Adept Audio

Kvalitets højttalere til inde og ude der er skabt af passionerede ingeniører med over 40 års erfaring.

 

Ledende pionerer indenfor højttalere 

Adept Audio har en helt særlig fordel igennem deres team af ingeniører. De er ledede pionerer indenfor væghøjttalere og har bygget, eksperimenteret, designet og forfinet arkitektoniske højttalere i årtier, som har givet dem tweaks og teknikker, som den gennemsnitlige højttaleringeniør aldrig vil lære. 

Med Adept Audio får du derfor stor værdi for pengene, høj lyd performance og en nem og hurtig installation. Højttalerne er udviklet til krævende hi-res lydstreams og AV-systemer.

Enkle og elegante lofts højttalere

Adept Audios loftshøjttalere er designet til at levere alt, hvad en installatør måtte ønske: nem installation, stensikker pålidelighed, flot udseende og enestående lyd.

Det patenterede Adept Trim-Ring monteringssystem lader installatører montere højttalerne
hurtigt og sikkert. Højttalerne er lavet af kvalitetsmateriale og bygget til at kunne spille god lyd i årevis. Derfor følger der også livstidsgaranti med højttalerne. 

Der er højttalere der passer til ethvert rum og enhver lejlighed. Både til hjemmebiografen og musik streaming.

Adept Audio IC82

IC82 er den perfekte måde at få kraftfuld lyd på, når budgettet er stramt. En 8" bashøjttaler der kan lave de mest intense R&B- og rock-playlister uden at give dig et fingerpeg om, hvor lyden kommer fra.

Adept Audio IC64

IC64 leverer en klar, jævn og naturlig lyd i ethvert rum – perfekt til at nyde dine yndlingsstreaming-tjenester i hele huset.

Adept Audio IO80

Adept Audios IO80 er en robust højttalerlinje som giver en fantastisk lyd i både små eller store installationer. De er bygget til både indendørs og udendørs brug.

 

Adept Audio LSCAPESYS

Landskabssystem med subtil, omsluttende lyd til udendørs rum. Med et ultramoderne design, kan disse højttalere bringe den samme klare hi-fi-lyd, som et indendørs stereoanlæg, ind i vores udendørs rum med en enestående bred dækning.

 

God kvalitets lyd der er nem at installere

Elegante højttalere der med et enkelt kliksystem er nemme at installere. Både indendørs/udendørs højttalere og dual-drive digitale subwoofere.

Robuste højttalere til ude og inde

Robuste højttalere der kan bruges både til små og til meget store indendørs eller udendørs lydsystemer.

Deres frontporte og robuste basenheder leverer en dyb bas. Højttalernes form og udseende gør at høje frekvenser kan bæres over lange afstande. De slagfaste ABS-skabe og robuste monterings beslag er bygget til at se godt ud år efter år - uanset hård sol, regn eller kulde.
 

Derfor skal du vælge Adept Audio

Lydkvaliteten

Med ekspertise fra ingeniører med mere end 40 års erfaring, kombineret med de nyeste materialer og videnskab, er Adept Audio-højttalere blandt de bedste på markedet.

Livstidsgaranti

Med alle højttalere fra Adept Audio følger der en livstidsgaranti. Du er dermed sikret et produkt der altid fungerer, og glade kunder der altid vil få glæde af deres højttalere.

Nem installation

Højttalerne lyder ikke kun godt, de er også utroligt nemme at installere. "Trim-Ringen" i lofthøjttalerene gør, at en højttaler kan monteres på sekunder. 

 

Brian Thorngaard

CTO & Ekspert i Adept Audio

+45 2261 7077

bt@imagosonas.dk

Brian Thorngaard

Vil du vide mere om Adept Audio?

Brian er vores ekspert i Adept Audio. Derfor har han en god indsigt i de muligheder som Adept Audio tilbyder.

Tag derfor endelig fat i ham, hvis I har spørgsmål til produkterne, har lyst til en demo, eller vil have ham med ud til et kundemøde.

The Container Barber

Origin Acoustics sætter lyd til container

Alle der kommer i kontakt med vores koncept, er ved første indtryk ret imponeret over selve setuppet, derefter kommenterer disse jævnligt vores "lydanlæg" som imponerende, ikke mindst efter vi har fået monteret SUB på systemet.

Læs hele casen

Nordsøen - ren energi

Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum viser hvordan man udvinder energi

På Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum skulle der laves en udstilling om offshore energi med fokus på, hvordan man udvinder energi fra Nordsøen ved hjælp af havvindmøller og boreplatforme. Du kommer midt ud i Nordsøen.

Læs hele casen

Biamp Denmark

Biamp er en førende udbyder af innovative AV produkter.

I forbindelse med Biamps nye kontor i Danmark, skulle de have fundet en god løsning til deres skærme i bygningen. Valget faldt på Chief beslag. Læs med her og bliv klogere på Biamps valg.

Læs hele casen
keyboard_arrow_up