Analog Way

Avancerede video-switche til broadcast, Live Events og LED-vægge. Afvikling af content (videoer, tekst, animation, billeder) i nyhedsstudier, direktionslokaler, videokonferencer, konferencer, Kick Off Events, koncerter, mm. seamless skift mellem input. Live ændring af pip-vinduer. Skalering til ønsket opløsning.

Når du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten

AnalogWay, er stadig den helt førende designer og producent af præsentationsudstyr indenfor AV med processorer og mixere. 

De har med deres nye LivePremier system rykket grænserne for hvad du kan gøre med en præsentation skaler.

Denne serie af deres 4K/8K multi-skærms præsentations system, leverer kvalitet og muligheder, som ikke er set før. LivePremier er ikke kun til udlejning, men også til faste installationer. De kommer i nogle prækonfigureret modeller Alpha, RS1, RS2, RS3 og RS4, der ud over kan du selv vælge at opbygge den så den passer præcis til dine krav. Disse modeller hedder Aqulion C og C+.

LivePremier fra AnalogWay er uden tvivl fremtiden inden for præsentations udstyr, hvor du ikke vil gå på kompromis med kvalitet eller dine muligheder.

Videopræsentation af LivePremier

Når det hele skal være af høj kvalitet

Midra 4K


Midra serien består af fire forskellige produkter. Med hver deres fordele, alt efter opgaven den skal kunne håndtere. en af fordelene ved denne serie er at du har mulighed for at lave flere PIP i fri str. To udgange, så de kan bruges som Matrix. Audio mixer. I Eikos har du også mulighed for at bruge de to udgange til at lave Edge Blending. Du kan også lave en custom made opløsning, som du kan bruge hvis du skal sætte den op til en LED videovæg.

  • Eikos 4K
  • Pluse 4K
  • QuickMatrix 4K 
  • QuickVu 4K

Picturall™ media servers


Picturall ™ -serien er et omfattende udvalg af kraftige medieservere designet til at afspille kæmpe videoindhold på tværs af store videolærred, samtidig med at det giver brugervenlighed og solid solid pålidelighed til overkommelige priser. 

Michael Hedegaard

Brand Manager & Ekspert i Analog Way

+45 3131 5801

michael@imagosonas.dk

Michael Hedegaard

Vil du vide mere om Analog Way?

Michael er vores ekspert i Analog Way. Derfor har han en god indsigt i de muligheder som Analog Way tilbyder, og derved også de behov Analog Way går ind og løser. 
Tag derfor endelig fat i ham, hvis I har spørgsmål til produkterne, har lyst til en demo, eller vil have ham med ud til et kundemøde.

Du kan også gå direkte til vores webshop

Analog Way Academy

Har du brug for træning, så afholder Analog Way mange kurser og træningssessions. 

Se kurserne her

Garanti

Når du køber Analog Way hos IMAGO SONAS, så får du yderligere 2 ekstra år.

The Container Barber

Origin Acoustics sætter lyd til container

Alle der kommer i kontakt med vores koncept, er ved første indtryk ret imponeret over selve setuppet, derefter kommenterer disse jævnligt vores "lydanlæg" som imponerende, ikke mindst efter vi har fået monteret SUB på systemet.

Læs hele casen

Moesgaard Museum

Museer i Danmark træder ind i AV verdenen

Hos IMAGO SONAS leverer vi spændende produkter til AV branchen. AV er meget mere end mødelokaler og klasselokaler. En række danske museer har fået øjnene op for at AV udstyr kan bidrage med historiefortællingen på et museum.

Læs hele casen

Nordsøen - ren energi

Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum viser hvordan man udvinder energi

På Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum skulle der laves en udstilling om offshore energi med fokus på, hvordan man udvinder energi fra Nordsøen ved hjælp af havvindmøller og boreplatforme. Du kommer midt ud i Nordsøen.

Læs hele casen

Københavns Universitet Panum

Atlona garanterer en fremtidssikret AV-løsning.

Atlona CLSO Series switcher-teknologi spillede en nøglerolle i AV-installationen i Mærsk Tower (Panum). Et 15-etagers center for forskning i verdensklasse i sundhed- og lægevidenskab.

Læs hele casen

Biamp Denmark

Biamp er en førende udbyder af innovative AV produkter.

I forbindelse med Biamps nye kontor i Danmark, skulle de have fundet en god løsning til deres skærme i bygningen. Valget faldt på Chief beslag. Læs med her og bliv klogere på Biamps valg.

Læs hele casen

FÆNGSLET Horsens

FÆNGSLET i Horsens er en national og international anderkendt scene for kultur som danner ramme for adskillige events.

Disse rammer stiller særlige krav til AV-løsningerne. FÆNGSLET Horsens har i deres løsning fået installeret Atlona OmniStream. 

Læs hele casen
keyboard_arrow_up