HALL AUDIO

Prisstærk trådløs musikstreaming til Bluetooth eller AirPlay

Gør streaming af musik mellem mange enheder til en god oplevelse - Se alle produkter HER


Musikstreaming som alle kan tilslutte og betjene

Hall Audio har udviklet en software, der sørger for, at brugeroplevelsen og brugervenligheden er i top. 

Hall Audio løser problemet med, at mange højttalere og musikanlæg bliver kasseret, fordi produkterne ikke har en trådløs forbindelse.

Du kan dermed bevare den gode lyd, du allerede har investeret i, og få glæden af samtidig, at kunne gøre dine højttalere mere moderne med en trådløs forbindelse, så du kan afspille musik direkte fra din mobil, tablet eller computer. 

 


Tilslut dine yndlingshøjttalere til enhver enhed

Tilslut WiFi streameren til dit anlæg eller direkte til dine yndlingshøjttalere. Du kan forbinde via Airplay2, Bluetooth5 eller Spotify Connect. 

Du kan tilslutte enheden direkte i dit TV med HDMI ARC og få lyden fra TV'et ud i dine ønskede højttalere. HALL WiFi streamer skifter automatisk til HDMI hver gang du tænder fjernsynet, uanset hvilket output du har brugt før.


Bluetooth connector med aptX teknologi

Enheden er kompatibel med alle musiktjenester og er utrolig brugervenlig da du slipper for diverse apps. Lydstyrken og musikken styres direkte fra den enhed, du har forbundet via Bluetooth. aptX teknologien der er anvendt sikrer dig, at du får en helt sublim lydkvalitet. Med AV Switche serien - GSM4250, modtager du enhver switche prekonfigureret til det system du anvender. Det betyder at du hurtigt og nemt får dit system op at køre og ikke skal bruge tid på at få switchen konfigureret til dit system. 

Disse systemer kan switchen prekonfigureres til:
Atlona - QSC - Birddog - Crestron - BlackMagic - Shure - Sennheiser - AnalogWay - Skaarhøj - Panasonic

Se den komplette liste af producenter som understøttes her.

Finder du ikke din producent på listen, så kontakt os her.


Udvalgte produkter til digIntroduktion af GSM4250 serien

Introduktion af den nye AV-linje af M4250-switche, udviklet og konstrueret til 1 Gb AV over IP. Nu behøver du ikke nøjes med en IT-centreret grænseflade med IT-specifik funktionalitet. 
Kraftig trådløs stereo mini forstærker - gør dine højttalere trådløse

Mini forstærker med Bluetooth på 2x30 watt, som er den enkle løsning der kan gøre dine højttalere trådløse. Forstærkeren giver dig en trådløs Bluetooth forbindelse, så du kan streame den musik du ønsker fra din mobil, tablet eller computer. 

 

Forstærkeren er kompatibel med alle musiktjenester og er utrolig brugervenlig da du blot tilslutter højttalerne til forstærkeren og finder playlisten frem. 

 

Løsningen passer utroligt godt til musik på terrassen, i værkstedet, stuen, kontoret eller køkkenet. Til trods for at det er en lille enhed, er der tale om en kraftig stereo forstærker, der nemt kan servere god lyd til et større lokale.


Fordele & features ved GSM4250 serien

Hurtig & nem konfiguration

En strømlinet grænseflade gør det muligt at tildele fabriksstandard AV-indstillinger eller brugerspecificerede AV-profiler til individuelle porte med blot et par klik.

Fokus på begivenheden - ikke ventilator støj

De fleste modeller har støjsvag tilstand, som i høj grad reducerer blæserstøj, og nogle modeller er endda blæserløse.

Designet til AV over IP

Med indbygget NETGEAR IGMP Plus™ kræves der kun lidt til ingen opsætning til fejlfri levering af video over IP. Aktiver multicasting lige fra enheden.Tilføj streaming til dine gamle B&O højttalere

NETGEAR er en af de førende producenter af udstyr til AVoIP, AES67, Dante, IP Kontrol, IP kamera, Zigbee produkter, NDI streaming og andre netværks krævende teknologier.

Vi ønsker at hjælpe AV branchen med at blive digitaliserede i deres installationer, og det kan NETGEAR hjælpe med.
Nem installation

Se her hvordan Orbi sættes op. Det er simpelt, enkelt og nemt. 
Smid ikke dine gamle højttalere ud

Hall Audio løser problemet med, at mange højttalere og musikanlæg bliver kasseret, fordi produkterne ikke har en trådløs forbindelse.

Det er synd, fordi teknikken ofte intet fejler i de ellers gode gamle højttalere. Du kan dermed sikre et længere liv til dine højttalere, og tilmed tage det bæredygtige valg med Hall Audio.

Bevar derfor den gode lyd, du allerede har investeret i, og få glæden af samtidig, at kunne gøre dine højttalere mere moderne med en trådløs forbindelse, så du kan afspille musik direkte fra din mobil, tablet eller computer. 


WiFi Mesh System

NETGEAR har også en spændende trådløs netværksserie af produkter som kaldes Orbi.

Tanken er, at Orbi er som det der kendes som Mesh netværk.

Men NETGEAR griber det lidt anderledes an, end andre. Orbi består af en router Router som du tilslutte et antal satelitter, alt efter hvor stor en bygning som netværket skal dække, og hvor meget glas, beton og andet blokering, der er i bygningen.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

Trådløs tilslutning

Tilslutningen imellem alle Orbi enheder er trådløse.

Det smarte ved Orbi produkterne, i forhold til andre Mesh produkterne er, at Orbi bruger en fast kanal imellem alle Orbi enheder.

Alt andet udstyr som kobles på, kan dermed benytte alle andre kanaler. Dette betyder at de enheder du kobler på kan trække den datamængde, som de er udviklet til.

Hos andre Mesh systemer, deler de trådløse netværksenheder, kanaler med det udstyr du ønsker at tilslutte netværket. Dermed vil datamængden som de enkelte produkter trækker med, være den samme for alle enheder, og med højeste fællesnævner.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

Hjemme arbejdsplads i FULD KONTROL

En anden spændende feature med Orbi, kunne være til virksomheder. Hvor der måske bruges top modellen fra Orbi serien, til at lave virksomhedens netværk.

Hvis så medarbejdere skal arbejde hjemme, kan de udover computer, kamera, mikrofon og andet udstyr, få eksempelvis Orbi SXR30 routeren med hjem, som forud konfigureres til at være virksomhedens netværk.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

Trådløs tilslutning

Så vil medarbejderen, kunne være på samme netværk, som når de er fysisk i virksomheden. Og løsningen er fuldstændig sikker og uden VPN opsætning. Det er virkelig en genial feature.

Adskil derfor dine arbejdsredskaber, på sit eget netværk, for maksimal sikkerhed og uden at forstyrre eller blive forstyrret af, dine private enheder til streaming, online spil. Sidste feature - dine videokald med arbejdet kan fungere gnidningsfrit.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

Vil du vide mere om Hall Audio? 

Brian er vores ekspert i Hall Audio. Derfor har han en god indsigt i de muligheder som Hall Audio tilbyder, og derved også de behov Hall Audio går ind og løser. 

Tag derfor endelig fat i ham, hvis I har spørgsmål til produkterne, har lyst til en demo, eller vil have ham med ud til et kundemøde.

Brian Thorngaard

CTO & Ekspert i Hall Audio

3178 0303

[email protected]