ANALOG WAY

Avancerede video-switche til broadcast, Live Events og LED-vægge

Afvikling af content (videoer, tekst, animation, billeder) i nyhedsstudier, direktionslokaler, videokonferencer, konferencer, Kick Off Events, koncerter, mm. seamless skift mellem input. Live ændring af pip-vinduer. Skalering til ønsket opløsning.Når du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten

AnalogWay, er stadig den helt førende designer og producent af præsentationsudstyr indenfor AV med processorer og mixere. 

De har med deres nye LivePremier system rykket grænserne for hvad du kan gøre med en præsentation skaler.

Ring til os, hvis du vil vide mere

Mads Nørskov
CEO & Ekspert i Analog Way

+45 3153 0352

[email protected]


Vil du vide mere om Analog Way?

Mads er vores ekspert i Analog Way. Derfor har han en god indsigt i de muligheder som Analog Way tilbyder, og derved også de behov Analog Way går ind og løser. 
Tag derfor endelig fat i ham, hvis I har spørgsmål til produkterne, har lyst til en demo, eller vil have ham med ud til et kundemøde.

Du kan også gå direkte til vores webshop HER


Denne serie af deres 4K/8K multi-skærms præsentations system, leverer kvalitet og muligheder, som ikke er set før. LivePremier er ikke kun til udlejning, men også til faste installationer. De kommer i nogle prækonfigureret modeller Alpha, RS1, RS2, RS3 og RS4, der ud over kan du selv vælge at opbygge den så den passer præcis til dine krav. Disse modeller hedder Aqulion C og C+.

LivePremier fra AnalogWay er uden tvivl fremtiden inden for præsentations udstyr, hvor du ikke vil gå på kompromis med kvalitet eller dine muligheder.Videopræsentation af LivePremier

Når det hele skal være af høj kvalitetMidra 4K

Midra serien består af fire forskellige produkter. Med hver deres fordele, alt efter opgaven den skal kunne håndtere. en af fordelene ved denne serie er at du har mulighed for at lave flere PIP i fri str. To udgange, så de kan bruges som Matrix. Audio mixer. I Eikos har du også mulighed for at bruge de to udgange til at lave Edge Blending. Du kan også lave en custom made opløsning, som du kan bruge hvis du skal sætte den op til en LED videovæg.

  • Eikos 4K
  • Pluse 4K
  • QuickMatrix 4K
  • QuickVu 4K

Picturall™ media servers

Picturall ™ -serien er et omfattende udvalg af kraftige medieservere designet til at afspille kæmpe videoindhold på tværs af store videolærred, samtidig med at det giver brugervenlighed og solid solid pålidelighed til overkommelige priser. 


Analog Way Academy

Har du brug for træning, så afholder Analog Way mange kurser og træningssessions. 

Se kurserne her


Garanti

Når du køber Analog Way hos IMAGO SONAS, så får du yderligere 2 ekstra år.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE


Mads Nørskov
CEO & Ekspert i Analog Way

+45 3153 0352

[email protected]


Vil du vide mere om Analog Way?

Mads er vores ekspert i Analog Way. Derfor har han en god indsigt i de muligheder som Analog Way tilbyder, og derved også de behov Analog Way går ind og løser. 
Tag derfor endelig fat i ham, hvis I har spørgsmål til produkterne, har lyst til en demo, eller vil have ham med ud til et kundemøde.

Du kan også gå direkte til vores webshop HER

Fordele & features ved GSM4250 serien

Hurtig & nem konfiguration

En strømlinet grænseflade gør det muligt at tildele fabriksstandard AV-indstillinger eller brugerspecificerede AV-profiler til individuelle porte med blot et par klik.

Fokus på begivenheden - ikke ventilator støj

De fleste modeller har støjsvag tilstand, som i høj grad reducerer blæserstøj, og nogle modeller er endda blæserløse.

Designet til AV over IP

Med indbygget NETGEAR IGMP Plus™ kræves der kun lidt til ingen opsætning til fejlfri levering af video over IP. Aktiver multicasting lige fra enheden.


Nem installation

Se her hvordan Orbi sættes op. Det er simpelt, enkelt og nemt. WiFi Mesh System

NETGEAR har også en spændende trådløs netværksserie af produkter som kaldes Orbi.

Tanken er, at Orbi er som det der kendes som Mesh netværk.

Men NETGEAR griber det lidt anderledes an, end andre. Orbi består af en router Router som du tilslutte et antal satelitter, alt efter hvor stor en bygning som netværket skal dække, og hvor meget glas, beton og andet blokering, der er i bygningen.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

Trådløs tilslutning

Tilslutningen imellem alle Orbi enheder er trådløse.

Det smarte ved Orbi produkterne, i forhold til andre Mesh produkterne er, at Orbi bruger en fast kanal imellem alle Orbi enheder.

Alt andet udstyr som kobles på, kan dermed benytte alle andre kanaler. Dette betyder at de enheder du kobler på kan trække den datamængde, som de er udviklet til.

Hos andre Mesh systemer, deler de trådløse netværksenheder, kanaler med det udstyr du ønsker at tilslutte netværket. Dermed vil datamængden som de enkelte produkter trækker med, være den samme for alle enheder, og med højeste fællesnævner.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

Hjemme arbejdsplads i FULD KONTROL

En anden spændende feature med Orbi, kunne være til virksomheder. Hvor der måske bruges top modellen fra Orbi serien, til at lave virksomhedens netværk.

Hvis så medarbejdere skal arbejde hjemme, kan de udover computer, kamera, mikrofon og andet udstyr, få eksempelvis Orbi SXR30 routeren med hjem, som forud konfigureres til at være virksomhedens netværk.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

Trådløs tilslutning

Så vil medarbejderen, kunne være på samme netværk, som når de er fysisk i virksomheden. Og løsningen er fuldstændig sikker og uden VPN opsætning. Det er virkelig en genial feature.

Adskil derfor dine arbejdsredskaber, på sit eget netværk, for maksimal sikkerhed og uden at forstyrre eller blive forstyrret af, dine private enheder til streaming, online spil. Sidste feature - dine videokald med arbejdet kan fungere gnidningsfrit.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE