Løsninger til undervisningslokaler

Løsninger til undervisningslokalet

Med de rigtige løsninger i undervisningslokalet kan du fjerne forhindringer, give mulighed for bedre samarbejde og pleje selve indlæringen. Du finder her en gennemgang af produkter, som kan løfte undervisningen og gøre det hele lettere, sjovere og mere intuitivt end nogensinde før.

Kontakt os og hør mere

Active Learning Space – gruppearbejde uden begrænsninger

For at gruppearbejde bliver givende, sjovt og inkluderende, for dem der deltager i undervisningen, skal rammerne være iorden. 

Mersive har skabt Active Learning Space, som skaber et miljø for gruppearbejde uden begrænsninger. Med denne løsning er det muligt, nemt at dele elever op i grupper ift. antallet af skærme. I grupperne kan der deles indhold og læreren har også mulighed for, at dele de forskellige skærme med alle grupper. Alt der vises på fællesskærmen vil også kunne vises til elever, som deltager via fjernundervisning. Med kameraer og mikrofoner på kan dialogen flyde mellem fjerndeltagere og elever og læreren i klassen. 

Vil du vide mere?

Se hvordan Active Learning Space fungerer​

Active learning Space kan tilpasses efter jeres behov. Se hvor nem og fleksibel løsningen er her.

En løsning der forbedrer samarbejdet
– sådan fungerer det!

Grupper deler trådløst til de valgte skærme

Deling, kontrol og markering af indhold med flere deltagere forbedrer brugerengagement og gruppeproduktivitet.

Underviser kan nemt dele skærme

Intuitiv, træk-og-slip app til at dirigere videofeeds mellem skærme i realtid – nemt og hurtigt!

Underviser engagerer sig i grupperne efter behov

Brug beskeder og andre indbyggede værktøjer til at optimere og forbedre læringsoplevelsen.

 

Den nemme løsning til deling af indhold

Leder du efter en nem måde, at dele indhold mellem både elever og lærer, så er WAVE-101 løsningen til dig. Denne løsning effektiviserer måden hvorpå, indhold bliver delt på den fælles skærm. Du kan dele indhold fra iOS, Android, Mac, Chromebook, og Windows via af AirPlay®, Google CastTM, eller MiracastTM. Op til fire elever kan vise deres indhold samtidigt. Læreren kan tilmed nemt styre om det korrekte indhold deles, da indholdet vises på lærerens computer, før der gives adgang til at materialet bliver vist.

Klik her for at se mere

Her kan Atlona Wave anvendes

Åbne områder og mødelokaler

Wave giver op til fire personer mulighed for at dele indhold fra deres enheder samtidigt. Det er et godt supplement til den stigende tendens til at tilbyde åbne samlingsområder, som kolleger eller studerende kan bruge til uformelle møder eller samarbejde.

Klasselokaler

Elever har mulighed for at dele deres skærme, hvor læreren styrer præsentationen. Wave kan også bruges til at forbedre undervisningen med lokale medier eller YouTube-indholdsafspilning og nå ud til fjernstuderende ved at livestreame over YouTube.

Mødelokaler

I mødelokaler er der mulighed for at få en løsning, som gør det nemt og hurtigt, at dele indhold via mobile enheder. 

Hænger din skærm på den bedste gulvstand?

Løsning: Gulvstandere fra Chief!

Har du behov for at kunne flytte rundt på skærme mellem lokaler, skal du have en gulvstander fra Chief. De kører på robuste hjul, der tåler groft underlag, og som nemt kan skubbes over dørtrin. 

 

Det er muligt at montere hylder og ekstra beslag på gulvstanderen, så den passer præcis til jeres behov.

Det betyder at der kan bygges en hel undervisningsstation, med kamera, fast computer, mikrofon, og opkobling til ekstern computer. Der findes gulvstandere med enten manuel eller automatisk justering af skærmens højde.

 

Hør om gulvstandernes fordele

Justering af højde, fjernbetjening og betjening af standeren via en APP er blot enkelte af de fordele som præsenteres her.

