MØDELOKALET DER GIVER FRIHED OG MERE TID!

Fremtidens mødelokale er trådløst, og giver alle deltagerne mere frihed og bedre samarbejdsmuligheder. Selv den mindst tekniske person kan nemt anvende systemet uden tidsspild og sved på panden.

Hør mere her
 

Mersive Solstice - alt i en løsningen

Produktive møder og bedre samarbejde er to vigtige punkter for at sikre fremgang og effektivitet i en virksomhed. Effektive møder skaber mere værdifuld tid i kalenderen. Når der ved et møde ikke bliver brugt spildtid på teknikken, når alles skærme nemt kan deles og når enhver platform nemt kan tilsluttes mødet. Så er der ingen forhindringer for, at et møde ikke bliver godt og produktivt.  

Mersive har skabt et intuitivt system til mødelokalet de kalder Solstice, hvor alt styres via en simpel app. Rummet kan dermed gøres berøringsfrit. Systemet er fuldt krypteret og har en høj sikkerhed. Det er en alt i en løsning, da der nærmest ikke er det, som systemet ikke kan. Det er lige nu det bedste produkt du finder på markedet til fuld optimering af mødelokalet. 

Mersive Solstice giver dig
fremtidens mødelokale

Produktive møder og bedre samarbejde er to vigtige punkter for at sikre fremgang og effektivitet i en virksomhed.

Mersive har skabt et intuitivt system til mødelokalet de kalder Solstice, hvor alt styres via en simpel app. Skal du have lyd og billede til at fungere finder du blot appen frem. Du kan frit vælge hvilken mødeplatform du ønsker at anvende. Alt er trådløst og kabler er der derfor ikke behov for.

Få mere produktive møder 

Alle deltagere kan dele indhold med alle, og du vil opleve meget større frihed i dine online møder.

Du får op til 7 forskellige trådløse måder at dele på, så ligegyldigt om du er på din Smartphone, Tablet, PC eller MAC, så kan du trådløst dele din skærm. 

Det er også nemt at skifte mellem skærme og koble til og fra. Er der noget på skærmen der skal markeres eller omarrangeres kan det også let klares. 

Opgrader mødelokalet!

Fordele ved Mersive Solstice

Bedre samarbejde

Samarbejdet i mødelokalet giver dig nye muligheder, når du kan dele indhold trådløst fra Smartphone, Tablet, PC eller MAC uden begræsning af antal brugere.

Nemmere videomøder

Nem tilslutning til videomøder – uafhængig af platform. Berøringsfri betjening. Total frihed og bedre samarbejdsmuligheder end andre platforme.

Optimer dine møder

Avanceret analyseværktøj giver dig mulighed for at optimere jeres brug af mødelokaler. Hvornår bliver de brugt og af hvor mange? Dette og meget mere er en del af Solstice.

Se hvor nemt Mersive Solstice fungerer

Se hvor nemt Mersive Solstice fungerer

Vil du vide mere om Mersive?

Brian er ekspert indenfor Mersive Solstice og fremtidens mødelokale, og vil meget gerne hjælpe.

Er du i tvivl om denne løsning er noget for jer? Så tag en snak med Brian.
Hans gode tekniske forståelse blandet med god formidlingsevne gør, at han sikkert kan guide dig igennem de muligheder Mersive Solstice giver.

Brian Thorngaard

CTO & Ekspert i Mersive

smartphone3178 0303

bt@imagosonas.dk

Brian Thorngaard

Derfor er Solstice den bedste løsning på markedet

100% sikkerhed

Hele systemet er fuldt krypteret og I er derfor sikret et system, hvor sikkerheden er i top. Du finder ikke et system på markedet, som er mere sikkert end dette! 

Platforms uafhængig

Mersive Solstice kan anvendes gennem alle platforme til videokonference. Det betyder, at ligemeget om du bruger Google Meet, Zoom, Teams eller noget helt andet til videokonferencer, så er der ingen forhindringer. 

7 måder til trådløs deling

Du får op til 7 forskellige trådløse måder at dele på, så ligegyldigt om du er på din Smartphone, Tablet, PC eller MAC, så kan du trådløst dele din skærm. 

 

Mersive Solstice er prisvinder i flere kategorier

Mersive Solstice appen - hvad kan den?

Du får et utroligt godt overblik over alle aktiviteter i mødelokalerne med appen. Du kan fx se hvilke mødelokaler der er ledige, og hvilket udstyr der er i de forskellige lokaler. Skal du holde videokonference vil du kunne se om der både er video og lyd i lokalet inden du booker det.

Den intuitive Solstice-app giver brugerne flere valgmuligheder og fleksibilitet i mødelokalet. Det er hurtigt og nemt både at dele flere skærme og koble til og fra.

Solstice Cloud - optimer benyttelsen & spar på strømmen

Med Solstice Cloud får du adgang til fuld statistik over alle lokaler hvor Solstice er installeret. Du kan blandt andet se hvor mange møder der er igang nu og her, hvad er de travleste tidspunkter er, hvor lange er møderne i gennemsnit og meget mere. Med denne info kan du optimere på brugen af mødelokalerne. 

Det er også muligt at få Solstice til automatisk at slukke for skærmen i lokalet, når lokalet ikke bliver benyttet. En nem og effektiv mulighed for at spare på strømregningen. 

Så nemt er det at holde trådløst videomøde

1. Simpelt set-up

Solstice Pod'en tilsluttes det lokale Ethernet-netværk, skærmen i rummet og lokalets mikrofon og kamera.
 

2. One-step start

Indtast den 4-cifrede PIN-kode, der er synlig på displayet. Solstice forbinder automatisk og starter den planlagte konference.
 

3. Forbinder rummet trådløst!

Solstice forbinder rummets display, kamera og lyd trådløst til webkonferencen.

 

4. Nyd bedre samarbejdsmuligheder

Del, arranger og markér nemt indhold, mens eksterne deltagere ser alt, der sker i rummet.

 

Hør mere om Mersive Solstice og
fremtidens mødelokale

Vil du gerne høre mere om hvordan du bedst muligt kan optimere jeres mødelokaler? Send os dine kontakt oplysninger herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du kan også læse mere om Mersive Solstice her.

Vi behandler dine oplysninger fortroligt og henviser til vores persondatapolitik.

keyboard_arrow_up