B-System 

Universelle akustik- og bagbokse til indbygningshøjttalere

Akustik- og bagbokse til indbygningshøjttalere som sikrer optimal lydgengivelse i ethvert miljø. B-System kan levere til alle brands af indbygningshøjttalere, og er lette at installere. Mulighed for skræddersyede løsninger.


Integration af teknologi

Teknologi er allestedsnærværende, omend mere og mere usynlig. Den høje kvalitetsintegrering af indbyggede højttalere i vægge og lofter er vigtig for at sikre og bevare den den gode kvalitetslyd.

B-Systems løsninger hjælper med visuelt at skubbe allestedsnærværende teknologi i baggrunden på en let og elegant måde.
Bagbokse til alle situationer


De smarte bagbokse til indbyggede højttalere er lydoptimerede til alle højttalermærker og modeller. Alle bagbokse sikrer en nem installation af dit lydudstyr.

Frilagte betonlofter, pudsede betonlofter, murstensvægge, gipsvægge og nedhængte lofter. Der er ingen grænser for hvor bagboksene kan anvendes. 

Leder du efter den rigtige bagboks til din højttaler? Find den rigtige bagboks gennem denne guide med få klik.


Bagbokse til enhver situation og enhver indretning

Secoboxx

Indbygget højttalerbagboks til gipsplader og nedhængte lofter. Foruddefinerede udskæringer til kabelføring og åbning af Secoboxx gør det super nemt at arbejde med bagboksen. Det indbyggede hus er lavet af akustiske paneler af høj kvalitet. Se Secoboxx her

Wallboxx

Robust og lydoptimeret installationshus til installation af væghøjttalere i mursten eller betonvægge. Husmaterialet er indrammet af EPS og yderligere isoleret på indersiden for at opnå lave resonanser og forbedrede lydisoleringsegenskaber.Se Secoboxx her


Euroboxx

Robust og lydoptimeret indstøbt hus til montering af loftshøjttalere i in-situ beton. Euroboxx er specielt udviklet til det europæiske marked og er kun velegnet til betonlofter. Se Euroboxx her

Dryboxx

Akustisk optimeret og universel high-end højttalerbagkasse til gipsvægge og nedhængte lofter. Materialet i bagkassen består af robuste MDF-plader og giver takket være afkoblingsmåtten yderligere beskyttelse mod vibrationer og strukturbåren støj. Se Dryboxx her


Dryboxx eftermontering

Akustisk optimeret og universel high-end højttaler bagboks til efterfølgende installation i gipsvægge og nedhængte lofter. Materialet i bagkassen består af robuste MDF-paneler. Derudover leveres Dryboxx eftermontering med et gipspladepanel monteret på fronten for at muliggøre efterfølgende montering (eftermontering) i eksisterende gipslofter og vægge nemt og sikkert. Se dryboxx her

Dryboxx Invisible

Indbygget hus til Sonance Invisible-serien (IS6, IS8, IS10, IS10W) til jævn installation i gipsvægge og nedhængte lofter. Materialet i bagkassen består af robuste MDF-plader og giver takket være afkoblingsfunktionen yderligere beskyttelse mod vibrationer og strukturbåren støj.

Gineos

Installationssæt til lofter og vægge til alle SONOS One, One SL og Play:1, samt Denon Home 150 højttalere. Adapteren lukker i loft og væg med et elegant og meget fladt designcover med magnetisk holder. Se Gineos installationsboks her


Introduktion af GSM4250 serien

Introduktion af den nye AV-linje af M4250-switche, udviklet og konstrueret til 1 Gb AV over IP. Nu behøver du ikke nøjes med en IT-centreret grænseflade med IT-specifik funktionalitet. Udvalgte bagbokse til digEn løsning der forener komfort, teknologi & design 

B-Systems bagbokse forbedrer både lydkvaliteten, men sikrer samtidig også at højttalerne er mere beskyttet mod snavs, fugt, støv og insekter. Det forlænger levetiden af højttalerne.

