Inspirationsdag 2022

En dag i godt selskab hvor du kan blive fuldt opdateret på og inspireret af AV branchens bedste løsninger.

Inspiration, produktnyheder & inspirerende oplæg

Inspirationsdagen er en tilbagevendende årlig begivenhed, hvor vi samler branchens dygtige AV folk til en dag fyldt med produktdemonstrationer, netværk og inspirerende oplæg.

En dag med et højt fagligt niveau, hvor vores leverandører viser produktnyheder frem og deler ud af nyeste viden og erfaringer. 

Vi har et stort fokus på, at der bliver delt viden, som gør en positiv forskel og som gør hverdagen indenfor AV branchen nemmere og sjovere. En dag med god stemning, gourmet burgere og Goodie Bags, som du helt sikkert ikke vil gå glip af, hvis du arbejder indenfor AV branchen. 

Se hvordan Inspirationsdagen forløb i 2022

Inspirationsdagen er en dag fyldt med spændende produktnyheder, inspirerende oplæg, produktdemonstrationer og ikke mindst glade mennesker & gourmet burgere.

En dag fyldt med inspirerende oplæg

Hvert år bliver der afholdt spændende oplæg fra både vores leverandører, men også fra andre eksperter og oplægsholdere, som vi finder interessante inden for AV branchen. Formålet med oplæggene er at uddanne, inspirere og at komme med gode tips og tricks til hvordan hverdagen med AV udstyr kan blive sjovere og nemmere.

I 2022 var overskrifterne for oplæggene følgende:

NETGEAR: 10 tips for AV over IP
Ubiqisense: Intelligente bygninger - hvad er det egentlig og hvorfor skal vi interessere os for det?
Analog Way: How the image processing market has changed and what can we learn from it
Mersive: The new workplace realities is here
Origin Acoustics: Installers Business Challenge
Triple Play: Next Level Communication

Ekspert oplæg: Hvordan får du det bedste samspil med IT-afdelingen?

Når der skal AV udstyr på netværet! IT-afdelingens frygt! Kender du den? Når der skal AV-udstyr på netværket, så frygter IT-afdelingen ofte, hvad der kan ske.

For at alt glider bedst muligt ved en installation, er det vigtigt, at du ved, hvordan du kan gøre IT afdelingen trygge ved dit arbejde. 

Miracast, Airplay, Dante, AES67, AVoIP m.fl. er funktioner, som kræver indgriben i et netværk.

Jesper Arenskov, der er ekspert i AV i netværket, afholdte dette populære indlæg for en fuld sal, hvor der blev delt inspirerende viden og stillet relevante og dybdegående spørgsmål.

Udvid dit netværk

Vi samler branchens dygtigste AV fagfolk til en dag hvor netværk, udvikling og inspiration står øverst på dagsordenen. Vi gør vores bedste for at skabe rammerne for en dag, hvor der er grobund for at udvide sit netværk med AV branchens dygtigste folk.  

Spændende produktnyheder 2022

Her ses et lille udvalg af de produkter der blev præsenteret på dagen. Alle leverandørerne stod klar til at vise produktet frem og til at besvare dybegående spørgsmål omkring produkterne. 

SOWA – trådløse event højttalere

Højttalere til events der både er lette, enkle og hurtige at sætte op. Det eneste 100% trådløse PA system i verden der kan forbinde et ubegrænset antal højtalere med en rækkevidde på over 200 meter.

NETGEAR – kraftfuld AV Switche, nem & hurtig opsætning

En helt ny serie af switches udviklet og konstrueret til det voksende AV over IP marked. Med AV Switche serien - GSM4250, modtager du enhver switche prekonfigureret til det system du anvender. Det betyder at du hurtigt og nemt får dit system op at køre og ikke skal bruge tid på at få switchen konfigureret til dit system. 

Atlona’s nye WAVE-101

En ny og brugervenlig måde at lave trådløs præsentation på. Systemet er lavet så du nemt og hurtigt kan præsentere op til fire PC’er eller mobil enheder. Med WAVE-101 kan du dele indhold fra iOS, Android, Mac, Chromebook, og Windows via af AirPlay®, Google CastTM, eller MiracastTM.

Vaddio – ConferenceSHOT ePTZ Camera

ConferenceSHOT ePTZ auto-framing-kameraet til videokonferencer gør det nemt at samarbejde. Kameraet leverer en dynamisk, håndfri videooplevelse, der genskaber en-til-en videokonferenceoplevelsen perfekt til hybride arbejdsmiljøer. De unikke brugerdefinerede indstillinger, der følger med kameraet, gør det ideelt til virksomheder, der ønsker video i professionel kvalitet til forskellige mødelokaler.

Origin Acoustics – udendørs lyd

God lyd til udendørsarealer skabes ved at lave et lydtæppe, som dækker området, og det leverer Origin Acoustics af bedste kvalitet. Vi ser generelt en stigende efterspørgsel og trend indenfor udendørs kvalitetslyd. 

Chief – professionelle beslag

Chief anses for at levere markedets mest gennemtænkte beslag til montering af display, monitorer og projektorer. Produkterne har nytænkende funktioner der gør installations arbejdet nemmere for montører, og meget mere brugervenligt.

Mersive Solstice

Fremtidens mødelokale er lige her, og er trådløst. Oplev friheden ved at afholde videokonference helt trådløst. Med Solstice i et lokale, får du op til 7 forskellige trådløse måder at dele på, så ligegyldigt om du er på din Smartphone, Tablet, PC eller MAC, så kan du dele trådløst med Solstice.

Projecta Sightline

Det svævende lærred - let, elegant, og stiltrent. Det nye SightLine lærred har et kabelsystem, der får projektionsskærmen til praktisk talt at svæve i rummet, når det er i brug, og forsvinde helt, når den ikke er i brug.

Ubiqisense

En unik sensor, som kan optimere pladsen på kontoret, så man kan se hvordan kontorerne er besat, og generelt bliver brugt. Sensoren vil også kunne integreres med øvrigt udstyr i lokalet, som fx varme, lys, lyd og billede. Og dermed sikre at der er tændt/slukket, samt at temperaturen er korrekt udfra det antal personer, som opholder sig i lokalet.

Skal du med til næste Inspirationsdag?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked om hvornår næste inspirationsdag afholdes. Vi glæder os til at se dig. 

The Container Barber

Origin Acoustics sætter lyd til container

Alle der kommer i kontakt med vores koncept, er ved første indtryk ret imponeret over selve setuppet, derefter kommenterer disse jævnligt vores "lydanlæg" som imponerende, ikke mindst efter vi har fået monteret SUB på systemet.

Læs hele casen

Nordsøen - ren energi

Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum viser hvordan man udvinder energi

På Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum skulle der laves en udstilling om offshore energi med fokus på, hvordan man udvinder energi fra Nordsøen ved hjælp af havvindmøller og boreplatforme. Du kommer midt ud i Nordsøen.

Læs hele casen

Biamp Denmark

Biamp er en førende udbyder af innovative AV produkter.

I forbindelse med Biamps nye kontor i Danmark, skulle de have fundet en god løsning til deres skærme i bygningen. Valget faldt på Chief beslag. Læs med her og bliv klogere på Biamps valg.

Læs hele casen
keyboard_arrow_up