Adept Audio

Professionel lyd - ude og inde.

Kvalitets højttalere til inde og ude der er skabt af passionerede ingeniører med over 40 års erfaring.


Ledende pionerer indenfor højttalere hurtig opsætning

Adept Audio har en helt særlig fordel igennem deres team af ingeniører. De er ledede pionerer indenfor væghøjttalere og har bygget, eksperimenteret, designet og forfinet arkitektoniske højttalere i årtier, som har givet dem tweaks og teknikker, som den gennemsnitlige højttaleringeniør aldrig vil lære. 

Med Adept Audio får du derfor stor værdi for pengene, høj lyd performance og en nem og hurtig installation. Højttalerne er udviklet til krævende hi-res lydstreams og AV-systemer.

Ring til os og hør nærmere: 3178 0303God kvalitets lyd der er nem at installere

Elegante højttalere der med et enkelt kliksystem er nemme at installere. Både indendørs/udendørs højttalere og dual-drive digitale subwoofere.
Derfor skal du vælge Adept Audio

Lydkvaliteten


Med ekspertise fra ingeniører med mere end 40 års erfaring, kombineret med de nyeste materialer og videnskab, er Adept Audio-højttalere blandt de bedste på markedet.

Livstidsgaranti


Med alle højttalere fra Adept Audio følger der en livstidsgaranti. Du er dermed sikret et produkt der altid fungerer, og glade kunder der altid vil få glæde af deres højttalere.

Nem installation

 

Højttalerne lyder ikke kun godt, de er også utroligt nemme at installere. "Trim-Ringen" i lofthøjttalerene gør, at en højttaler kan monteres på sekunder. 


Enkle og elegante lofts højttalere

Adept Audios loftshøjttalere er designet til at levere alt, hvad en installatør måtte ønske: nem installation, stensikker pålidelighed, flot udseende og enestående lyd.

Det patenterede Adept Trim-Ring monteringssystem lader installatører montere højttalerne
hurtigt og sikkert. Højttalerne er lavet af kvalitetsmateriale og bygget til at kunne spille god lyd i årevis. Derfor følger der også livstidsgaranti med højttalerne. 

Der er højttalere der passer til ethvert rum og enhver lejlighed. Både til hjemmebiografen og musik streaming.


Robuste højttalere til ude og inde

Robuste højttalere der kan bruges både til små og til meget store indendørs eller udendørs lydsystemer.

Deres frontporte og robuste basenheder leverer en dyb bas. Højttalernes form og udseende gør at høje frekvenser kan bæres over lange afstande. De slagfaste ABS-skabe og robuste monterings beslag er bygget til at se godt ud år efter år - uanset hård sol, regn eller kulde.

Ring til os og hør nærmere: 3178 0303


Til broadcast

I broadcast verdenen benyttes teknologien NDI til, at distribuere signaler fra kameraer over et netværk. GSM4250 serien af switche er det helt rette valg, for denne type installationer.

POE, POE+ eller POE++ er alle supporteret af switche i GSM4250 serien, så du kan let finde frem til en switch med det rette antal porte og strømbehov.

1GB eller 10GB switche er også at finde imellem GSM4250 serien af switche, så du kan sikre at den rette mængde båndbredde er tilstede, så alle teknologier kan fungere optimalt.


Adept Audio produktserier

Adept Audio IC82

IC82 er den perfekte måde at få kraftfuld lyd på, når budgettet er stramt. En 8" bashøjttaler der kan lave de mest intense R&B- og rock-playlister uden at give dig et fingerpeg om, hvor lyden kommer fra.

Adept Audio IC64

IC64 leverer en klar, jævn og naturlig lyd i ethvert rum – perfekt til at nyde dine yndlingsstreaming-tjenester i hele huset.Adept Audio IO80

Adept Audios IO80 er en robust højttalerlinje som giver en fantastisk lyd i både små eller store installationer. De er bygget til både indendørs og udendørs brug.

Adept Audio LSCAPESYS

Landskabssystem med subtil, omsluttende lyd til udendørs rum. Med et ultramoderne design, kan disse højttalere bringe den samme klare hi-fi-lyd, som et indendørs stereoanlæg, ind i vores udendørs rum med en enestående bred dækning.
Camilla Bøckmann
Brand Manager & Ekspert Adept Audio

+45 3131 9594

[email protected]

Brian Thorngaard
Brand Manager & Ekspert Adept Audio

+45 22617077

[email protected]Vil du vide mere om Adept Audio?

Så tag endelig fat på Camilla eller Brian l, som er vores eksperter i Adept Audio Styrken ved NETGEAR

NETGEAR er en af de førende producenter af udstyr til AVoIP, AES67, Dante, IP Kontrol, IP kamera, Zigbee produkter, NDI streaming og andre netværks krævende teknologier.

Vi ønsker at hjælpe AV branchen med at blive digitaliserede i deres installationer, og det kan NETGEAR hjælpe med.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERENem installation

Se her hvordan Orbi sættes op. Det er simpelt, enkelt og nemt. 
Trådløst netværk og WIFI

NETGEAR er en af de førende producenter af udstyr til AVoIP, AES67, Dante, IP Kontrol, IP kamera, Zigbee produkter, NDI streaming og andre netværks krævende teknologier.

Vi ønsker at hjælpe AV branchen med at blive digitaliserede i deres installationer, og det kan NETGEAR hjælpe med.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

WiFi Mesh System

NETGEAR har også en spændende trådløs netværksserie af produkter som kaldes Orbi.

Tanken er, at Orbi er som det der kendes som Mesh netværk.

Men NETGEAR griber det lidt anderledes an, end andre. Orbi består af en router Router som du tilslutte et antal satelitter, alt efter hvor stor en bygning som netværket skal dække, og hvor meget glas, beton og andet blokering, der er i bygningen.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

Trådløs tilslutning

Tilslutningen imellem alle Orbi enheder er trådløse.

Det smarte ved Orbi produkterne, i forhold til andre Mesh produkterne er, at Orbi bruger en fast kanal imellem alle Orbi enheder.

Alt andet udstyr som kobles på, kan dermed benytte alle andre kanaler. Dette betyder at de enheder du kobler på kan trække den datamængde, som de er udviklet til.

Hos andre Mesh systemer, deler de trådløse netværksenheder, kanaler med det udstyr du ønsker at tilslutte netværket. Dermed vil datamængden som de enkelte produkter trækker med, være den samme for alle enheder, og med højeste fællesnævner.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

Hjemme arbejdsplads i FULD KONTROL

En anden spændende feature med Orbi, kunne være til virksomheder. Hvor der måske bruges top modellen fra Orbi serien, til at lave virksomhedens netværk.

Hvis så medarbejdere skal arbejde hjemme, kan de udover computer, kamera, mikrofon og andet udstyr, få eksempelvis Orbi SXR30 routeren med hjem, som forud konfigureres til at være virksomhedens netværk.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE

Trådløs tilslutning

Så vil medarbejderen, kunne være på samme netværk, som når de er fysisk i virksomheden. Og løsningen er fuldstændig sikker og uden VPN opsætning. Det er virkelig en genial feature.

Adskil derfor dine arbejdsredskaber, på sit eget netværk, for maksimal sikkerhed og uden at forstyrre eller blive forstyrret af, dine private enheder til streaming, online spil. Sidste feature - dine videokald med arbejdet kan fungere gnidningsfrit.

RING TIL OS OG HØR NÆRMERE