Events, kurser, webinarer og messer


Vi afholder løbende forskellige events og deltager på AV messer rundet omkring i landet. På siden her kan du se vores kommende events. 

Event: Inogeni træning 2024

Kom og bliv klogere på Inogeni! Mød deres CEO, Jeff Meyer, der vil fortælle dig alt om, hvorfor Inogeni er det rette valg for dig. Deltag i denne enestående mulighed for at lære direkte fra en brancheførende ekspert og opdag, hvordan Inogeni kan forbedre din AV-oplevelse

Dato: Marts 2024  - dato kommer snart

Tid: kl. 8.30-13.00

Lokation: Marielundvej 46E 1.sal. 2730, Herlev

Event: NETGEAR træning 2024

Netgear afholder en eksklusiv træningssession, hvor de vil præsentere deres seneste netværksprodukter og -teknologier. Deltagerne vil få dybdegående indsigt i Netgears innovative løsninger, der er skræddersyet til AV-industrien. 

Dato: Marts

Tid: Kommer

Lokation: Marielundvej 46E 1.sal. 2730, Herlev

 

TILMELD DIG HER

Event: ProAV Expo Vest 2024

Mød os på ProAVexpovest, og opdater din AV-viden.

Dato: 30. April 2024

Tid:10.00-18.00

Lokation: DGI Huset, Vejle

 

BOOK ET MØDE MED OS PÅ STANDEN

Event: EL & TEKNIK Messe 2024

Kom med til EL & TEKNIK Messe i Odense, som er Danmarks største elfagmesse. Vi står klar til at fortælle om produktnyheder og nye løsninger, indenfor Super Rod. Simply45 og vores indbyggede lyd fra Adept.

Dato: 14.- og 16. maj 2024 

Tid: kl. 8.30-16.00

Lokation: Odense

BOOK ET MØDE MED OS PÅ STANDEN

Event: Inspirationsdag 2024

På dagen vil der være mulighed for at netværke, se forskellige sessions fra leverandører, og selvfølgelig nyde lækre, grillede burgere til frokost. Det endelige program offentliggøres snarest.

Dato: 19. September 2024

Tid: 09.00-16.00 

Lokation: Marielundvej 46E, 2730 Herlev

LÆS MERE OG TILMELD DIG HER

Inspirationsdag 2023

En årlig dag i godt selskab, hvor du kan blive fuldt opdateret på AV branchens bedste løsninger.

Webinarer

Vi holder løbende spændende webinarer omkring nye features på alle vores brands. Et webinar som bliver afholdt af IMAGO SONAS er tydeligt markeret med vores logo.

Har du ikke mulighed for at deltage på selve dagen, så tilmeld dig alligevel, da du ofte får et link tilsendt med webinaret efterfølgende. 

Det er gratis at deltage i alle webinarer.

Kurser

Vi tilbyder kurser for alle vores forhandlere, så vi er sikre på, at alle holder sig opdateret omkring nyeste produkter og features. Følg med her på siden, hvornår der kommer nye kurser. 

Du er også altid velkommen til at skrive til os, hvis du ønsker kurser i indenfor et bestemt brand eller produkt. Skriv til os på info@imagosonas.dk.

 

Behov for et personligt webinar?

Vi kan skræddersy et webinar til dig og dine kollegaer. Skriv til Brian Thorngaard om dine ønsker, så tager han fat i dig.

Brian Thorngaard

CTO - Partner

3178 0303

bt@imagosonas.dk

Brian Thorngaard

The Container Barber

Origin Acoustics sætter lyd til container

Alle der kommer i kontakt med vores koncept, er ved første indtryk ret imponeret over selve setuppet, derefter kommenterer disse jævnligt vores "lydanlæg" som imponerende, ikke mindst efter vi har fået monteret SUB på systemet.

Læs hele casen

Nordsøen - ren energi

Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum viser hvordan man udvinder energi

På Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum skulle der laves en udstilling om offshore energi med fokus på, hvordan man udvinder energi fra Nordsøen ved hjælp af havvindmøller og boreplatforme. Du kommer midt ud i Nordsøen.

Læs hele casen

Biamp Denmark

Biamp er en førende udbyder af innovative AV produkter.

I forbindelse med Biamps nye kontor i Danmark, skulle de have fundet en god løsning til deres skærme i bygningen. Valget faldt på Chief beslag. Læs med her og bliv klogere på Biamps valg.

Læs hele casen
keyboard_arrow_up