Sådan sikrer du en nem og hurtig installation

Spar både tid og penge ved at have fokus på teknikken og særligt kablerne i din installation. Anvender du de rigtige materialer fra start, slipper du for ekstra arbejde og service på installationen. Du finder her tips & tricks, som sikrer dig en både nem og hurtig installation. 

Vælg de gode kabler fra start

Vil du sikre din installation med en stærk og sikker forbindelse, så er det vigtigt, at du har fokus på kablerne i din installation. Det har en enorm betydning, om det er kvalitets kabler du anvender, eller om du blot har købt de billigste på markedet. 

Kablerne skal ses som det grundlæggende element i din installation, og vælger du her forkert, vil der ofte opstå komplikationer og fejl i din installation. Så vælger du de gode kabler fra start, så vil du opleve at du sparer både tid og penge.

Vi anbefaler både HDMI, HDBaseT, adaptere og højttalerkabler fra producenten SCP (Structured Cable Products). SCP er et kvalitetsbrand der sikrer dig en stærk installation og en sikker forbindelse.  

Produkterne er af så høj en kvalitet, at de tilbyder enten livstidsgaranti eller 30 års garanti på deres produkter. Alle deres HDMI kabler bliver testet fysisk før de pakkes ned og sendes. 

SCP er med i både HDBaseT Alliance Group og HDMI License Group, hvor de er med til at udvikle teknologierne, og kabler her til. SCP var de første på markedet med HDMI certificerede 8K kabler.

Læs mere omkring SCP her.

Træk kabler hurtigt, nemt og sikkert!

Super Rod har skabt en række produkter, som virkelig gør en forskel for dig, der ofte trækker kabler. Der findes forskellige fleksibiliteter og styrker på Super Rod stængerne, så de både kan gå om hjørner eller igennem isolering. 

Køb Super Rods produkter her.

Dit ultimative værktøj, når du skal trække kabler

Et stærkt værktøj der gør det til en leg at trække kabler på selv de mest umulige steder. 

Den nemme højttaler installation

God lyd er ofte noget af det sidste der tænkes ind i et lokale, og vælger man her den billigste løsning, kan det høres! Ønsker du et lokale med kvalitetslyd, er det en fordel, at tænke lyden ind fra start. Det er både billigere og hurtigere at installere. 

Origin Acoustics har revolutioneret markedet, med kompromisløse indbygningshøjttalere, som giver både slutbrugeren, men også installatøren, fantastisk kvalitet.

De har både højttalere som passer perfekt til mødelokalet, til hjemmet eller til haven. Højttalerne er utroligt nemme og hurtige at installere. Det tager maksimalt 3-5 minutter, hvor en traditionel indbygningshøjttaler, tager 10-15 minutter.

Der er idag rigtig mange restauranter og barer rundt omkring i verden, som har valgt Origin Acoustuics, på grund af deres helt sublime lydkvalitet. 

Læs mere omkring Origin Acoustics her.

Kvalitetslyd med livstidsgaranti 

AV installatører

Kompromisløs tænkning med brugeren i centrum. Skab lydområder i ny uhørt kvalitet. Tænk indbygningshøjttalere ind i dit næste mødelokale, kontor eller butiksindretning. Musik skaber smil og kreative tanker.

 

Nydelse for brugeren

Origin Acoustics folk er alle selv Custom Installere og tænker som disse, derfor er installationen blandt markedets nemmeste og bedste. Lydkvaliteten er helt i toppen og uden kompromis.

Markedets bedste garanti

Origin Acoustics tilbyder livstidsgaranti på deres højttalere.

Produkter med kompromiløs garanti, som er lavet af de bedste komponenter, og til at blive brugt.

Prisvindende teknologi

Zero-Ohm har udviklet en passiv enhed, der kan forbinde enhver forstærker med flere højttalere uden at du skal bekymre dig om højttalerbelastningen, impedans og ekstremt lange kabeltræk.

Systemet eliminerer behovet for 70V og 100V transformere, og kan derfor reducere dine omkostninger betydeligt. Enheden giver dig mulighed for at tilslutte 20, 30, 40 eller flere højttalere parallelt til en forstærker. En lokation, som bruger Zero-Ohm, er Parken i København, hvor Zero-Ohm sikrer al publikumslyden.

Læs mere om Zero-Ohm her.

Nem & overskuelig AV kontrol platform

Atlona Velocity er en intuitiv platform og kontrol system, hvor du let kan konfigurere dine installationer. Systemet kræver ikke tung programmering. 

Velocity fås med forskellige egenskaber:

  • Velocity findes som en fysisk central Gateway på 3, 10 eller 20 lokaler
  • En dedikeret Touchbetjent skærm med indbygget Gateway til et lokale
  • En software Gateway til 20 lokaler, som kan udvides med software licens til et ekstra lokale, som er et engangsbeløb.

 

Velocity er netværksbaseret, så du nemt kan få det ud til alle lokaler, hvor du kan opsætte et dedikeret 5,5”, 8” eller et 10” Touch panel. Du kan også bruge tablets som betjeningspanel.

Vi har i Danmark et samarbejde med Jan Risager, som du få hjælp fra til at konfigurere dine installationer med Atlona Velocity. Du kan også selv klare installationen med hjælp fra Atlonas kursus i Velocity.

Vil du vide mere?

Atlona Velocity

IP kontrolplatform som er let skalerbar. Implementer på minutter. Konfigurer, ikke programmer. Indbygget redundans.

Beslag der sikrer nem og hurtig installation

Chief anses for at levere markedets mest gennemtænkte beslag til montering af display, monitorer og projektorer.

Med et konstant fokus på at det skal være nemt og hurtigt at montere, er det lykkedes Chief at være en af verdens førende producenter af beslag.

Produkterne har nytænkende funktioner, som gør installations arbejdet nemmere for montører, grundet at beslagene er utroligt brugervenlige.

Hvad enten du skal montere en stor LED-skærm eller en lille projektor, har Chief beslaget du kan bruge.

 

Brian Thorngaard

CTO & Ekspert i installationer

2261 7077

bt@imagosonas.dk

Brian Thorngaard

Vil du vide mere om nemme & hurtige installationer?

Så sidder Brian klar til at hjælpe dig, og vejlede dig i, at finde frem til den ideelle løsning til jeres behov.

 

The Container Barber

Origin Acoustics sætter lyd til container

Alle der kommer i kontakt med vores koncept, er ved første indtryk ret imponeret over selve setuppet, derefter kommenterer disse jævnligt vores "lydanlæg" som imponerende, ikke mindst efter vi har fået monteret SUB på systemet.

Læs hele casen

Nordsøen - ren energi

Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum viser hvordan man udvinder energi

På Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum skulle der laves en udstilling om offshore energi med fokus på, hvordan man udvinder energi fra Nordsøen ved hjælp af havvindmøller og boreplatforme. Du kommer midt ud i Nordsøen.

Læs hele casen

Biamp Denmark

Biamp er en førende udbyder af innovative AV produkter.

I forbindelse med Biamps nye kontor i Danmark, skulle de have fundet en god løsning til deres skærme i bygningen. Valget faldt på Chief beslag. Læs med her og bliv klogere på Biamps valg.

Læs hele casen
keyboard_arrow_up