NETGEAR

Med valg af NETGEAR netværksprodukter i din installation, sikrer du at dine AV produkter fungerer så smidigt som muligt.

Styrken ved NETGEAR

NETGEAR er en af de førende producenter af udstyr til AVoIP, AES67, Dante, IP Kontrol, IP kamera, Zigbee produkter, NDI streaming og andre netværks krævende teknologier.

Hos NETGEAR er der adgang til et helt Team af salgsingeniører der kan bistå med, at udvælge de rette komponenter til et netværk, ud fra de behov du eller din kunde har.

NETGEAR har også et helt support team siddende, som er klar til at hjælpe hvis der er problemer, og det er ud over hvad vi kan hjælpe med hos IMAGO SONAS.

Vi ønsker at hjælpe AV branchen med at blive digitaliserede i deres installationer, og derfor er det helt naturligt for os, at byde NETGEAR velkommen.

Ring til os og hør mere: 3178 0303

AV-Switche, GSM4250 serien

Flere AV installationer bliver lavet med AVoIP, som betyder at de traditionelle HDMI, USB og DisplayPort signaler sendes over dit netværk. Dette kræver switche som kan konfigureres til dette, og det er virkelig en leg med NETGEARs AV-switche. De samme switche kan også bruges til AES67 og Dante lydprotokoller. Og skulle du lave kameraovervågning med IP kameraer, så er det også dette rette valg.

I Broadcast verdenen benyttes teknologien NDI til, at distribuere signaler fra kameraer over et netværk. GSM4250 serien af switche er det helt rette valg for denne type installationer.

I broadcast verdenen benyttes teknologien NDI til, at distribuere signaler fra kameraer over et netværk. GSM4250 serien af switche er det helt rette valg, for denne type installationer.

POE, POE+ eller POE++ er alle supporteret af switche i GSM4250 serien, så du kan let finde frem til en switch med det rette antal porte og strømbehov.

1GB eller 10GB switche er også at finde imellem GSM4250 serien af switche, så du kan sikre at den rette mængde båndbredde er tilstede, så alle teknologier kan fungere optimalt.

Nem installation

Se her hvordan Orbi sættes op. Det er simpelt, enkelt og nemt. 

Trådløst netværk og WiFi 6

Der er højere og højere krav til netværk i både virksomheder og private hjem. Dette kan selvfølgelig gøres med Access Points som monteres og kables til switche i en netværksinstallation. Alt efter størrelse på projekt, kan Netgear levere den nødvendige  løsning. Hos Netgear finder du også seneste teknologi indenfor WiFi som også kaldes WiFi 6. Teknologien hedder 802.11ax og er ca. 40 gange hurtigere, 50% bedre dækning men 100% bagud kompatibel med 5Ghz  eller langsommere netværk, som vi kender idag.

WiFi Mesh System

NETGEAR har også en spændende trådløs netværksserie af produkter som kaldes Orbi.

Tanken er, at Orbi er som det der kendes som Mesh netværk.

Men NETGEAR angriber det lidt anderledes an, end andre. Orbi består af en enhed som er Router, og så kan du tilslutte et antal satelitter til denne router, alt efter hvor stor en bygning som netværket skal dække, og hvor meget glas, beton og andet blokering, der er i bygningen.

Trådløs tilslutning

Tilslutningen imellem alle Orbi enheder er trådløse.

Det smarte ved Orbi produkterne op imod andre typer Mesh produkter i markedet er, at Orbi bruger en fast kanal imellem alle Orbi enheder.

Så kan alt det udstyr som kobles på, benytte alle andre kanaler. Dette betyder at de enheder du kobler på, kan trække den datamængde som de er udviklet til.

Hvor andre Mesh systemer, deler de trådløse netværksenheder, kanaler med det udstyr du ønsker at tilslutte netværket. Og så vil datamængde som de enkelte produkter trækker med, være den samme for alle enheder, og med højeste fællesnævner.

Hjemme arbejdsplads i fuld KONTROL

En anden spændende feature med Orbi, kunne være til virksomheder. Hvor der måske bruges top modellen fra Orbi serien, til at lave virksomhedens netværk.

Hvis så medarbejdere skal arbejde hjemme, kan de udover computer, kamera, mikrofon og andet udstyr, få eksempelvis Orbi SXR30 routeren med hjem, som forud konfigureres til at være virksomhedens netværk.

Så vil medarbejderen, kunne være på samme netværk, som når de er fysisk i virksomheden. Og løsningen er fuldstændig sikker og uden VPN opsætning. Det er virkelig en genial feature.

Adskil derfor dine arbejdsredskaber, på sit eget netværk, for maksimal sikkerhed og uden at forstyrre eller blive forstyrret af, dine private enheder til streaming, online spil. Sidste feature - dine videokald med arbejdet kan fungere gnidningsfrit.

Vil du vide mere om NETGEAR?

Brian er ekspert i NETGEAR, og har stor erfaring med netværk. Kontakt ham meget gerne, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere. 

Du kan også gå direkte til vores webshop

Brian Thorngaard

Brand Manager & Ekspert i NETGEAR

22 61 70 77

bt@imagosonas.dk

Brian Thorngaard

The Container Barber

Origin Acoustics sætter lyd til container

Alle der kommer i kontakt med vores koncept, er ved første indtryk ret imponeret over selve setuppet, derefter kommenterer disse jævnligt vores "lydanlæg" som imponerende, ikke mindst efter vi har fået monteret SUB på systemet.

Læs hele casen

Moesgaard Museum

Museer i Danmark træder ind i AV verdenen

Hos IMAGO SONAS leverer vi spændende produkter til AV branchen. AV er meget mere end mødelokaler og klasselokaler. En række danske museer har fået øjnene op for at AV udstyr kan bidrage med historiefortællingen på et museum.

Læs hele casen

Nordsøen - ren energi

Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum viser hvordan man udvinder energi

På Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum skulle der laves en udstilling om offshore energi med fokus på, hvordan man udvinder energi fra Nordsøen ved hjælp af havvindmøller og boreplatforme.
Du kommer midt ud i Nordsøen.

Læs hele casen
keyboard_arrow_up