Audio Control

Høj lydkvalitet til hjemmebiograf og lydløsninger på tværs af hjemmet og udemiljø. DSP- og Matrixløsninger til præcis de højttalere som vælges samt fleksibel zoneinddeling.

Forstærkere i høj kvalitet

Med en forstærker fra Audio Control, kan vi levere præcis den forstærker, som kan løse dit behov. Om det er den fede hjemmebiograf, dit lydsystem i haven, om du har huset fuld af højttalere og flere zoner, eller det bare er et par enkelte højttalere, som skal skubbes med den rette effekt.

Du finder også forstærkere til subwoofere, så om du vælger mere eller mindre skjulte højttalere, som ikke er aktive, så kan Audio Control levere kraftværket.

Audio Control kalder sig musik og tech Nirvana. En genfødsel indenfor feltet forstærkere. Firmaet er 40 år, og folkene, som er ansat, er alle besat af den gode lyd. De har nogle af branchens dygtigste ingeniører. Så det er virkelig de rigtige gutter for os at partner op med.

Audio Control

Se en præsentation af Audio Controls forstærkere.

Vil du vide mere om Audio Control?

Brian kender er vores brand ekspert, så du kan trygt lade Brian designe og konfigurere dine højttaler opgaver. 

Du kan også gå direkte til vores webshop

Brian Thorngaard

Brand Manager & Ekspert i Audio Control

3178 0303

bt@imagosonas.dk

Brian Thorngaard

The Container Barber

Origin Acoustics sætter lyd til container

Alle der kommer i kontakt med vores koncept, er ved første indtryk ret imponeret over selve setuppet, derefter kommenterer disse jævnligt vores "lydanlæg" som imponerende, ikke mindst efter vi har fået monteret SUB på systemet.

Læs hele casen

Moesgaard Museum

Museer i Danmark træder ind i AV verdenen

Hos IMAGO SONAS leverer vi spændende produkter til AV branchen. AV er meget mere end mødelokaler og klasselokaler. En række danske museer har fået øjnene op for at AV udstyr kan bidrage med historiefortællingen på et museum.

Læs hele casen

Nordsøen - ren energi

Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum viser hvordan man udvinder energi

På Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum skulle der laves en udstilling om offshore energi med fokus på, hvordan man udvinder energi fra Nordsøen ved hjælp af havvindmøller og boreplatforme. Du kommer midt ud i Nordsøen.

Læs hele casen

Københavns Universitet Panum

Atlona garanterer en fremtidssikret AV-løsning.

Atlona CLSO Series switcher-teknologi spillede en nøglerolle i AV-installationen i Mærsk Tower (Panum). Et 15-etagers center for forskning i verdensklasse i sundhed- og lægevidenskab.

Læs hele casen

Biamp Denmark

Biamp er en førende udbyder af innovative AV produkter.

I forbindelse med Biamps nye kontor i Danmark, skulle de have fundet en god løsning til deres skærme i bygningen. Valget faldt på Chief beslag. Læs med her og bliv klogere på Biamps valg.

Læs hele casen

FÆNGSLET Horsens

FÆNGSLET i Horsens er en national og international anderkendt scene for kultur som danner ramme for adskillige events.

Disse rammer stiller særlige krav til AV-løsningerne. FÆNGSLET Horsens har i deres løsning fået installeret Atlona OmniStream. 

Læs hele casen
keyboard_arrow_up