B-System

Akustik- og bagbokse til indbygningshøjttalere som sikrer optimal lydgengivelse i ethvert miljø. B-System kan levere til alle brands af indbygningshøjttalere, og er lette at installere. Mulighed for skræddersyede løsninger.

Integration af teknologi

Teknologi er allestedsnærværende, omend mere og mere usynlig. Den høje kvalitetsintegrering af indbyggede højttalere i vægge og lofter er vigtig for at sikre og bevare den den gode kvalitetslyd.

B-Systems løsninger hjælper med visuelt at skubbe allestedsnærværende teknologi i baggrunden på en let og elegant måde.

 

Bagbokse til alle situationer

De smarte bagbokse til indbyggede højttalere er lydoptimerede til alle højttalermærker og modeller. Alle bagbokse sikrer en nem installation af dit lydudstyr.

Frilagte betonlofter, pudsede betonlofter, murstensvægge, gipsvægge og nedhængte lofter. Der er ingen grænser for hvor bagboksene kan anvendes. 

Leder du efter den rigtige bagboks til din højttaler? Find den rigtige bagboks gennem denne guide med få klik.

Bagbokse til enhver situation og enhver indretning

Secoboxx

Indbygget højttalerbagboks til gipsplader og nedhængte lofter. Foruddefinerede udskæringer til kabelføring og åbning af Secoboxx gør det super nemt at arbejde med bagboksen. Det indbyggede hus er lavet af akustiske paneler af høj kvalitet.

Wallboxx

Robust og lydoptimeret installationshus til installation af væghøjttalere i mursten eller betonvægge. Husmaterialet er indrammet af EPS og yderligere isoleret på indersiden for at opnå lave resonanser og forbedrede lydisoleringsegenskaber.

Euroboxx

Robust og lydoptimeret indstøbt hus til montering af loftshøjttalere i in-situ beton. Euroboxx er specielt udviklet til det europæiske marked og er kun velegnet til betonlofter.

Dryboxx

Akustisk optimeret og universel high-end højttalerbagkasse til gipsvægge og nedhængte lofter. Materialet i bagkassen består af robuste MDF-plader og giver takket være afkoblingsmåtten yderligere beskyttelse mod vibrationer og strukturbåren støj.

Dryboxx eftermontering

Akustisk optimeret og universel high-end højttaler bagboks til efterfølgende installation i gipsvægge og nedhængte lofter. Materialet i bagkassen består af robuste MDF-paneler. Derudover leveres Dryboxx eftermontering med et gipspladepanel monteret på fronten for at muliggøre efterfølgende montering (eftermontering) i eksisterende gipslofter og vægge nemt og sikkert.

 

Dryboxx Invisible

Indbygget hus til Sonance Invisible-serien (IS6, IS8, IS10, IS10W) til jævn installation i gipsvægge og nedhængte lofter. Materialet i bagkassen består af robuste MDF-plader og giver takket være afkoblingsfunktionen yderligere beskyttelse mod vibrationer og strukturbåren støj.

 

Gineos

Installationssæt til lofter og vægge til alle SONOS One, One SL og Play:1, samt Denon Home 150 højttalere. Adapteren lukker i loft og væg med et elegant og meget fladt designcover med magnetisk holder.

B-System Secoboxx Installation

Universal væg- og loftmonterings bagboks til højttalere. Bagboksen er klar til montering og nem at samle. Se her en kort video af hvordan bagboksen installeres.

En løsning der forener komfort, teknologi & design 

B-Systems bagbokse forbedrer både lydkvaliteten, men sikrer samtidig også at højttalerne er mere beskyttet mod snavs, fugt, støv og insekter. Det forlænger levetiden af højttalerne.

Bagboksene fra B-System bliver testet og produceret i Tyskland. De har et stort fokus på kvalitet & udvikling af produkterne.

Bagboksene skaber unikke muligheder for særligt arkitekter, installatører & AV forhandlere. 

Find den rigtige bagboks gennem denne guide med få klik

Derfor skal du vælge B-Systems bagbokse til højttalere

Lydkvaliteten

Bagboksene fra B-System passer til alle højttalermærker og modeller. De forbedrer lydkvaliteten og er nemme at installere i ethvert rum.

Isolering

B-Systems bagbokse sikrer, at lyden finder den rigtige vej. Mange års installationserfaring og akkumuleret akustisk viden er konstant indarbejdet i produkterne.

Indbyggede højttalere
i lofter og vægge

Smart Home og Custom Install er nutid og fremtid. B-Systems løsninger giver brugerne adskillige muligheder for optimal montering af indbyggede højttalere i lofter og vægge.

 

Brian Thorngaard

CTO & Ekspert i B-System

+45 2261 7077

bt@imagosonas.dk

Brian Thorngaard

Vil du vide mere om B-System?

Brian er vores ekspert i B-System. Derfor har han en god indsigt i de muligheder som B-System tilbyder.

Tag derfor endelig fat i ham, hvis I har spørgsmål til produkterne, har lyst til en demo, eller vil have ham med ud til et kundemøde.

The Container Barber

Origin Acoustics sætter lyd til container

Alle der kommer i kontakt med vores koncept, er ved første indtryk ret imponeret over selve setuppet, derefter kommenterer disse jævnligt vores "lydanlæg" som imponerende, ikke mindst efter vi har fået monteret SUB på systemet.

Læs hele casen

Nordsøen - ren energi

Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum viser hvordan man udvinder energi

På Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum skulle der laves en udstilling om offshore energi med fokus på, hvordan man udvinder energi fra Nordsøen ved hjælp af havvindmøller og boreplatforme. Du kommer midt ud i Nordsøen.

Læs hele casen

Biamp Denmark

Biamp er en førende udbyder af innovative AV produkter.

I forbindelse med Biamps nye kontor i Danmark, skulle de have fundet en god løsning til deres skærme i bygningen. Valget faldt på Chief beslag. Læs med her og bliv klogere på Biamps valg.

Læs hele casen
keyboard_arrow_up