Luxul 

Komplette netværksløsninger fra switche til trådløst netværk. Brugervenligt med ensartet opsætningsmenu og APP styring af alle produkter.

Netværkskvalitet fra LUXUL

Netværksudstyr er meget lidt sexet at vise på fotos. Det er nogle sorte kasser og måske lige nogle hvide access points. Men kors hvor er vi afhængige af deres oppetid og kvalitet.

Vi kan være i de lækreste omgivelser, men for at det lækre lys kan virke, elektroniske gardiner kan styres, og vi kan høre den musik, som vi streamer, imens andre i husstanden streamer Netflix eller måske gamer, så er netværket rygraden i de fleste hjem og virksomheder.

Brian Thorngaard

CTO & Ekspert i Luxul

3178 0303

bt@imagosonas.dk

Brian Thorngaard

Vil du vide mere om Luxul?

Brian er nemlig ekspert og vil meget gerne hjælpe.
 

Du kan også gå direkte til vores webshop

Hvordan er din dækning?

Vi anbefaler dig at kigge på Active Roaming, fremfor Fast Roaming. 

Fast Roaming er hvor Access points kommunikerer med dine enheder, som telefon eller computer, men det er disse enheder, som bestemmer, hvornår forbindelse skifter AP.

Ved Active Roaming er det Controller sammen med AP'ere, og alt efter hvor dine enheder opholder sig, som styrer skift mellem AP'ere. Dette sikrer dig en rigtig meget netværksdækning, hastighed og stabilitet.

En stærk switch

Gå efter Switching Capacity, når du leder efter netværksswitch. LUXUL

Switche leverer den dobbelte mængde kraft i forhold til antal af porte. Normalt bør du ikke fylde din Switchs porte fuldt ud, da det kan skabe ustabilitet. En switch fra LUXUL leverer den dobbelte mængde kraft i forhold til antal af porte, så du sagtens kan udnytte alle porte i en LUXUL Switch.

 

Fordelene

Hør om alle de fordele som er ved LUXUL.

10, 20 eller 40 Gbps Uplink

Idag, hvor der laves mere og mere AVoIP, er det nødvendigt med en 10 Gbps Uplink forbindelse mellem Switche, der skal leverer sådanne båndbredde tunge signaler som f.eks. videosignaler.

LUXUL kommer med nye switche, hvor du kan lægge SFP (Fiber) portenes kapacitet sammen. Så eksempelvis 4 x 10 Gbps, bliver til 40 Gbps, eller mellem tre switche, udnytte maksimal værdi, ved at linke 2 SFP porte mellem hver, så du opnår 20 Gbps Uplink. Det er rigelig kraft til enhver AVoIP installation.

Luxul Support

Se e-mail formular her.

Du kan chatte med Support her.

E-mail
luxul.techsupport@av.legrand.com

Telefon
+31 495-580-840.
Dagligt mellem kl. 08:30 – 17:00.

keyboard_arrow_up