Bagboksene fra B-System bliver testet og produceret i Tyskland. De har et stort fokus på kvalitet & udvikling af produkterne.

Bagboksene skaber unikke muligheder for særligt arkitekter, installatører & AV forhandlere. 


Derfor skal du vælge B-Systems bagbokse til højttalere

Hurtig & nem konfiguration

En strømlinet grænseflade gør det muligt at tildele fabriksstandard AV-indstillinger eller brugerspecificerede AV-profiler til individuelle porte med blot et par klik.

Fokus på begivenheden - ikke ventilator støj

De fleste modeller har støjsvag tilstand, som i høj grad reducerer blæserstøj, og nogle modeller er endda blæserløse.

Designet til AV over IP

Med indbygget NETGEAR IGMP Plus™ kræves der kun lidt til ingen opsætning til fejlfri levering af video over IP. Aktiver multicasting lige fra enheden.

Nem installation

Se her hvordan Orbi sættes op. Det er simpelt, enkelt og nemt. 

Vil du vide mere om  B-system og bagboks løsninger? 

Brian er vores ekspert i b-systems løsninger. Han har en god indsigt i de muligheder som B-system tilbyder, og derved også de behov B-system går ind og løser. 

Tag derfor endelig fat i ham, hvis I har spørgsmål til produkterne, har lyst til en demo, eller vil have ham med ud til et kundemøde.

 

Gå direkte til vores webshop HER

Brian Thorngaard

CTO & Ekspert i B-System

2261 7077

[email protected]

Trådløst netværk og WIFI

NETGEAR er en af de førende producenter af udstyr til AVoIP, AES67, Dante, IP Kontrol, IP kamera, Zigbee produkter, NDI streaming og andre netværks krævende teknologier.

Vi ønsker at hjælpe AV branchen med at blive digitaliserede i deres installationer, og det kan NETGEAR hjælpe med.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

WiFi Mesh System

NETGEAR har også en spændende trådløs netværksserie af produkter som kaldes Orbi.

Tanken er, at Orbi er som det der kendes som Mesh netværk.

Men NETGEAR griber det lidt anderledes an, end andre. Orbi består af en router Router som du tilslutte et antal satelitter, alt efter hvor stor en bygning som netværket skal dække, og hvor meget glas, beton og andet blokering, der er i bygningen.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

Trådløs tilslutning

Tilslutningen imellem alle Orbi enheder er trådløse.

Det smarte ved Orbi produkterne, i forhold til andre Mesh produkterne er, at Orbi bruger en fast kanal imellem alle Orbi enheder.

Alt andet udstyr som kobles på, kan dermed benytte alle andre kanaler. Dette betyder at de enheder du kobler på kan trække den datamængde, som de er udviklet til.

Hos andre Mesh systemer, deler de trådløse netværksenheder, kanaler med det udstyr du ønsker at tilslutte netværket. Dermed vil datamængden som de enkelte produkter trækker med, være den samme for alle enheder, og med højeste fællesnævner.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

Hjemme arbejdsplads i FULD KONTROL

En anden spændende feature med Orbi, kunne være til virksomheder. Hvor der måske bruges top modellen fra Orbi serien, til at lave virksomhedens netværk.

Hvis så medarbejdere skal arbejde hjemme, kan de udover computer, kamera, mikrofon og andet udstyr, få eksempelvis Orbi SXR30 routeren med hjem, som forud konfigureres til at være virksomhedens netværk.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

Trådløs tilslutning

Så vil medarbejderen, kunne være på samme netværk, som når de er fysisk i virksomheden. Og løsningen er fuldstændig sikker og uden VPN opsætning. Det er virkelig en genial feature.

Adskil derfor dine arbejdsredskaber, på sit eget netværk, for maksimal sikkerhed og uden at forstyrre eller blive forstyrret af, dine private enheder til streaming, online spil. Sidste feature - dine videokald med arbejdet kan fungere gnidningsfrit.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE