Events, kurser, webinarer og messer


Vi afholder løbende forskellige events og deltager på AV messer rundet omkring i landet. På siden her kan du se vores kommende events. 

Event: Julebanko hos IMAGO SONAS

Kom til julebanko torsdag d. 1. december i Herlev. Vi garanterer super fede præmier, godt selskab og lidt godt til ganen. Vi glæder os til at se dig.

Dato: 1. december 2022

Tid: kl. 14.00-16.00 

Lokation: Marielundvej 46E, 2730 Herlev

Tilmeld dig eventet her

Event: Integrated Systems Europe 2023

Kom og mød os på den største internationale AV-og systemintegrationsmesse i verden.

Dato: 31 - 3. februar 2023

Tid: 10.00-19.00 

Lokation: FIRA Barcelona, Gran Vía 

Læs mere her

Book et møde eller en rundvisning på messen her

Inspirationsdag 2022

En dag i godt selskab, hvor du kan blive fuldt opdateret på AV branchens bedste løsninger.

Webinarer

Vi holder løbende spændende webinarer omkring nye features på alle vores brands. Et webinar som bliver afholdt af IMAGO SONAS er tydeligt markeret med vores logo.

Har du ikke mulighed for at deltage på selve dagen, så tilmeld dig alligevel, da du ofte får et link tilsendt med webinaret efterfølgende. 

Det er gratis at deltage i alle webinarer.

Kurser

Vi tilbyder kurser for alle vores forhandlere, så vi er sikre på, at alle holder sig opdateret omkring nyeste produkter og features. Følg med her på siden, hvornår der kommer nye kurser. 

Du er også altid velkommen til at skrive til os, hvis du ønsker kurser i indenfor et bestemt brand eller produkt. Skriv til os på info@imagosonas.dk.

 

Behov for et personligt webinar?

Vi kan skræddersy et webinar til dig og dine kollegaer. Skriv til Brian Thorngaard om dine ønsker, så tager han fat i dig.

Brian Thorngaard

CTO - Partner

3178 0303

bt@imagosonas.dk

Brian Thorngaard

The Container Barber

Origin Acoustics sætter lyd til container

Alle der kommer i kontakt med vores koncept, er ved første indtryk ret imponeret over selve setuppet, derefter kommenterer disse jævnligt vores "lydanlæg" som imponerende, ikke mindst efter vi har fået monteret SUB på systemet.

Læs hele casen

Nordsøen - ren energi

Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum viser hvordan man udvinder energi

På Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum skulle der laves en udstilling om offshore energi med fokus på, hvordan man udvinder energi fra Nordsøen ved hjælp af havvindmøller og boreplatforme. Du kommer midt ud i Nordsøen.

Læs hele casen

Biamp Denmark

Biamp er en førende udbyder af innovative AV produkter.

I forbindelse med Biamps nye kontor i Danmark, skulle de have fundet en god løsning til deres skærme i bygningen. Valget faldt på Chief beslag. Læs med her og bliv klogere på Biamps valg.

Læs hele casen
keyboard_arrow_up