Stream undervisningen – nemt og bekvemt

Der er i dag et stort behov for at kunne streame undervisningen til fjerndeltagere. Vigtigt er det også, at kunne lægge alt materiale online. Vaddio har udviklet et kamera, som via tracking af aktiviteter foran kameraet, intelligent selv finder de rigtige ting, hvad der skal fokuseres på, og derudfra selv zoomer ind og ud.  

Vil du vide mere?

 

Intelligent tracking af undervisningen

Det er muligt at tilføje op til 4 kameraer til samme computer via et enkelt USB. Det giver mulighed for at filme fra mange forskellige vinkler, så alt kommer med. Det er også muligt, at personen der underviser får en halskæde på som gør, at kameraet hele tiden følger personen. Det giver mere frihed til underviseren og gør, at løsningen også kan anvendes i store lokaler. 

Informations skærme – få budskabet ud!

Har I behov for en løsning, hvor der i bestemte områder skal kommunikeres vigtig information ud, så har OneLan løsningen. OneLan kan levere skærme og en platform, hvor der nemt kan sendes information ud til alle skærme til rette tid. Panum Instituttet i København anvender denne løsning til, at få vigtig information ud på campus til alle studerende.  

 

Mødebooking skærme – OneLan Reserva

At nemt kunne booke mødelokaler og se hvor der er et ledigt lokale, er både tidsbesparende og effektivt. Med OneLan Reserva kan du få information om et lokale er ledigt eller optaget, samt hvem der har booket lokalet. Med Reserva kommer der en mindre skærm, som kan hænge udenfor hvert lokale, så man nemt kan tilgå alt info og se hvordan bookingen er på alle andre lokaler tilknyttet systemet.

Bliver mødelokalerne brugt optimalt?

Vi hører fra mange steder, at medarbejderne ikke synes der er nok mødelokaler, fordi det kan være svært at finde et ledigt lokale.

Sensorer fra Ubiqisense kan detektere om der er mødt nogen op i lokalet. Hvis der ikke er mødt nogen op indenfor de første 10 minutter, så sender sensoren en besked til mødebooking systemet, eksempelvis OneLans Reserva, om at frigive lokalet igen.

Samtidig kan Ubiqisense holde øje med, hvis møder slutter før tid, og efter en given tid, frigive lokalet igen - helt automatisk. 

En anden smart funktion er, hvis nogen træder ind i et lokale, og opholder sig der i længere tid, så kan sensoren sende besked til Reserva om, at sætte lokalet i optaget tilstand.

Sensoren vil også kunne integreres med øvrigt udstyr i lokalet, som fx varme, lys, lyd og billede. Og dermed sikre at der er tændt/slukket, samt at temperaturen er korrekt udfra det antal personer, som opholder sig i lokalet.

Se hvordan driftomkostninger blev reduceret med Ubiqisense

Se hvordan virksomheden, Bloxhub, har løst deres udfordringer med aldrig at have nok ledige mødelokaler med Ubiqisense.

Mads Nørskov

CEO & Ekspert i Chief

3178 0303

mads@imagosonas.dk

Mads Nørskov

Vil du vide mere om løsninger til undervisningslokalet?

Så sidder Mads klar til at hjælpe dig, og vejlede dig i, at finde frem til den ideelle løsning til jeres behov.

 

The Container Barber

Origin Acoustics sætter lyd til container

Alle der kommer i kontakt med vores koncept, er ved første indtryk ret imponeret over selve setuppet, derefter kommenterer disse jævnligt vores "lydanlæg" som imponerende, ikke mindst efter vi har fået monteret SUB på systemet.

Læs hele casen

Nordsøen - ren energi

Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum viser hvordan man udvinder energi

På Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum skulle der laves en udstilling om offshore energi med fokus på, hvordan man udvinder energi fra Nordsøen ved hjælp af havvindmøller og boreplatforme. Du kommer midt ud i Nordsøen.

Læs hele casen

Biamp Denmark

Biamp er en førende udbyder af innovative AV produkter.

I forbindelse med Biamps nye kontor i Danmark, skulle de have fundet en god løsning til deres skærme i bygningen. Valget faldt på Chief beslag. Læs med her og bliv klogere på Biamps valg.

Læs hele casen
keyboard_arrow_up