Nakymatone

 Når lyd skal være en integreret del i rummet, også kaldet De Usynlige Højttalere.

Skjul højttalerne i loft eller væg

Nakymatone producerer såkaldte "usynlige" højttalere, og nej det er ikke en ny "Kejserens Nye Klæder". Det er højttalere, som du installerer, og kan male eller tapetsere henover, så de er helt skjulte.

Nakymatone

Simpel og nem håndtering

Ny teknologi

Nakymatone kommer til markedet med nye øjne og ny teknologi, og det første indtryk af deres produkter er ekstremt positivt. Den nye teknologi hedder CRT® (Controlled Resonance Technology).

Teknologien har totalt revolutioneret markedet for indbygningshøjttalere, ved at levere en løsning, som helt basalt ingen lydtab har til andre rum, fuld frekvensgang i en 180 graders vinkel, og den fineste lydkvalitet.

Så uanset hvor du står i rummet, vil du kunne nyde lyden fuldt ud, og føle at den afspilles lige foran dig.

Hele højttaleren er en højttaler!

Faktisk er det noget andet end en traditionel højttaler. Det er akustiske paneler, der ligesom et instrument er i stand til at gengive lyd.

Panelet arbejder med resonans over hele det akustiske panel, som den skaber lydbølger af, og kan ved disse resonanser skabe frekvenser fra 65 Hz til 20.000 Hz.

 

Vil du vide mere om Nakymatone?

Brian er nemlig ekspert og vil meget gerne hjælpe.

Du kan også gå direkte til vores webshop

Brian Thorngaard

CTO & Ekspert i Nakymatone

3178 0303

bt@imagosonas.dk

Brian Thorngaard

Enkel installation

Installationsprocessen er blot et enkelt element, som er helt unikt, og giver en utrolig nem installation og implementering i hjem og mødelokaler.

Alle produkter er designet og produceret i Canada. Nakymatone fortsætter med at skabe bølger igennem installationsbranchen med deres produkter, som har vundet priser for design og passion for det ypperste.

keyboard_arrow_up