til 1 Gb AV over IP. Nu behøver du ikke nøjes med en IT-centreret grænseflade med IT-specifik funktionalitet. 

I broadcast verdenen benyttes teknologien NDI til, at distribuere signaler fra kameraer over et netværk. GSM4250 serien af switche er det helt rette valg, for denne type installationer.

POE, POE+ eller POE++ er alle supporteret af switche i GSM4250 serien, så du kan let finde frem til en switch med det rette antal porte og strømbehov.

1GB eller 10GB switche er også at finde imellem GSM4250 serien af switche, så du kan sikre at den rette mængde båndbredde er tilstede, så alle teknologier kan fungere optimalt.

Fordele & features ved GSM4250 serien

Hurtig & nem konfiguration

En strømlinet grænseflade gør det muligt at tildele fabriksstandard AV-indstillinger eller brugerspecificerede AV-profiler til individuelle porte med blot et par klik.

Fokus på begivenheden - ikke ventilator støj

De fleste modeller har støjsvag tilstand, som i høj grad reducerer blæserstøj, og nogle modeller er endda blæserløse.

Designet til AV over IP

Med indbygget NETGEAR IGMP Plus™ kræves der kun lidt til ingen opsætning til fejlfri levering af video over IP. Aktiver multicasting lige fra enheden.

Styrken ved NETGEAR

NETGEAR er en af de førende producenter af udstyr til AVoIP, AES67, Dante, IP Kontrol, IP kamera, Zigbee produkter, NDI streaming og andre netværks krævende teknologier.

Vi ønsker at hjælpe AV branchen med at blive digitaliserede i deres installationer, og det kan NETGEAR hjælpe med.

Ring til os og hør mere

Nem installation

Se her hvordan Orbi sættes op. Det er simpelt, enkelt og nemt. 

Trådløst netværk og WiFi 6

Der stilles højere og højere krav til netværk i både virksomheder og private hjem. For at sikre at netværket fungerer som det skal er det vigtigt med Access Points som monteres og kables til en switche i en netværksinstallation. Alt efter størrelse på projektet, kan Netgear levere den nødvendige løsning.

Hos Netgear finder du også seneste teknologi indenfor WiFi som også kaldet WiFi 6. Teknologien hedder 802.11ax og er ca. 40 gange hurtigere og har 50% bedre dækning.

 

WiFi Mesh System

NETGEAR har også en spændende trådløs netværksserie af produkter som kaldes Orbi.

Tanken er, at Orbi er som det der kendes som Mesh netværk.

Men NETGEAR griber det lidt anderledes an, end andre. Orbi består af en router Router som du tilslutte et antal satelitter, alt efter hvor stor en bygning som netværket skal dække, og hvor meget glas, beton og andet blokering, der er i bygningen.

Trådløs tilslutning

Tilslutningen imellem alle Orbi enheder er trådløse.

Det smarte ved Orbi produkterne, i forhold til andre Mesh produkterne er, at Orbi bruger en fast kanal imellem alle Orbi enheder.

Alt andet udstyr som kobles på, kan dermed benytte alle andre kanaler. Dette betyder at de enheder du kobler på kan trække den datamængde, som de er udviklet til.

Hos andre Mesh systemer, deler de trådløse netværksenheder, kanaler med det udstyr du ønsker at tilslutte netværket. Dermed vil datamængden som de enkelte produkter trækker med, være den samme for alle enheder, og med højeste fællesnævner.

Hjemme arbejdsplads i FULD KONTROL

En anden spændende feature med Orbi, kunne være til virksomheder. Hvor der måske bruges top modellen fra Orbi serien, til at lave virksomhedens netværk.

Hvis så medarbejdere skal arbejde hjemme, kan de udover computer, kamera, mikrofon og andet udstyr, få eksempelvis Orbi SXR30 routeren med hjem, som forud konfigureres til at være virksomhedens netværk.

Så vil medarbejderen, kunne være på samme netværk, som når de er fysisk i virksomheden. Og løsningen er fuldstændig sikker og uden VPN opsætning. Det er virkelig en genial feature.

Adskil derfor dine arbejdsredskaber, på sit eget netværk, for maksimal sikkerhed og uden at forstyrre eller blive forstyrret af, dine private enheder til streaming, online spil. Sidste feature - dine videokald med arbejdet kan fungere gnidningsfrit.

Vil du vide mere om NETGEAR?

Brian er ekspert i NETGEAR, og har stor erfaring med netværk. Kontakt ham meget gerne, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere. 

Du kan også gå direkte til vores webshop

Brian Thorngaard

Brand Manager & Ekspert i NETGEAR

22 61 70 77

bt@imagosonas.dk

Brian Thorngaard

The Container Barber

Origin Acoustics sætter lyd til container

Alle der kommer i kontakt med vores koncept, er ved første indtryk ret imponeret over selve setuppet, derefter kommenterer disse jævnligt vores "lydanlæg" som imponerende, ikke mindst efter vi har fået monteret SUB på systemet.

Læs hele casen

Nordsøen - ren energi

Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum viser hvordan man udvinder energi

På Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum skulle der laves en udstilling om offshore energi med fokus på, hvordan man udvinder energi fra Nordsøen ved hjælp af havvindmøller og boreplatforme. Du kommer midt ud i Nordsøen.

Læs hele casen

Biamp Denmark

Biamp er en førende udbyder af innovative AV produkter.

I forbindelse med Biamps nye kontor i Danmark, skulle de have fundet en god løsning til deres skærme i bygningen. Valget faldt på Chief beslag. Læs med her og bliv klogere på Biamps valg.

Læs hele casen
keyboard_arrow_up