Streaming

Du har behovet - vi har hele løsningen.

Streaming 

For flere og flere virksomheder er det blevet et vigtigt element at kunne streame møder, events eller begivenheder ud til deres kunder og partnere.

Dette kan gøres på forskelligvis. Nogle opretter deres egen TV-kanal, enten offentlig tilgængelig på deres hjemmeside eller bag login for medarbejdere, partnere og investorer.

Uanset hvad, så vokser kravet til kvaliteten for disse streaming løsninger også. Fra start brugte mange blot et kamera de lige havde ved deres computer og måske en bordmikrofon eller computerens indbyggede. Og lyset var blot lyset i lokalet.

Hos IMAGO SONAS sætter vi en dyd i at finde og distribuere produkter, som kan levere bl.a. streaming løsninger i bedste kvalitet.

Valg af det rigtige kamera

Der findes rigtig mange producenter af kameraer, og derved også mange valgmuligheder. Men vi vil her forsøge at komme med nogle inputs til, hvad der er vigtigt at kigge på ved valg af kamera.

4K er ikke nødvendigvis særlig vigtigt! Hov hvorfor er den højeste billedeopløsning ikke lige pludselig ikke vigtigst? Sagen er at højeste opløsning, ikke er særlig tit er ensbetydende med bedste billedekvalitet.

Det vigtigste er optikken og selve kameraets billedesensor til billede processering. Størrelsen på optikken, fortæller hvor meget lys der kan lukkes ind. Billedesensoren er ofte idag en CMOS typen, og antallet af pixels på denne, og sensorens størrelse kan fortælle lidt om, hvordan den reelt kan håndtere mængden af pixels op imod mængden af lys der kan lukkes ind. Nok lys er essentielt.

Vi anbefaler ofte et Full-HD kamera, da dette er mere end rigeligt til en streaming opgave, og 4K bliver for tung data at håndtere under en streaming. VADDIO og Atlona er nogle af de producenter vi repræsenterer, og de leverer blandt streaming direkte fra kameraet. Hvis det er en helt let streaming løsning, uden mix af signaler.

Hvordan skiftes mellem flere kameraer?

Det vil ofte være et ønske at kunne skifte imellem flere kameraer, så du oplever en så dynamisk og interessant streaming som muligt. Det vil tit mere og mere ligne et rigtig TV-program. Nogle kamera løsninger tilbyder en komplet løsning med flere kameraer, via den samme Master enhed. Eksempelvis VADDIO EasyIP, er en platform hvor kameraernes signaler leveres via IT-netværk, og op til 4 kameraer kan så arbejde sammen i den samme installation, med mikrofoner monteret ned fra loft, eller med knapnålsmikrofoner monteret på personerne.

Lidt mere lavpraktisk og med blanding af kameratyper, kan producenten INOGENI leverer forskellige switcher typer, hvor du ved simple tryk, kan skifte mellem kameraer. Signalet kan så ende ud i et HDMI signal eller et USB signal, så alt efter om du skal optage signalet eller bruge det som feed igennem et videokald på din computer. INOGENI leverer løsning for HDMI kameraer og USB kameraer, og hvor du let kan mikse her imellem.

Hvor lander din stream?

Et vigtigt element er hvor din stream kommer ud. Er det netop som nævnt i starten på jeres hjemmeside eller måske Youtube, så er det forholdsvis simpelt.

Men hvorfor ikke tænke det endnu mere intuitivt, så streamen kunne serveres på alle infoskærme på kontoret og i mødelokaler.

Eller måske du skal ud til mange medarbejdere på samme tid, så hvorfor ikke kunne levere din stream direkte på deres mobiltelefoner, tablets eller arbejdscomputere. Dette er en løsning som TriplePlay kan løfte, på et niveau som ikke ses magen.

TriplePlay er en High-End Digital Signage løsning, toppet med Enterprise Video og IPTV. Så du sammen med dit Digital Signage også kan levere et Live Streaming event. Det er super godt tænkt.

Professionel Streaming altid klar

AnalogWay er en af de store drenge i branchen inden for Præsentations switchere som meget bruges indenfor udlejningsbranchen. 

Men vi ser også store virksomheder hvor de netop vægter streaming højt, og laver studier og hele TV-opsætninger, at her vælges AnalogWay som den centrale enhed i installationen, for her at samle alle signalkilder ind, og præsentere dem flot i et stream med flere PIP billeder i signalet, og intuitiv fremvisning, så det ligner noget de store TV-stationer har lavet. 

AnalogWay har ikke mange konkurrenter, de er fra allerhøjeste klinge i markedet.

Hvordan gør vi hos IMAGO SONAS?

Hos IMAGO SONAS arbejder vi også selv med at komme ud med streaming af webinarer og produktlanceringer. Vi bruger vores hjemmeside samt Youtube kanal, og derfra laver vi så opslag på henholdsvis Facebook, Linkedin og Instagram. 

Det kræver ret meget forberedelse og arbejde under og efter sådan et event. Som webinar platform kan vi anbefale Webinarjam, som er en platform, hvor du også kan lave landing page for tilmelding, mail bekræftelse, notifikationsmails frem mod selve webinar afholdelsen. Og også selve webinar studiet som vores forhandlere modtager login link til. 

Alle webinarer laves der en optagelse af i webinarjam, og sendes ud til alle deltagere, samt vi kan lægge webinaret ud på eksempelvis Youtube.

Vi har brugt en del Green screen, som er en ensartet grøn baggrund, hvor vi så med software, kan lave præcis den baggrund vi ønsker. Det kan ligne en stue, studie eller måske en haven. 

Alt efter hvad vi har synes passede ind. Vi har brugt både OBS Studio  på PC og Ecamm Live på MAC. Begge interessante software produkter, og lette at komme i gang med.

Brian Thorngaard

Ekspert i streaming

+45 2261 7077

bt@imagosonas.dk

Brian Thorngaard

Vil du vide mere om streaming?

Brian er vores ekspert i streaming. Så har du et helt specielt behov inden for streaming, eller vil du bare gerne høre om de muligheder som findes, så kontakt Brian. 

Du kan også gå direkte til vores webshop

The Container Barber

Origin Acoustics sætter lyd til container

Alle der kommer i kontakt med vores koncept, er ved første indtryk ret imponeret over selve setuppet, derefter kommenterer disse jævnligt vores "lydanlæg" som imponerende, ikke mindst efter vi har fået monteret SUB på systemet.

Læs hele casen

Nordsøen - ren energi

Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum viser hvordan man udvinder energi

På Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum skulle der laves en udstilling om offshore energi med fokus på, hvordan man udvinder energi fra Nordsøen ved hjælp af havvindmøller og boreplatforme. Du kommer midt ud i Nordsøen.

Læs hele casen

Biamp Denmark

Biamp er en førende udbyder af innovative AV produkter.

I forbindelse med Biamps nye kontor i Danmark, skulle de have fundet en god løsning til deres skærme i bygningen. Valget faldt på Chief beslag. Læs med her og bliv klogere på Biamps valg.

Læs hele casen
keyboard_arrow_up