CalDigit

Computer Docks i allerhøjeste kvalitet udviklet i tæt samarbejde med Apple. Forbinder din computer til eksterne enheder f.eks. tastatur, internet, flere skærme, SD-hukommelse, udvidede harddiske mm.
Utallige stikmuligheder og opløsninger.

CalDigit - kompromisløs producent 

CalDigit er særlig god til storage løsninger til video, audio og fotografi. Produkterne er opbygget med brug af de absolut bedste komponenter, med vægt på servicevenlighed og driftsikkerhed. 

Af unikke features kan nævnes udpræget brug af de dyreste PCB boards i alle produkter, ASTT engine der sikrer jævn overførselshastighed, hardware raid controllere med uafhængig cache og robust modul opbygget design. Sidstenævnt gør service til en leg.

Vi bakker produkterne op med dag til dag advance replacement, lokal service og support samt stort lager. Sælg CalDigit når de professionelle kunder vil have maximal respekt for deres dyrebare data.

Video - 4K/UHD HDMI Swicther

 

Mads Nørskov

CEO & Ekspert i CalDigit

+45 31 53 03 52

mads@imagosonas.dk

Mads Nørskov

Vil du vide mere om CalDigit?

Mads er ekspert, og du er altid velkommen til, at kontakte ham for at få meget mere info samt rådgivning omkring CalDigit.

Du kan også gå direkte til vores webshop

The Container Barber

Origin Acoustics sætter lyd til container

Alle der kommer i kontakt med vores koncept, er ved første indtryk ret imponeret over selve setuppet, derefter kommenterer disse jævnligt vores "lydanlæg" som imponerende, ikke mindst efter vi har fået monteret SUB på systemet.

Læs hele casen

Moesgaard Museum

Museer i Danmark træder ind i AV verdenen

Hos IMAGO SONAS leverer vi spændende produkter til AV branchen. AV er meget mere end mødelokaler og klasselokaler. En række danske museer har fået øjnene op for at AV udstyr kan bidrage med historiefortællingen på et museum.

Læs hele casen

Nordsøen - ren energi

Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum viser hvordan man udvinder energi

På Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum skulle der laves en udstilling om offshore energi med fokus på, hvordan man udvinder energi fra Nordsøen ved hjælp af havvindmøller og boreplatforme. Du kommer midt ud i Nordsøen.

Læs hele casen

Københavns Universitet Panum

Atlona garanterer en fremtidssikret AV-løsning.

Atlona CLSO Series switcher-teknologi spillede en nøglerolle i AV-installationen i Mærsk Tower (Panum). Et 15-etagers center for forskning i verdensklasse i sundhed- og lægevidenskab.

Læs hele casen

Biamp Denmark

Biamp er en førende udbyder af innovative AV produkter.

I forbindelse med Biamps nye kontor i Danmark, skulle de have fundet en god løsning til deres skærme i bygningen. Valget faldt på Chief beslag. Læs med her og bliv klogere på Biamps valg.

Læs hele casen

FÆNGSLET Horsens

FÆNGSLET i Horsens er en national og international anderkendt scene for kultur som danner ramme for adskillige events.

Disse rammer stiller særlige krav til AV-løsningerne. FÆNGSLET Horsens har i deres løsning fået installeret Atlona OmniStream. 

Læs hele casen
keyboard_arrow_up