IDK

Japanske pro video-switche til krævende installationer f.eks. Europa Parlamentet, live events, eller multi ind- og udgangssignaler i mødelokaler. Ledende medlem af SDVoE Alliance.

Kompromisløs AVoIP med nul latency. Ingen kompression (10Gb netværk) fuld 4K@60Hz 4:4:4.

Hvem er IDK 

Den japanske producent af AV udstyr, IDK, blev grundlagt tilbage i 1989, af Hideki Iwasaki. Hideki er stadig aktiv i IDK, og hans søn er ligeledes trådt ind i selskabet.

De sætter en ære i at lancere AV produkter, som du dels ikke finder magen til, og hvor features og kvalitet er i højsædet.

Nu er der endelig en AVoIP teknologi, som kan bruges til Live Events, PRO Gaming, medicinal industrien, hospitalsverdenen osv. Installationer hvor farver skal være 100% korrekte, og hvor ingen Latency er acceptabel.

SDVoE er teknologien

SDVoE (Software Defined Video over Ethernet) En grundlæggende og ret ny teknologi, har taget hele konceptet AVoIP op til revidering. Ukomprimeret kvalitet og ingen Latency. Det betyder også at der skal være båndbredde klar til at håndtere denne nye teknologi, som kun vil virke hvis der er et 10Gb netværk tilstede. Enten via CAT kabel eller Fiber.

SDVoE blev til tilbage i 2016. IDK har været med fra starten af. Og er idag en af Steering Members sammen med blandt andet NETGEAR, SONY, Semtech (chipset producent) ZeeVee, Christie og Black Box. Mere end 60 andre producenter støtter idag op om SDVoE standarden.

Bliv SDVoE certificeret her!

Sådan fungerer et SDVoE netværk

SDVoE - hvad er det?

SDVoE bygger på de 7-layer OSI, helt som den kendes fra Ethernet porten på en netværksswitch. Så der er taget det allerbedste fra hvad IT verdenen har givet os til at flytte bits fra sted til sted – TIA-568 kabling , Ethernet, TCP/IP og IGMP og så drysses SDVoE på toppen.

Alle andre AVoIP teknologier kæmper om det chipset som hedder FPGA (Field Programmable Gateway Array) som er en smart og fleksibel chip, der kan programmeres til hvad end den skal bruges til. Om det er til styring af forskellige dele i en bil, en hjerne i et køleskab, i en Video Matrix eller i en AVoIP enhed osv. osv. der er kæmpe efterspørgsel på FPGA, hvilket gør at mange producenter ikke kan levere deres produkter idag.

Ved at benytte 7-layer OSI, er det kun netværksprodukter og disse SDVoE enheder som efterspørger chipsettet. Og Semtech har ingen problemer med produktion eller leverancer.

Hvis du så under installation, hvor du ikke kan separere et AV netværk fra IT netværket, sætter netværket på hovedet, og ikke tænker AVoIP, men tænker IT over AV. Så du sikrer at netværket er optimeret til AV produkterne der skal integreres på netværket. Og så bagefter lægger konfigurationen på til IT. Så vil den samlede oplevelse være 100% i top.

Med SDVoE produkter, kan en installation simplificeres, da enhederne kan mange flere ting, end vi har været vant til. Og så kan de fungere på tværs af Brands, bare teknologien er SDVoE.

Se her hvordan du bliver SDVoE certificeret!

Brian Thorngaard

CTO & Ekspert i IDK

3178 0303

bt@imagosonas.dk

Brian Thorngaard

Vil du vide mere om IDK?

Brian er vores ekspert i IDKs produkter. Han har en god indsigt i de muligheder som IDK tilbyder, og derved også de behov IDK går ind og løser. 

Tag derfor endelig fat i ham, hvis I har spørgsmål til produkterne, har lyst til en demo, eller vil have ham med ud til et kundemøde.

 

De modulære Matrix

Et andet spændende produktområde er IDK’s populære og modulære Matrix. Her finder du fleksibilitet i at konfiguere en Matrix efter behov i 8x8, 16x16, 32x32 eller 64x64. Blanding af HDMI, SDI, Dante, SDVoE på både input og output siden.

En af de helt store enheder

Se videoen med præsentation af produktet.

High-End mødelokaler

Med MSD serien af produkter, får du en halv-rack størrelse enhed, med 4 input, og 1-2 output. Det er HDMI input, og HDMI, HDBaseT eller SDVoE output

Op til 4K@60Hz (4:4:4). Indbygget konverter/skaler. Billede i billede funktion. Automatisk input valg og omskiftning.

Indsætning af baggrundsillustration, som vises når intet kabel er tilsluttet. Hurtigt kildeskift. Via fronten kan 4 knapper programmeres til forskellige handlinger.

Mange andre lignende AV produkter finder du fra IDK.

HDC serien, er det mest efterspurgte produkt

HDC serien som er distributionsforstærkere fra IDK, er med garanti en serie af produkter, som har været efterspurgt længe, men som ikke har fandtes før.

Her finder du HDMI/HDBaseT splittere med altid 2 input, og op til 4 output. Det unikke er at enheden vil reclocke signalet, som det hedder. Hvilket betyder at et HDBaseT input kan distribueres til 2 HDBaseT output, og da signalet reclockes, betyder det at der hvor kilden tilsluttes kan være op til 100 meter før HDC enheden, og modtagerne kan igen være 100 meter efter HDC enheden.

Dette er der ingen anden producent som kan løfte.

The Container Barber

Origin Acoustics sætter lyd til container

Alle der kommer i kontakt med vores koncept, er ved første indtryk ret imponeret over selve setuppet, derefter kommenterer disse jævnligt vores "lydanlæg" som imponerende, ikke mindst efter vi har fået monteret SUB på systemet.

Læs hele casen

Nordsøen - ren energi

Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum viser hvordan man udvinder energi

På Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum skulle der laves en udstilling om offshore energi med fokus på, hvordan man udvinder energi fra Nordsøen ved hjælp af havvindmøller og boreplatforme. Du kommer midt ud i Nordsøen.

Læs hele casen

Biamp Denmark

Biamp er en førende udbyder af innovative AV produkter.

I forbindelse med Biamps nye kontor i Danmark, skulle de have fundet en god løsning til deres skærme i bygningen. Valget faldt på Chief beslag. Læs med her og bliv klogere på Biamps valg.

Læs hele casen
keyboard_arrow_up