Inogeni

USB-verdenens schweizerkniv. Kombinerer forskellige USB-kameraversioner til et USB-kabel således at du kan kombinere eller skifte mellem billeder. BYOD til MTR, Cisco og Zoom systemer.

Inogeni | videokonference udstyr | Share2U | AV udstyr til mødelokaler

Videokonferenceudstyr til videomøder

Videomøder på dine præmisser

Ændrede arbejdsformer og vaner er en ny realitet som følge af Corona-krisen. Derfor har det aldrig været vigtigere end nu, at have et mødelokale med AV udstyr, som er nemt tilgængeligt og nemt at anvende. Det kræver professionelle installationer, hvor brugervenligheden er i top, og det kan Inogeni levere. 

Med Inogenis produkter kan enhver nemt og hurtigt oprette forbindelse til alt AV udstyr i fx et mødelokale og styre det. Flere kameraer, video- og lydkilder eller en hvilken som helst onlineplatform som fx Microsoft Teams. 

Videokonference USB switcher

Prisvindende USB Switcher

Inogeni er særlig kendt for deres TOGGLE USB 3.0 Switcher, som vandt den internationle AV Award i London i 2021.

Toggle kan kombinere jeres MTR Room, hvor kamera og mikrofon er tilsluttet til BYOD/BYOM. På denne måde kan du sikre, at jeres møder kører, uanset system, med lokalets MTR system. Enheden kan automatisk skifte mellem 2 værter, og forbindes uden en driver. Den er kompakt og robust, og nem at anvende.

Inogeni | videokonference udstyr | Toogle USB | AV udstyr til mødelokaler

Inogeni | videokonference udstyr | Share2U | AV udstyr til mødelokaler | videokonference teams

Teknologi uden begrænsninger

Der er ingen begræsninger for hvilke systemer Inogenis produkter passer sammen med. Produkterne muliggør, at du kan tage kontrollen og dermed bedre tilpasse din online kommunikation med programmer som Teams, Zoom, Skype, GoToMeeting, Google Meet, Facebook Live, YouTube, Wirecast og mange flere.

Produkterne kan anvendes i mange forskellige brancher. Både i mødelokaler, til undervisning, medicinsk billedbehandling, virtual reality produktion m. fl.

Videopræsentation af den prisvindende USB 3.0 Switcher

Se her hvordan produktet fungerer og hør om alle fordelene.

SHARE2U - Multi video USB converter

Med Share2u kan du nemt tilslutte 2 USB kameraer og dermed uden problemer skifte mellem to kameraer i dit videomøde, og få vist de 2 billeder samtidigt. Fx et billede af dit whiteboard og et billede af dig.

En uundværlig enhed for dig der ofte holder online møder, og har brug for at dele indhold fra et eksternt kamera. Simpel og nem at anvende. 

Inogeni | videokonference udstyr | Share2U | AV udstyr til mødelokaler | videokonference teams

Inogeni | videokonference udstyr | CAM300 | AV udstyr til mødelokaler | videokonference teams

CAM 300 - Tilføj nemt flere kameraer

Med CAM 300 har du mange muligheder for, at vise hvad du ønsker foran kameraet. Du kan præsentere dit power point show eller klippe mellem billeder af fx personen, der taler, og gruppen, der tales til. Du kan nemt skifte mellem USB & HDMI kilder. Enheden betjenes nemt via knapper på overfladen. Den er perfekt til fx webinarer eller online undervisning. 

SHARE-serien udvider fleksibiliteten af CAM produkterne ved at tilføje kilder, der blander, og kombinerer effekter for et mere effektivt online samarbejde.

Videopræsentation af CAM300 - HDMI & USB 2.0 kamera vælger

Se her hvordan produktet fungerer og hør om alle fordelene.

Mads Nørskov

CEO & Ekspert i Inogeni

+45 3153 0352

mads@imagosonas.dk

Mads Nørskov

Vil du vide mere om Inogeni?

Mads er vores ekspert i Inogeni. Han har en god indsigt i de muligheder som Inogeni tilbyder, og derved også de behov Inogeni går ind og løser. 

Tag derfor endelig fat i ham, hvis I har spørgsmål til produkterne, har lyst til en demo, eller vil have ham med ud til et kundemøde.

The Container Barber

Origin Acoustics sætter lyd til container

Alle der kommer i kontakt med vores koncept, er ved første indtryk ret imponeret over selve setuppet, derefter kommenterer disse jævnligt vores "lydanlæg" som imponerende, ikke mindst efter vi har fået monteret SUB på systemet.

Læs hele casen

Nordsøen - ren energi

Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum viser hvordan man udvinder energi

På Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum skulle der laves en udstilling om offshore energi med fokus på, hvordan man udvinder energi fra Nordsøen ved hjælp af havvindmøller og boreplatforme. Du kommer midt ud i Nordsøen.

Læs hele casen

Biamp Denmark

Biamp er en førende udbyder af innovative AV produkter.

I forbindelse med Biamps nye kontor i Danmark, skulle de have fundet en god løsning til deres skærme i bygningen. Valget faldt på Chief beslag. Læs med her og bliv klogere på Biamps valg.

Læs hele casen
keyboard_arrow_up