The Container Barber med Origin Acoustics

The Container Barber har eksiteret siden 2016 og har allerede fået sig et fantastisk godt ry.

Efter at være blevet inviteret til at komme og besøge de danske musikfestivaler som Northside, Tinderbox og Haven Festival har danske og udenlandske musikere og deres crew kun godt at sige om The Container Barber. Virksomheder som Coloplast og amerikanske FesTool er også hoppet med på containeren og har i 2017 kunnet givet deres medarbejdere et helt særligt treat, når det gælder grooming.


Opgaven

Fuldende konceptet med integreret lyd i containerne.

"Det er vigtigt når vi er på events, festivaler eller andre setup at musikken er med, og som er en del af The Container Barber konceptet. Ideen envidere "små/intim" koncerter i eget sudie med udvalgte kunstnere".Løsningen - Origin Acoustics

The Container Barber så dagens lys til musikfestivalen Tinderbox i 2016, og ideen opstod egentlig af, at vi syntes, at vi ville give især musikeres crew en god oplevelse, for de er"

på landevejene i mange måneder og får aldrig tid til at forkæle sig selv. Derfra tog det kun fart. Det faste makkerpar i containeren er to af Danmarks dygtigste barberer, Jesper Dyrby og Jan Lauritsen der sammen med deres crew fra The Rogue Barberhood sørger for at give de mænd, der sætter sig i stolene, en helt særlig oplevelse. Der bliver sat god tid af til hvert enkelt, og alligevel kan vi nå at have 200 mænd forbi, så vi er ikke for små til selv de største arrangementer, siger Ulrik B, der sammen med Jesper Dyrby fik containerideen.

Den 3 ton tunge container er lastet med produkter, barberstole, høj musik leveret af Origin Acoustics og drikkevarer, og det kræver ikke så meget af dig og din virksomhed at få containeren ud til dit event eller bare service for Jeres medarbejder. Der skal blot være mulighed for at få tilsluttet containeren til el - og så skal der selvfølgelig være medarbejdere, der har lyst til at sætte sig i stolene.

Seneste har vi udviklet en fantastisk mandeserie i samarbejde med JUUCE.dk, denne er at finde på mange hylder i Danmark, Norge, Finland & Tyskland. Ideen til serien opstod ved at vores Barber manglede de "helt" rigtige produkter, både i hverdagen som salonejer, men ikke mindst til events og de mange undervisningsshows, vi turnere rundt med."TCB's Origin Acoustics lydanlæg er det perfekte "match"


Hvad betyder det for jer at have musik i jeres forretning?

For the Container Barber er det essentielt at have musik omkring konceptet, tonen og stilen lægger sig op af Sons of Anarchy & Rock n'Roll. Det er vigtigt når vi er på events, festivaler eller andre setup at musikken er med, og som er en del af The Container Barber konceptet. Ideen envidere "små/intim" koncerter i eget sudie med udvalgte kunstnere. 

Hvad siger kunderne til jeres lydanlæg? 

Hvad siger kunderne til jeres lydanlæg? 
Alle der kommer i kontakt med vores koncept, er ved første indtryk ret imponeret over selve setuppet, derefter kommenterer disse jævnligt vores "lydanlæg" som imponerende, ikke mindst efter vi har fået monteret SUB på systemet.Kan du beskrive en sjov/anderledes oplevelse hvor musikken er en del af historien? 

Musikken er altid en del af vores setup, vi har haft mange berømte kunstner igennem vores stole, det er altid sjovt både at diskuterer deres musik, men også noget at det "gamle" Rock vi spiller på anlægget.

Som udgangspunkt er vores playlister med afdøde musikere, bands eller Artister. Når vores Barber har musikere i "stolen" ynder de tit at konkurrere hvilke sang eller band vi spiller på anlægget, hvis den pågældende gætter rigtigt får de en af vores "merchandise" og hvis de ikke gætter rigtigt kan vi evt. "vinde" en plectir, trommestik eller andet de har med på tour. TCB's Origin Acoustic lydanlæg er det perfekte "match" lydoplevelsen kan både nyde lavt og utrolig højt, dette er et must når vi bruger anlægget som et event-setup (typisk i omgivelser på større pladser/områder) .

Da vi i samarbejde med ByIngemann valgte at sætte SUB's til vores nuværende anlæg gik det hele op i en større enhed. Lige pt. har vi montreret fuldt Origin Acoustic anlæg i 3 x 20" containere, så der er absolut ingen undskyldninger for ar hører noget godt rock. 

Hvad er jeres oplevelse af lydanlægget fra Origin Acoustic?