ATLONA

Innovative AV løsninger

Sikker forlængelse af signaler som er 4K video, kamera og mikrofoner. Audio/Video-distribution kombineret med USB, AVoIP og kontrolsystem.
Styrken ved Atlona

Atlona ligger idag som firma midt i Silicon Valley, som er mekka for alt indenfor teknologi og IT. De har et tæt samarbejde med de øvrige giganter i området, som Google, Microsoft, Apple, Intel osv. så der er ikke langt fra ide, til eventuelt test og lancering af feature/produkt. Men også i support sager, mærker vi fordelen ved de er så tæt på disse store firmaer, så de nemt kan få udstyr til test.


Atlonas egen design afdeling, udvikler og designer produkter til fremtidens AV installationer. De ved hvad der hvad der rør sig i markedet, og er ofte et skridt foran hvad der ellers findes på markedet.

De har en stærk forståelse for brugervenlighed og at IT og AV smelter sammen.USB i mødelokalet

Med tilslutning af kamera og mikrofon via USB, kan der være udfordringer med distance. 
Se med i videoen og få løsningen.Design og planlæg

En moderne AV installation kræver god planlægning. Når streger til ny- og ombygning tegnes, bør der samtidig kigges på AV installationen.

Hvilke ønsker har din kunde til hvad de skal have mulighed for i deres lokaler, og ikke mindst, hvilke krav er der til kvalitet og sikkerhed? 

Et samspil med IT afdelingen er med til at sikre, at samspil mellem AV og IT fungerer optimalt. 

Vi er din samarbejdspartner når du skal designe AV løsninger.Atlona’s nye WAVE-101

En ny og brugervenlig måde at lave trådløs præsentation på.

Systemet er lavet så du nemt og hurtigt kan præsentere op til fire PC’er eller mobil enheder.

Med WAVE-101 kan du dele indhold fra iOS, Android, Mac, Chromebook, og Windows via af AirPlay®, Google CastTM, eller MiracastTM.

 


Udvalgt Atlona til dig


 

Bliv Partner og opnå fordele

Certificeret Atlona forhandler

 

Forbedr Effektiviteten i Marken

Vi anerkender, at forhandlere står over for udfordringer, når de installerer Atlona-produkter uden dybdegående kendskab. Det er afgørende for os, at I føler jer sikre og kompetente, når I arbejder med vores teknologier. Derfor introducerer vi Atlona Partner Programmet, designet til at udstyre jer med den nødvendige ekspertise for at undgå unødvendige udfordringer og omkostninger ved fejlinstallationer.

Grundig Træning og Support

Partner Programmet tilbyder omfattende træning i Atlonas produktsortiment, med særlig fokus på kritiske teknologier som EDID, HDBaseT, HDCP, 5 Volt detektering, og Hot Plug. Denne dybdegående viden sikrer, at Atlona-produkter installeres og konfigureres korrekt fra starten, hvilket minimerer risikoen for fremtidige problemer.

Eksklusive Fordele

Deltagelse i Atlona Partner Programmet giver adgang til en række fordele, der understøtter jeres succes i marken. Ud over specialiseret træning inkluderer disse fordele teknisk support og ressourcer, der er skræddersyet til at styrke jeres virksomheds evne til at levere overlegne AV-løsninger. Vi er dedikerede til at støtte vores partnere og sikre, at I har de værktøjer og den viden, der kræves for at udnytte Atlonas teknologier fuldt ud.Online træning

NETGEAR er en af de førende producenter af udstyr til AVoIP, AES67, Dante, IP Kontrol, IP kamera, Zigbee produkter, NDI streaming og andre netværks krævende teknologier.

Vi ønsker at hjælpe AV branchen med at blive digitaliserede i deres installationer, og det kan NETGEAR hjælpe med.Få mere læring på YouTube

Atlona, har en masse at byde på med forskellige træningsvideoer på deres YouTube kanal.

Her kan du få mere viden om de forskellige produkter, og deres muligheder.Bedste garanti

Atlona yder 10 års garanti på alle deres produkter.
Det er markedets bedste garanti.

Det er din og dine kunders sikkerhed for at udstyret ikke lader jer i stikken.
Som forhandler kan du blive en del af vores fordelsprogram, hvor du har advance replacement på alle produkter. 
Vil du vide mere om Atlona?

Brian er ekspert i Atlona. Med en solid baggrund i salg af udstyr indenfor signal distribution, og en god forståelse for signalbehandling, er du i sikre hænder når Brian hjælper dig med at sammen sætte et system. 

Du kan også gå direkte til vores webshop HER


Brian Thorngaard
CTO & Ekspert i Atlona

+45 2261 7077

[email protected]


WiFi Mesh System

NETGEAR har også en spændende trådløs netværksserie af produkter som kaldes Orbi.

Tanken er, at Orbi er som det der kendes som Mesh netværk.

Men NETGEAR griber det lidt anderledes an, end andre. Orbi består af en router Router som du tilslutte et antal satelitter, alt efter hvor stor en bygning som netværket skal dække, og hvor meget glas, beton og andet blokering, der er i bygningen.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

Trådløs tilslutning

Tilslutningen imellem alle Orbi enheder er trådløse.

Det smarte ved Orbi produkterne, i forhold til andre Mesh produkterne er, at Orbi bruger en fast kanal imellem alle Orbi enheder.

Alt andet udstyr som kobles på, kan dermed benytte alle andre kanaler. Dette betyder at de enheder du kobler på kan trække den datamængde, som de er udviklet til.

Hos andre Mesh systemer, deler de trådløse netværksenheder, kanaler med det udstyr du ønsker at tilslutte netværket. Dermed vil datamængden som de enkelte produkter trækker med, være den samme for alle enheder, og med højeste fællesnævner.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

Hjemme arbejdsplads i FULD KONTROL

En anden spændende feature med Orbi, kunne være til virksomheder. Hvor der måske bruges top modellen fra Orbi serien, til at lave virksomhedens netværk.

Hvis så medarbejdere skal arbejde hjemme, kan de udover computer, kamera, mikrofon og andet udstyr, få eksempelvis Orbi SXR30 routeren med hjem, som forud konfigureres til at være virksomhedens netværk.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

Trådløs tilslutning

Så vil medarbejderen, kunne være på samme netværk, som når de er fysisk i virksomheden. Og løsningen er fuldstændig sikker og uden VPN opsætning. Det er virkelig en genial feature.

Adskil derfor dine arbejdsredskaber, på sit eget netværk, for maksimal sikkerhed og uden at forstyrre eller blive forstyrret af, dine private enheder til streaming, online spil. Sidste feature - dine videokald med arbejdet kan fungere gnidningsfrit.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE