LEA

Nytænkende forstærkere til pro-installationer med Cloud funktion.Varieret konfiguration af forstærkerudgange – f.eks. kombination af LoZ, HiZ og Subwoofer.

Hurtig installation via web interface. Enten kablet forbindelse eller det indbyggede WiFi.

Historien bag: Nye og innovative forstærkere

LEA Professional blev skabt i 2019 i Spouth Bend, Indiana. Blake Augsburger, der er tidligere chef for forstærker fabrikken Crown, er CEO og Founder af LEA Professional. Efter salget af Crown kunne Blake ikke slippe den professionelle audio og samarbejdet med integratorer i hele verdenen. Han ville gerne fortsætte, men på en ny og bedre måde med nye og innovative teknologier. 

Blake samlede derfor en stribe ingeniører og ledere. De lukkede sig inde i et lokale med pizza og Cola, og kom ikke ud før deres ide var realiseret til et produkt, og sådan kom LEA Professional til verdenen. Nye og innovative forstærkere. 

Se her hvordan LEAs formidable forstærkere fungerer

Se hvordan produktet fungerer og hør om alle fordelene.

Kraftfulde enheder med smarte features

LEA Professional har tænkt på mange detaljer. Eksempelvis kan du vælge at brokoble 2 udgange. Dermed får du den dobbelte effekt til rådighed på udgangen.

Forstærkerne skal konfigureres via en web browser og gennem at man logger ind via forstærkerens IP adresse. Det er et super intuitivt web interface, og findes også som web app til din smartphone.

LEA Cloud – tilgå enhver forstærker nemt og hurtigt

Så snart en LEA forstærker er registreret i LEA Cloud kan du som forhandler, altid tilgå forstærkeren. Det kræver blot at du er koblet på internettet. Dermed kan du nemt ændre konfiguration, justere enheden til eller se på mulige fejl uanset hvor du måtte opholde dig. 

Alle LEAs forstærkere har LAN interface, men også WiFi opkobling til netværk. Der er også eget internt Access Point for servicering, når du skal sætte enhed op.

Se her hvordan LEA Cloud fungerer

LEA Cloud er den første professionelle forstærker cloud platform, der tillader fjernstyring og overvågning af dine forstærkere fra hvor som helst i verden via en internetforbindelse.

Network Connect serien

Network Connects serien er perfekt egnet til små til mellemstore installationer. De 2, 4 og 8-kanals forstærkere har direkte HiZ (70V eller 100V) eller LoZ, der kan vælges efter kanal. Med tre måder at forbinde på, kan du aktivere det indbyggede Wi-Fi-adgangspunkt, oprette forbindelse til spillestedets Wi-Fi eller bruge FAST Ethernet til at oprette forbindelse til ethvert lokalt netværk via Cat5- eller Cat6-kabel.

Network Connect serien er den første professionelle forstærkerfamilie, der har Cloud-forbindelse. Udnyt skyen til fjernbetjening, overvågning, meddelelser og mere fra enhver af dine personlige enheder. Tilslut blot din forstærker til et netværk og begynd at styre dine systemer.

Se hvor nemt det er

CONNECTSERIES-familien af forstærkere har et indbygget Access Point til trådløs forbindelse til enhver enkelt forstærker til konfiguration. Dette giver brugerne mulighed for at tilslutte, konfigurere, styre og overvåge en forstærker uden nogen netværksinfrastruktur.

Dante Connect serien

Dante Connect serien er perfekt egnet til små og mellemstore installationer. De 2, 4 og 8-kanals forstærkere har direkte HiZ (70V eller 100V) eller LoZ, der kan vælges efter kanal. Med tre måder at oprette forbindelse på, kan du aktivere det indbyggede WiFi-adgangspunkt, oprette forbindelse til spillestedets WiFi eller bruge FAST Ethernet til at oprette forbindelse til ethvert lokalt netværk via Cat5- eller Cat6-kabel.

Dante Connect har samme Cloud egenskaber som Network Connect serien. 

Brian Thorngaard

CEO & Ekspert i LEA

+45 2261 7077

bt@imagosonas.dk

Brian Thorngaard

Vil du vide mere om LEA?

Brian er vores ekspert i LEA. Han har en god indsigt i de muligheder som LEA tilbyder, og derved også de behov LEA går ind og løser. 

Tag derfor endelig fat i ham, hvis I har spørgsmål til produkterne, har lyst til en demo, eller vil have ham med ud til et kundemøde.

The Container Barber

Origin Acoustics sætter lyd til container

Alle der kommer i kontakt med vores koncept, er ved første indtryk ret imponeret over selve setuppet, derefter kommenterer disse jævnligt vores "lydanlæg" som imponerende, ikke mindst efter vi har fået monteret SUB på systemet.

Læs hele casen

Nordsøen - ren energi

Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum viser hvordan man udvinder energi

På Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum skulle der laves en udstilling om offshore energi med fokus på, hvordan man udvinder energi fra Nordsøen ved hjælp af havvindmøller og boreplatforme. Du kommer midt ud i Nordsøen.

Læs hele casen

Biamp Denmark

Biamp er en førende udbyder af innovative AV produkter.

I forbindelse med Biamps nye kontor i Danmark, skulle de have fundet en god løsning til deres skærme i bygningen. Valget faldt på Chief beslag. Læs med her og bliv klogere på Biamps valg.

Læs hele casen
keyboard_arrow_up