Hall Audio

Prisstærk trådløs musikstreaming til Bluetooth eller AirPlay.

Musikstreaming som alle kan tilslutte og betjene

Hall Audio har udviklet en software, der sørger for, at brugeroplevelsen og brugervenligheden er i top. 

Hall Audio løser problemet med, at mange højttalere og musikanlæg bliver kasseret, fordi produkterne ikke har en trådløs forbindelse.

Du kan dermed bevare den gode lyd, du allerede har investeret i, og få glæden af samtidig, at kunne gøre dine højttalere mere moderne med en trådløs forbindelse, så du kan afspille musik direkte fra din mobil, tablet eller computer. 

Tilslut dine yndlingshøjttalere til enhver enhed

Tilslut WiFi streameren til dit anlæg eller direkte til dine yndlingshøjttalere. Du kan forbinde via Airplay2, Bluetooth5 eller Spotify Connect. 

Du kan tilslutte enheden direkte i dit TV med HDMI ARC og få lyden fra TV'et ud i dine ønskede højttalere. HALL WiFi streamer skifter automatisk til HDMI hver gang du tænder fjernsynet, uanset hvilket output du har brugt før.

Bluetooth connector med aptX teknologi

Enheden er kompatibel med alle musiktjenester og er utrolig brugervenlig da du slipper for diverse apps. Lydstyrken og musikken styres direkte fra den enhed, du har forbundet via Bluetooth. aptX teknologien der er anvendt sikrer dig, at du får en helt sublim lydkvalitet. 

Kraftig trådløs stereo mini forstærker - gør dine højttalere trådløse

Mini forstærker med Bluetooth på 2x30 watt, som er den enkle løsning der kan gøre dine højttalere trådløse. Forstærkeren giver dig en trådløs Bluetooth forbindelse, så du kan streame den musik du ønsker fra din mobil, tablet eller computer. 

Forstærkeren er kompatibel med alle musiktjenester og er utrolig brugervenlig da du blot tilslutter højttalerne til forstærkeren og finder playlisten frem. 

Løsningen passer utroligt godt til musik på terrassen, i værkstedet, stuen, kontoret eller køkkenet. Til trods for at det er en lille enhed, er der tale om en kraftig stereo forstærker, der nemt kan servere god lyd til et større lokale.

Tilføj streaming til dine gamle B&O højttalere

Hall Audio har udviklet et AUX stik, som kan tilføre ny værdi til gamle B&O højttalere. Det betyder at du via en HALL WiFi Stramer nemt kan forbinde dine gamle B&O højttalere med moderne teknologi, og streame løs fra din mobil, tablet eller computer. 

Smid ikke dine gamle højttalere ud

Hall Audio løser problemet med, at mange højttalere og musikanlæg bliver kasseret, fordi produkterne ikke har en trådløs forbindelse.

Det er synd, fordi teknikken ofte intet fejler i de ellers gode gamle højttalere. Du kan dermed sikre et længere liv til dine højttalere, og tilmed tage det bæredygtige valg med Hall Audio.

Bevar derfor den gode lyd, du allerede har investeret i, og få glæden af samtidig, at kunne gøre dine højttalere mere moderne med en trådløs forbindelse, så du kan afspille musik direkte fra din mobil, tablet eller computer. 

Brian Thorngaard

CTO & Ekspert i Hall Audio

+45 2261 7077

bt@imagosonas.dk

Brian Thorngaard

Vil du vide mere om Hall Audio?

Brian er vores ekspert i Hall Audio. Derfor har han en god indsigt i de muligheder som Hall Audio tilbyder, og derved også de behov Hall Audio går ind og løser. 

Tag derfor endelig fat i ham, hvis I har spørgsmål til produkterne, har lyst til en demo, eller vil have ham med ud til et kundemøde.

Nordsøen - ren energi

Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum viser hvordan man udvinder energi

På Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum skulle der laves en udstilling om offshore energi med fokus på, hvordan man udvinder energi fra Nordsøen ved hjælp af havvindmøller og boreplatforme. Du kommer midt ud i Nordsøen.

Læs hele casen

Biamp Denmark

Biamp er en førende udbyder af innovative AV produkter.

I forbindelse med Biamps nye kontor i Danmark, skulle de have fundet en god løsning til deres skærme i bygningen. Valget faldt på Chief beslag. Læs med her og bliv klogere på Biamps valg.

Læs hele casen

The Container Barber

Origin Acoustics sætter lyd til container

Alle der kommer i kontakt med vores koncept, er ved første indtryk ret imponeret over selve setuppet, derefter kommenterer disse jævnligt vores "lydanlæg" som imponerende, ikke mindst efter vi har fået monteret SUB på systemet.

Læs hele casen
keyboard_arrow_up