Vivitek

Vivitek har et bredt udvalg af produkter, der hver i sær bidrager til
den professionelle, visuelle kommunikation. Simpelt, funktionelt og engagerende.

Stor fleksibilitet der kan dække ethvert AV behov

Vivitek har en bred vifte af produkter til forskellige løsninger.

Skal du bruge Digital Signage til dit supermarked, touchskærm på skole, en stor projektor i auditorie, eller dele via Smartphone, Tablet, PC eller MACs skærmbillede trådløst i et møde eller klasselokale, så har VIVITEK en skærm/projektor, hvor det er indbygget, eller et løst produkt du kan tilslutte din eksisterende skærm/projektor. 

Fortæl os om dit behov, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige løsning.

Novo Ecosystem - alt i én løsning

Tænk nu hvis, at du skulle til at installere mange mødelokaler, på én lokation, og måske også hjælpe din kunde med en Digital Signage løsning?

Eller at du stod i en situation hvor du skulle til at levere skærme, projektorer og måske en infoskærmsløsning til en skole?

Skulle dette være en realitet, er vores anbefaling at kigge efter Novo Ecosystem hvor opsætning og funktioner er ens.

Vivitek laver Novo Ecosystem, som er en stribe af produkter, der alle indeholder de samme funktioner. For dig betyder det at, du med Novo Ecosystem, kan du lave en samlet ensartet løsning med central håndtering via et stykke gratis software. Fantastisk!

Med Vivitek kan du bruge eksisterende skærme og projektorer, og sætte små #NovoConnect enheder på, så disse placeringer fungerer helt som der, hvor du sætter helt nye skærme og projektorer op.

Der findes ingen andre leverandører, der laver en komplet løsning som denne.

Novo Ecosystem 

Se videoen og hør hvordan Novo Ecosystem virker.

Connect med USB dongle

Mange er faldet for brugen af USB Dongle, når de deler deres skærmbillede i et mødelokale.

Dette tilbud får du også med VIVITEK. På enkelte produkter er Dongle allerede parret med enhed, så du kan dele trådløst ud af boksen. Men ellers kan du nemt dele en USB Dongle med VIVTEKs løse NovoConnect produkter, deres skærme og deres NovoConnect Projektorer.
 

NovoDS – VIVITEKs Digital Signage

NovoDS er en simpel og intuitiv Digital Signage platform. Du kan vælge en række skabeloner til din visning på skærme i jeres lokaler.

Du kan vælge NovoDS som en løs Player, men der er flere Vivitek produkter indbygget i NovoDS Player. Du kan med fordel vælge NovoConnect produkt eller et af Vivitek's skærmprodukter, og lade det indgå i den samlede Digital Signage løsning.

 

 

NovoProjector

Det sidste nye produkt i NovoConnect serien er NovoProjector.


Den indbyggede NovoConnect, gør det let og hurtigt for dig at koble dig trådløst på din projector og starte en præsentation.


Derved er NovoProjector et rigtig godt valg til en hurtig og enkel installation, da du får det komplette møderum i en enhed, og derved ikke behøver trække HDMI kabler, eller installere andre enheder til trådløs overførsel.

Skærme fra Vivitek


Er du på udkig efter en smart og forenklet løsning, så kan vi anbefale dig at se på VIVITEKs skærme. Dette er en komplet løsning til at lave et mødelokale eller klasselokale.

Du kan dele din skærm trådløst og direkte til alle VIVITEKs skærme. Du kan parre dem med en USB Dongle, og du kan bruge alle skærme som en del af jeres Digital Signage løsning. 
 

Brian Thorngaard

CTO & Ekspert i Vivitek

3178 0303

bt@imagosonas.dk

Brian Thorngaard

Vil du vide mere om Vivitek?


Brian er vores ekspert i VIVITEK, så kontakt ham for mere information, eller spørgsmål til løsninger med VIVITEK.
 

Du kan også gå direkte til vores webshop

Vivitek Support

Se e-mail formular her.

Telefon
+31 20721 9318. Dagligt mellem kl. 09:00 – 18:00.

Alt efter kompleksitet i fejlmelding / behovet for support, sender VIVITEK support selv sagen til rette instans.

The Container Barber

Origin Acoustics sætter lyd til container

Alle der kommer i kontakt med vores koncept, er ved første indtryk ret imponeret over selve setuppet, derefter kommenterer disse jævnligt vores "lydanlæg" som imponerende, ikke mindst efter vi har fået monteret SUB på systemet.

Læs hele casen

Moesgaard Museum

Museer i Danmark træder ind i AV verdenen

Hos IMAGO SONAS leverer vi spændende produkter til AV branchen. AV er meget mere end mødelokaler og klasselokaler. En række danske museer har fået øjnene op for at AV udstyr kan bidrage med historiefortællingen på et museum.

Læs hele casen

Nordsøen - ren energi

Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum viser hvordan man udvinder energi

På Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum skulle der laves en udstilling om offshore energi med fokus på, hvordan man udvinder energi fra Nordsøen ved hjælp af havvindmøller og boreplatforme.
Du kommer midt ud i Nordsøen.

Læs hele casen
keyboard_arrow_up