Biamp Denmark

Læs med her og bliv klogere på hvorfor Biamp valgte at få Chief beslag
monteret i deres nye kontorbygning i Danmark.

Om Biamp

Biamp Systems er en førende udbyder af innovative AV produkter, der understøtter verdens mest sofistikerede lyd- og videoinstallationer. Virksomheden er anerkendt over hele verden for at levere produkter af høj kvalitet og for at supportere hvert enkelt enestående produkt med ansvarlighed og exceptionel kundeservice.

Opgaven

Biamp skulle i forbindelse med deres nye kontor i Danmark, have fundet en god løsning til deres skærme i bygningen. Både skærme i mødelokaler samt informations skærme i åbne rum. 

Løsningen - Chief beslag

Biamp går op i kvalitet samt, at det skal se ordentlig ud. De fortæller følgende omkring deres overvejelser i forhold til at vælge Chief beslag:

"Med Chief beslagene vidste vi, vi fik et af de førende og mest gennemtænkte beslag, der er på markedet. Et produkt i høj kvalitet, der lever op til de standarder, vi har for vores nye kontorfaciliteter i Danmark. Chief gør det nemt for os at konfigurere og servicere AV-udstyret bag skærmene efter installationen."

- Kim Rasmussen, Biamp Denmark

CIPEX har installeret Chief beslagene fra IMAGO SONAS, monteret skærme, trukket seks kilometer netværkskabler og lavet strøm i hele bygningen. 

Biamp fortæller følgende omkring samarbejdet med CIPEX:

"I Biamp valgte vi at samarbejde med CIPEX, fordi de har alle de kompetencer, vi havde brug for. De har ydet en fantastisk service, været fleksible og har fået tingene til at køre i hele bygningen.

I Biamp Denmark A/S står vi nu med lækre, intuitive løsninger i alle rum."

- Kim Rasmussen, Biamp Denmark

 

Mads Nørskov

CEO & Ekspert i Chief

3178 0303

mads@imagosonas.dk

Mads Nørskov

Vil du vide mere om Chief?

Mads er ekspert i beslag.

Mere end 15 års samarbejde med Chief og en baggrund som instalallatør og systemsælger. Du er I sikre hænder når du lader Mads hjælpe dig med at sammensætte den rigtige beslags løsning. 

Du kan også gå direkte til vores webshop

Markedets mest gennemtænkte beslag

Chief anses for at levere markedets mest gennemtænkte beslag til montering af display, monitorer og projektorer.

Med et konstant fokus på at det skal være nemt og hurtigt at montere, er det lykkedes Chief at være en af verdens største producenter af beslag.

Produkterne har nytænkende funktioner der gør installations arbejdet nemmere for montører, og meget mere brugervenligt.

Hvad enten du skal montere en stor LED skærm eller en lille projektor, har Chief beslaget du kan bruge. Læs mere omkring Chief her.

Andre eksempler på vores arbejde

 

The Container Barber

Origin Acoustics sætter lyd til container

Alle der kommer i kontakt med vores koncept, er ved første indtryk ret imponeret over selve setuppet, derefter kommenterer disse jævnligt vores "lydanlæg" som imponerende, ikke mindst efter vi har fået monteret SUB på systemet.

Læs hele casen

Moesgaard Museum

Museer i Danmark træder ind i AV verdenen

Hos IMAGO SONAS leverer vi spændende produkter til AV branchen. AV er meget mere end mødelokaler og klasselokaler. En række danske museer har fået øjnene op for at AV udstyr kan bidrage med historiefortællingen på et museum.

Læs hele casen
keyboard_arrow_up